fbpx
Binnen uitje

De leukste indoor uitjes

Op zoek naar de leukste indoor bedrijfsuitjes voor een gezellige dag? Onze eventmanagers organiseren de leukste en gezelligste binnen uitjes.Top georganiseerd en enthousiast begeleid, voor zowel kleine als grote groepen. Gaan jullie voor een PubQuiz op locatie of een Escape in the City? Bekijk hier al onze indoor activiteiten.
Escape Game La Casa de Papel
1.5 - 2 uur
v.a. 8 personen

Escape Game La Casa de Papel

Ben jij geschikt voor het team van El Profesor? Ontdek het binnen 1,5 uur!

€ 7,50 p.p.
Populair
Escape Diner
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

€ 59,50 p.p.
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

€ 20,00 p.p.
Workshop Percussie
1 uur
v.a. 15 personen

Workshop Percussie

Een swingende, muzikale workshop met prachtige exotische instrumenten!

€ 20,00 p.p.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

€ 20,00 p.p.
Minute to Win it
5 uur
v.a. 15 personen

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

€ 20,00 p.p.
Escape Quiz
3 uur
v.a. 15 personen

Escape Quiz

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

€ 20,00 p.p.
Fun en Feest
9 uur
v.a. 50 personen

Fun en Feest

Combineer een stadsuitje met heerlijk eten en een super feest!

€ 72,50 p.p.

De leukste uitjes binnen

Zijn jullie op zoek naar een leuk uitje in de wintermaanden of willen jullie liever een quiz doen in plaats van een buiten uitje? Kies dan voor een van onze dinerspellen. Uitjes en Eten werkt samen met diverse horecagelegenheden en evenementenlocaties door heel Nederland en Vlaanderen. 

Uitjes geschikt vanaf 15 personen

Onze binnen uitjes zijn geschikt vanaf 15 personen voor elke doelgroep. Of jullie nou gezellig een PubQuiz willen houden met de vriendengroep. Of met je collega’s de hersenen willen laten kraken tijdens het Escape Diner. Samen met je familie de strijd aangaan met de verschillende spelletjes in Minute to Win it of met een hele grote groep Wij houden van Holland willen doen? Het team van Uitjes en Eten staat te popelen om het leukste binnen uitje voor jullie te organiseren! 

Ideeën uitjes voor binnen

Wij hebben voor elke gelegenheid het geschikte indoor uitje voor jullie.Of het nu een familie uitje binnen is of een uitje met alle collega’s. Geen idee welk leuk uitje jullie moeten kiezen? Uitjes en Eten heeft een paar suggesties voor jullie opgesteld: 

PubQuiz

Voor eens en altijd uitmaken wie de meeste kennis heeft? Test het met onze PubQuiz! Wie weet er het meeste over sport en muziek en wie heeft de meeste algemene kennis? In verschillende rondes wordt dit getest. Welk team wint dit indoor uitje en gaat met de Uitjes en Eten trofee naar huis? 

Escape Diner

Ontketen je samen met je team door middel van cryptische quizvragen en puzzels uit de handboeien! Los daarna de vragen op en verzamel zoveel mogelijk sleutels! Want in de finale krijgen jullie maar kort de tijd om de kluis te openen! Dit binnen uitje kan gecombineerd worden met een 3 gangen diner of kies voor het Escape Diner gecombineerd met een Humphrey’s arrangement. Ook is het mogelijk om dit indoor uitje zonder catering te kiezen waarbij het een Escape Quiz wordt.

Minute to Win it

Dit actieve binnen uitje staat gegarandeerd voor gezelligheid en plezier! In diverse, uitdagende spelletjes krijgt ieder teamlid 1 minuut de tijd om de opdracht te behalen en de punten binnen te slepen voor het team! Het team dat dit het beste doet, zal er uiteindelijk met de winst vandoor gaan.

Wij Houden Van Holland

In dit gezellige binnen uitje wordt jullie kennis getest over onder andere de Nederlandse taal. Wie van jullie heeft de grootste woordenschat en weet het meeste van BN'ers? Raad en zing mee met de grootste Nederlandse hits! Plezier staat voorop in dit leuke en gezellige uitje voor jong en oud.

Indoor activiteiten

Uitjes en Eten biedt indoor activiteiten aan die ideaal te combineren zijn met een lunch, diner of borrel. Kies uit een uitgebreid 3 gangen diner of combineer jullie binnen uitje met een arrangement van Humphrey’s. Naast een diner kunnen jullie het uitje ook combineren met een heerlijke lunch of juist afsluiten met borrel en bittergarnituur.

Liever een ander indoor uitje? Onze Escape Game La Casa De Papel kunnen jullie lekker thuis of op kantoor spelen. Wil je meer weten over onze actieve binnen uitjes, neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen er samen voor dat het jullie aan niets ontbreekt!

Binnen uitjes op locatie

Uitjes en Eten organiseert onder andere binnen uitjes door Noord- Holland en Zuid- Holland maar ook in Alkmaar, Zwolle, Groningen, Rotterdam en de rest van Nederland en Vlaanderen! Samen met jullie zoeken wij een geschikt restaurant uit met een eigen ruimte waarin jullie tegen elkaar strijden voor de winst. Met een hapje en een drankje zullen jullie lekker knus en warm bij elkaar zitten. Daarnaast kunnen onze begeleiders ook zorgen voor een uitje binnen op eigen locatie. Vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan zodat wij voor jullie het geschikte binnen uitje kunnen organiseren! 

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven