Bel ons088 - 800 8400

bedrijfsuitje afdelings uitje

UitjesenEten.nl is het evenementenbureau voor een leuk, gezellig, maar ook goedkoop groepsuitje! Onze goedkope groepsuitjes worden vaak gecombineerd met heerlijk eten en drinken en inclusief BTW. Een voorbeeld van een van onze goedkope groepsuitjes is een stadspel zoals Bikken en Klikken, Crazy 88, GPS Menutocht of Wie is de Rat? in combinatie met een pizza arrangement. Wij zijn landelijk actief en daarom is een goedkoop groepsuitje bij u in de buurt voor ons geen probleem. 

Naast onze originele stadsuitjes organiseren wij ook diverse workshops en outdoor activiteiten. Voor een goedkoop groepsuitje bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons kunt u bijvoorbeeld al een workshop Boogschieten voor €14,50 p.p. excl. BTW. 

Een selectie van onze goedkope groepsuitjes is hieronder te zien. Voor een compleet overzicht van onze goedkope groepsuitjes, kijk dan hier.

38 ico

Workshop Boogschieten

Een goedkoop groepsuitje vol spanning en heerlijk in de buitenlucht! Maak kennis met een pijl en boog en leer de beginselen van het Boogschieten. Na de introductie beginnen we aan het finalespel!

Vanaf

€ 14,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 1,5 uur
Vanaf 12 personen
 
Budget Uitje

Budget Uitje

Het Budget Uitje is één van onze goedekoop groepsuitje. Kies een leuke stadsactiviteit en sluit de dag af met heerlijk eten en drinken in een sfeervol Italiaans restaurant.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
3 ico

Bikken en Klikken

Een goedkoop groepsuitje door de stad met doe- en denk opdrachten en daarnaast nog spannende fotografieopdrachten waarbij de teams strijden om de Bikken en Klikken trofee.

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
11 ico

Pubquiz

Een goedkoop groepsuitje in combinatie met een diner? Dat kan met de PubQuiz. Een gezellig teamspel teamspel in pubsfeer. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannend maar ook goedkoop groepsuitje in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u de stad en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb Untitled 1 copy

Workshop Videoclip Maken

Gezellige en veelzijdige workshop voor de hele groep. Creëer de meest grappige, gezellige en sfeervolle videoclip voor het beste en persoonlijkste resultaat!

Vanaf

€ 24,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 3,5 uur
Vanaf 15 personen
 
7 ico

Dinerslag

Het dinerspel speelt zich af in een restaurant. Met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is het een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij zijn ontzettend tevreden over het programma Wie is de Rat, helemaal top. Ik ben goed op de hoogte gehouden via de mail. Het eten was goed en iedereen vond de begeleider (Robert) erg leuk en spontaan! Ik heb al aan mijn schoonzus

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven