fbpx

Uitjes

Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
Workshop Percussie
1 uur
v.a. 15 personen

Workshop Percussie

Een swingende, muzikale workshop met prachtige exotische instrumenten!

20,00 p.p.
Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

10,50 p.p.
Wie is de Rat?
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

20,00 p.p.
De Alleskunners Indoor
5 uur
v.a. 15 personen

De Alleskunners Indoor

Hilarische spellen waarin iedereen kan schitteren!

20,00 p.p.
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

20,00 p.p.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

20,00 p.p.
Uniek
Escape met Humphrey's
5 uur
v.a. 15 personen

Escape met Humphrey's

Combineer Escape in the City met Humphrey's!

80,50 p.p.

Originele groepsuitjes tegen een vaste prijs per persoon

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje? Wij van Uitjes en Eten verzorgen originele, kwalitatief hoogstaande en betaalbare bedrijfsuitjes en groepsuitjes door heel Nederland en Vlaanderen. Dit alles tegen vaste prijzen per persoon en in combinatie met eten en drinken. Wij bieden arrangementen met diverse catering en prijzen zodat er voor ieder budget een passend uitje is. Naast onze originele stadsuitjes organiseren wij ook sportieve strandactiviteiten langs de Nederlandse kust. Houd je meer van rust, ruimte en natuur? Dan zijn onze outdoor activiteiten een ideale uitvalsbasis. Ook onze creatieve workshops mogen uiteraard niet ontbreken!

Kortom, genoeg te kiezen en bij ons weet je exact waar je voor betaalt.

Kies uit meer dan 50 unieke uitjes

Bij Uitjes en Eten bieden wij meer dan 50 verschillende uitjes aan. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies hoe wij jullie uitje tot in de puntjes goed kunnen organiseren. Van een teamuitje vanaf 15 personen tot aan een bedrijfsuitje voor 3000 personen. De verschillende programma's bieden wij voor zowel binnen als buiten aan. Het is ook mogelijk om de activiteit bij jullie op locatie te doen. Van de Alleskunner tot aan een Escape in the City. Met deze activiteiten heb je een combinatie van iets leuks doen en gezelligheid met elkaar. Zo maken wij van een standaard borrel een uniek bedrijfs- of teamuitje.

Uitjes ideeën

Organiseer jij dit jaar het uitje? Wees er zeker van dat het uitje een succes wordt en laat het door ons regelen. Een ontspannen uitje met bijvoorbeeld een quiz of juist een actief uitje zoals een Expeditie Robinson. Mocht je nog geen programma voor ogen hebben, bel dan eventueel een van onze event managers voor advies. Wij geven je graag advies, helpen je bij het vinden van de juiste activiteiten en zorgen dat jouw uitje aansluit bij jullie als groep en past bij de groepsgrootte. Daarnaast hebben wij met vele restaurants door heel Nederland samenwerkingen en is het dus mogelijk om hieruit een restaurant te kiezen voor jullie bedrijfsuitje.  

Groepsuitjes ideeën

Voor verschillende groepen organiseren wij groepsuitjes. Van een bedrijfsuitje in Amsterdam en een personeelsfeest in Groningen tot aan vrijgezellenfeesten. Met onze enthousiaste begeleider maken wij overal een feestje van. Omdat wij graag zoveel mogelijk mensen blij willen maken. De verschillende groepsuitjes hebben wij hier voor je op een rijtje gezet. Een aantal voorbeelden van uitjes zijn: 

  • The Hunt

Bij The Hunt wordt er gespeeld in twee groepen: de Hunters en voortvluchtigen. Voor de Hunters is het de taak om de voortvluchtigen binnen de tijd te pakken te krijgen. Daartegenover is het aan de voortvluchtigen de taak om het extractiepunt te vinden. Het extractiepunt wordt gevonden door een aantal puzzels op te lossen. Halverwege wisselen de twee teams van rol en wordt aan het einde bekeken welk team de meeste punten behaald heeft.

  • Wij Houden van Holland

Ik hou van Holland, landje aan de Zuiderzee. Een stukje Holland draag ik in m'n hart steeds mee. Met verschillende Hollandse liedjes en spellen is gezelligheid gegarandeerd. Onder leiding van onze quizmaster zijn er een aantal spelrondes waarmee punten verdiend zullen worden. Het team dat de meeste punten weet te verdienen, neemt uiteindelijk de trofee mee naar huis. Bekijk ons programma van Wij Houden van Holland en wees zeker van een geslaagd uitje.

  • De PubQuiz

Een gezellige PubQuiz waarin jullie kennis op de proef gesteld zal worden. In verschillende teams zullen jullie het tegen elkaar opnemen. Deze teams kunnen jullie vooraf zelf maken of kunnen ter plekke gemaakt worden door onze quizmaster. Het is uiteraard mogelijk de PubQuiz te combineren met een borrel of diner. De beschreven groepsuitjes worden aangeboden vanaf 15 personen.  

Bedrijfsuitjes en teamuitjes

Een geslaagd bedrijfsuitje of teamuitje kan op de korte termijn zorgen voor een betere werksfeer. Dit zal ertoe leiden dat werknemers meer plezier hebben in het werk wat zij doen, wat op de lange termijn een positief effect zal hebben op de werkethiek. Een van de belangrijkste redenen voor een bedrijfsuitje is om simpelweg iets leuks met elkaar te doen. Daarom staan samenwerking en plezier voorop bij onze leuke bedrijfsuitjes met diverse teambuildingactiviteiten. Bekijk hier onze top 10 bedrijfsuitjes met een korte toelichting.  

Vrijgezellenfeest organiseren?

Gaat jouw vriend of vriendin binnenkort trouwen? Dan is het natuurlijk eerst nog tijd voor een vrijgezellenfeest. De gekste opdrachten of activiteiten doen met jouw vrienden- of vriendinnengroep. Bij Uitjes en Eten bieden wij verschillende programma’s aan voor vrijgezellenfeesten. Wees er zeker van dat jouw uitje een te gek feest wordt en bekijk onze programma’s voor vrijgezellen.

Uitjes door heel Nederland en Vlaanderen

Van een bedrijfsuitje in Amsterdam tot aan een personeelsfeest in Zwolle. Wij organiseren allerlei uitjes door heel Nederland en Vlaanderen. Organiseer jij jouw teamuitje het liefst dicht bij kantoor of juist centraal bijvoorbeeld in Utrecht. Bekijk de mogelijkheden van de verschillende provincies zoals Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Of bekijk de steden waar wij vaak onze bedrijfsuitjes organiseren zoals Rotterdam, Utrecht, Leiden, Zwolle en Nijmegen.

Boek vandaag nog je uitje

Wees vandaag nog zeker van je uitje. Zodat jij de informatie van het uitje met de rest kunt delen. Zo weet je zeker dat het een geslaagd uitje gaat worden en iedereen erbij kan zijn. Aan de hand van de offerte op maat is het mogelijk hierover telefonisch te overleggen of een online meeting in te plannen. Nadat het uitje geboekt is, zal onze begeleider op de dag van het uitje contact met jullie opnemen om de dag door te lopen. Vervolgens maken wij er samen met jullie een onvergetelijke dag van en horen we uiteraard de week erna graag wat jullie van het uitje vonden. Geef de belangrijkste informatie via het informatieformulier door en boek nu nog jouw uitje.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven