fbpx
Teamuitje

Originele teamuitjes

Teamuitje organiseren? Versterk de band binnen je team op een compleet nieuwe wijze tijdens een ontspannen teamuitje. Of je nu kiest voor de uitdagende Escape in the City, Expeditie Robinson, de knotsgekke Crazy88, of de gezellige Wij houden van Holland, één ding is zeker: jullie teamwork zal sterker zijn dan ooit tevoren.
Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

12,50 p.p.
Steps in the City
3 - 5,5 uur
v.a. 15 personen

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

34,50 p.p.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

22,00 p.p.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

22,00 p.p.
De Alleskunners Indoor
5 uur
v.a. 15 personen

De Alleskunners Indoor

Hilarische spellen waarin iedereen kan schitteren!

22,00 p.p.
Escape Box DIY
1,5 - 2 uur
v.a. 8 personen

Escape Box DIY

Escape Box Do It Yourself versie. Werk samen en vind de sleutel tot het Levenselixer!

12,50 p.p.
City Discovery Game
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

City Discovery Game

Interactieve stadsontdekkingstocht met diverse foto, film- en puzzelopdrachten!

12,50 p.p.
Minute to Win it
5 uur
v.a. 15 personen

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

22,00 p.p.

Een bijzonder teamuitje met collega’s

Het is interessant om te weten dat na zo'n gezamenlijk bedrijfsuitje collega's niet alleen meer gedreven zijn voor hun individuele doelen, maar ook voor het collectieve succes van het team. Waarom nog wachten? Stimuleer die teamgeest om te groeien en geniet van een geweldige tijd samen! De ervaring zal niet alleen vermakelijk zijn, maar ook bijdragen aan een betere samenwerking op de werkvloer. Grijp deze kans aan om op een informele en speelse manier de teamdynamiek te versterken.

Teambuilding activiteiten en meer

Op zoek naar een leuk uitje voor jouw team? Er is volop keuze in allerlei verschillende uitjes! Van Brabant tot Noord-Holland, geen provincie is te ver. Jullie kunnen kiezen uit een binnenuitje of een buitenuitje. Wil je overdag of juist alleen in de avond? Het kan allemaal. Ontdekken jullie liever de stad met creatieve foto opdrachten tijdens Crazy88 of Bikken en Klikken? Of dineren jullie liever binnen met een gezellig dinerspel in een heerlijk restaurant? Niks is te gek! Het is maar net waar jullie naar op zoek zijn.

Waarom een teamuitje?

Een teamuitje gaat veel verder dan alleen maar een dag vrij van het werk. Het is een kans om de banden tussen teamleden te versterken, nieuwe energie op te doen en samen successen te vieren. Zoals het gezegde luidt: "A team that plays together, stays together!" Een goed georganiseerd teamuitje kan de teamdynamiek verbeteren en de communicatie tussen collega's bevorderen.

De veelzijdigheid van onze uitjes

De vele uitjes die wij organiseren vinden plaats in diverse steden, op mooie Hollandse stranden of op spannende outdoor locaties. De keuze is geheel aan jullie! Met wat lekker eten en drinken zullen jullie de teambuilding opdrachten ervaren als een waar succes. De enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten begeleiden de teamuitjes in goede banen en zorgen ervoor dat plezier centraal staat. Een onvergetelijk uitje dat teamwork en samenwerken versterkt!

Avontuurlijke uitjes 

Wat maakt een teamuitje zo bijzonder? Het is de perfecte mix van plezier, uitdaging en samenhorigheid. Hieronder vertellen we je meer over enkele van onze meest populaire activiteiten.

Uitjes in de stad

Onze programma’s Escape in the City en Bikken en Klikken brengen jouw team door prachtige steden, waarbij ze raadsels oplossen, creatieve foto-opdrachten doen en teamwork tonen om de finish te bereiken. Het is een geweldige manier om zowel de stad als je collega's beter te leren kennen.

Team workshops

Laat de muzikale kant van je team naar boven komen met een workshop percussie. De enthousiaste en gedreven begeleider leert jullie alle kneepjes van de percussie. Het resultaat: een prachtig muziekspektakel dat jullie samen met het hele team creëren. 

Actieve uitjes

Actieve en sportieve activiteiten zoals Expeditie Robinson, Wie is de Rat en Escape on the Beach kunnen de teamgeest naar een hoger niveau tillen. Het overwinnen van fysieke uitdagingen versterkt het vertrouwen en de samenwerking.

Populaire teamuitjes en steden

Ons land is gevuld met super leuke steden waarin jullie een teamuitje kunnen organiseren, denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Zwolle. Maar ook Den Bosch, Rotterdam en Breda zijn onwijs leuke plaatsen voor een top teamuitje! Denk aan een gezellige PubQuiz in Alkmaar en Jongens tegen de Meisjes in Haarlem.  

Meer dan een dagje uit met het team 

Een teamuitje is meer dan alleen een dagje uit. Het is een investering in de cohesie van je team, de communicatievaardigheden en het algemene welzijn van de teamleden. Als je bij ons een uitje boekt, beloven we je niet alleen een dag vol toffe activiteiten, maar ook een kans om de fundamenten van een sterker team te leggen. Voor originele teamuitjes, sportieve activiteiten en teambuildingsactiviteiten ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?

Bij Uitjes en Eten begrijpen we de waarde van een geslaagd teamuitje. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat elk evenement perfect is afgestemd op de behoeften van jouw team. Of je nu kiest voor een spannende Expeditie Robinson, de interactieve The Hunt of het cryptische Escape Diner, wij hebben genoeg opties die de teamgeest en samenwerking stimuleren.

Plan vandaag nog jouw teamuitje

De workshops en teamuitjes zijn altijd de leukste manier om samen te komen. Teams strijden tegen elkaar en sluiten de dag gezamenlijk af met heerlijk eten en drinken! Of je nu in Nederland of België bent, het belooft altijd een geslaagde dag te worden. Maak er een onvergetelijk teamuitje van! Enthousiast geworden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Kies vandaag nog voor een teamuitje dat verbindt, versterkt en vermaakt!

Heb je nog vragen? Bekijk eerst onze vraag-en-antwoordpagina of bel of mail ons even. We helpen je met plezier!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven