fbpx
zuid holland

Bedrijfsuitjes in Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland biedt een scala aan mogelijkheden voor een leuk en divers bedrijfsuitje. Je kunt bijvoorbeeld de prachtige steden Delft, Den Haag, Rotterdam of Leiden kiezen voor een stadsuitje, waar je kunt genieten van de leukste activiteiten en gezelligste restaurants. Voor een sportief uitje kun je terecht op de stranden van Scheveningen, Katwijk of Noordwijk. Kortom, de provincie Zuid-Holland heeft voor iedereen wat te bieden en is een geweldige locatie voor een geslaagd bedrijfsuitje.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

€ 20,00 p.p.
Expeditie Robinson Strand
3 - 6 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson Strand

Bekend van TV! Gekke teamspellen en ongekende opdrachten!

€ 20,00 p.p.
Teambuilding Outdoor
3 - 5 uur
v.a. 15 personen

Teambuilding Outdoor

Teamwork noodzakelijk!

€ 20,00 p.p.
Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

€ 10,50 p.p.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

€ 20,00 p.p.
Strand Sport en Spel
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Strand Sport en Spel

Ongedwongen teamactiviteiten op het strand!

€ 20,00 p.p.
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

€ 20,00 p.p.
Wie is de Rat?
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

€ 20,00 p.p.

Zuidhollandse uitjes per regio

Wij bieden arrangementen aan voor een bedrijfs- of groepsuitje in diverse steden. Willen jullie kennis maken met de bruisende hoofdstad Den Haag of gaan jullie toch voor een gezellig dagje in Leiden? Wij zorgen voor een bedrijfsuitje op maat.

Voor een teamuitje kan er ook gekozen worden voor een outdoor programma op één van de prachtige stranden. Wij bieden vele Outdoor mogelijkheden in het Lage Bergse Bos en in de Hollandse Biesbosch zijn er mogelijkheden voor een Bedrijfssportdag. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk bedrijfsuitje weer een groot succes wordt. Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken is hierbij van groot belang en staat dan ook centraal in al onze programma's.

Alblasserwaard

Alblasserwaard is een laaggelegen en dunbevolkt, agrarische streek en is omringt door rivieren en kanalen. Kom de gemeenten als Gorinchem, Culemborg en West Betuwe ontdekken met een van onze vele indoor- en outdoor activiteiten.

Beijerland

Dit polderlandschap is een deel van de Hoeksche Waard. Boek een van onze groepsuitjes en ontdek deze bijzondere polder!

De Biesbosch

De streek de Biesbosch staat bekend als een waterrijk natuur- en recreatiegebied. Meest kenmerkend van de streek zijn de zoetwatergetijden. Geniet van de rust en natuur tijdens een van de vele groepsuitjes. Beleef een onvergetelijke dag vol met plezier en natuur!

Bollenstreek

De Bollenstreek is te vinden aan de Hollandse kust waar ook de bloementeelt is ontstaan. Deze tulpenbollenstad biedt voldoende mogelijkheden om dit met jouw groepsuitje te ontdekken. Een jaarlijks terugkerend evenement is het Keukenhof, wat dit gebied tot unieke trekpleister maakt.

Delfland

Deze groene gemeente is de perfecte locatie voor een van onze vele groeps- en bedrijfsuitjes. Delfland is een veenweidegebied dat door verschillende steden wordt omringd. Het grootste gedeelte van Delfland is recreatiegebied.

Drechtsteden

Drechtsteden is een verzamelnaam voor alle steden die eindigen op -drecht (Dordrecht, Loosdrecht, etc.) De streek is het zuidelijkste gedeelte van de Randstad. De grote streek biedt voldoende mogelijkheden voor een van onze bedrijfs- en groepsuitjes.

Eiland van Dordrecht

Dit eiland is omringt door verschillende rivieren. Het Eiland van Dordrecht wordt gesplitst door het Wantij en De Biesbosch. Ontdekt dit bijzondere eiland in combinatie met een van onze vele groepsuitjes.

Goeree-Overflakkee

Dit is een eiland en een gemeente en eromheen ligt de Noordzee, het Haringvliet en het Grevelingenmeer. Goeree-Overflakkee is samengesteld uit meerdere kleine eilanden tot een groot eiland. Ontdekt dit samengesteld eiland in combinatie met een van onze vele bedrijfsuitjes.

Groene Hart

Dit relatief dunbevolkte veenweidegebied is te vinden in de Randstad. Kenmerkend voor het Groene Hart zijn de veenweidegebieden uit het jaar 1000. Geniet van de rust en natuur tijdens een van de vele aangeboden uitjes.

Hoeksche Waard

Deze gemeente biedt voldoende mogelijkheden voor onze teamuitjes in bijvoorbeeld Binnenmaas, Cromstrijen of Oud-Beijerland. Hoeksche waard heeft verschillende recreatiecentrums en heeft een rijke cultuur.

IJsselmonde

IJsselmonde dankt zijn naam aan de ligging bij de monding van de Hollandse IJssel. Kom dit gebied ontdekken met een van onze vele personeelsuitjes.

Krimpenerwaard

De Krimpenerwaard is het gebied dat wordt omringt door de IJssel, de Lek en de Vlist. De betekenis van de naam van de streek is rivierenbocht in een geheel door rivieren omgeven stuk land. Boek een van onze bedrijfs- of groepsuitjes en ontdek dit bijzondere gebied!

Prins Alexanderpolder

 Deze polder bestaat uit drooggelegde veenplassen en is vernoemd naar prins Alexander van Oranje-Nassau. Boek een van onze groepsuitjes en ontdek deze koninklijke polder!

Rijnland

Deze streek is een bestuurlijk samenwerkingsverband van 13 gemeenten. Rijnland ligt midden in de randstad en loopt langs de Noordzee, de Bollenstreek en een deel van het Groene Hart. De grote streek biedt voldoende mogelijkheden voor een van onze bedrijfs- en groepsuitjes.

Schelde en Maasdelta

De Schelde en Maasdelta is een rivierdelta in Nederland en België. De rivierdelta wordt gevormd door de Rijn, Maas en de Schelde en komen samen in Zeeland, het hart van de delta. Kom deze bijzondere delta ontdekken en boek een van onze bedrifjsuitjes!

Schieland

De streek dankt zijn naam aan een hoogheemraadschap. Ontdek in combinatie met een groepsuitje deze unieke streek. Maak keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten en ga op ontdekkingstocht.

Tielerwaard

De Tielerwaard is een onderdeel van de grotere landstreek de Betuwe. Wil je deze unieke omgeving ontdekken? Ga dan nu met jouw bedrijfs- of groepsuitje het avontuur aan door middel van onze unieke outdoor activiteiten!

Tiengemeten

Tiengemeten is een eiland en is deel van de gemeente Hoeksche waard. Het eiland is ontstaan al een zandplaat in het Haringvliet en is later uitgegroeid tot eiland. Ontdek dit eiland in combinatie met een van onze vele groepsuitjes.

Vijfheerenlanden

De Vijfheerenlanden is naast de streeknaam ook de naam van de polder in de streek. Ontdek in combinatie met een groepsuitje bijvoorbeeld Vianen en Leerdam. Maak een keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten en ga op ontdekkingstocht.

Voorne-Putten

Dit dubbele eiland bestaat uit de eilanden Voorne en Putte en is hiermee een perfecte locatie voor een van groeps- en bedrijfsuitjes. Kom dit eiland ontdekken en boek een van onze uitjes.

Westland 

Deze landstreek is te vinden ten zuiden van Den Haag. Het Westland staat het meest bekend om zijn glastuinbouw en de oranje gloed in de lucht ’s nachts. Kom deze bijzondere gloed ontdekken in combinatie met onze vele teamuitjes.

Zuidplaspolder

De Zuidplaspolder is een droogmakerij. Deze polder, die zijn naam heet gegeven aan de gemeente Zuidplas, ligt in het laagste punt van Nederland. Ontdek dit unieke gebied en boek een van onze bedrijfsuitjes!

Zwijndrechtse Waard

Deze Nederlandse waard en subeiland is te vinden in het zuidoosten van het eiland IJsselmonde. De Zwijndrechtse Waard maakt deel uit van de zuidelijke Randstad. Ontdek dit subeiland in combinatie met een van onze groeps- en bedrijfsuitjes.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven