fbpx

Bedrijfsuitje Noord-Holland | Alle Noord Hollandse groepsuitjes 2021

Strand Sport En Spel

Strand Sport En Spel

Ongedwongen teamactiviteiten op het strand!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5,5 uur
v.a. 12
Escape in the City

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
2,5 - 4,5 uur
v.a. 12
Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Teamwork noodzakelijk

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
Populair
Expeditie Robinson in de Stad

Expeditie Robinson in de Stad

Uiteenlopende proeven, écht geschikt voor iedereen!

Vanaf
€ 24,00 p.p.
3 uur
v.a. 12
Expeditie Robinson Strand!

Expeditie Robinson Strand!

Bekend van TV! Gekke teamspellen en ongekende opdrachten!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 6 uur
v.a. 12
Wie is de Rat?

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
Steps in the Woods

Steps in the Woods

Outdoor ontdekkingstocht op de step!

Vanaf
€ 33,50 p.p.
5 uur
v.a. 12
Bikken en Klikken

Bikken en Klikken

Ontdek de leuke straten en lekkere restaurants in de binnenstad!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
  • Unieke uitjes sinds 2003
  • Voor elk budget
  • Met passie georganiseerd
  • Wij maken blij!
Populair
Escape on the Beach

Escape on the Beach

Het ultieme uitje op blote voeten in de lente en/of zomer!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 6 uur
v.a. 12
Bootje Bikken en Klikken

Bootje Bikken en Klikken

Een uitdagende vaar- en wandeltocht door Amsterdam, Alkmaar of Leiden!

Vanaf
€ 33,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
Crazy 88

Crazy 88

Creatieve filmopdrachten door de stad, maak het leukste filmpje!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
Uniek
Escape Diner met Humphrey's

Escape Diner met Humphrey's

Combineer het Escape Diner met Humphreys!

Vanaf
€ 68,50 p.p.
4,5 uur
v.a. 12

Noordhollandse uitjes per regio

Op zoek naar de leukste arrangementen voor een bedrijfsuitje of groepsuitje? Wij van Uitjes en Eten verzorgen onze teamuitjes op een professionele manier. 

West-Friesland

Jaarlijks verzorgen wij in diverse west-friese plaatsen fantastische bedrijfsuitjes in onder andere Enkhuizen en pitoresk Hoorn. Boek nu een groepsuitje indoor of outdoor binnen de westfrieseomringdijk! Gezellig vertoeven met collega's aan de haven.

Kennemerland

Het bosrijke en fantastische duingebied van Kennemerland biedt veel mogelijkheden voor bedrijfsuitjes die past binnen uw budget. Of het nu gaat om een strandfeest in Castricum, Egmond, Zandvoort of Bergen aan zee of kiest u een geheel verzorgd stadsarrangement in Haarlem? De Kennemerduinen perfect voor ieder bedrijfsuitje!

Zaanstreek

De Zaanstreek kent jaarlijks veel buitenlandse toeristen, maar ook mensen uit ons eigen land weten deze streek voor een dagje uit te vinden. De Zaanse Schans is hierbij een enorme jaarlijks trekpleister, ook voor veel bedrijfsuitjes en groepsuitjes of gewoon gezellige familiedag.

Amstelland

Dit gebied ligt langs de rivier de Amstel. Ben je op zoek naar een teamuitje Aalsmeer, Amstelveen of in Uithoorn? Kom dit gebied ontdekken met een van onze vele indoor- en uitdoorevenementen.

Beemster

De Beemster is een polder in de streek waterland. Denk aan dorpen zoals Noordbeemster, Westbeemster en Zuidoostbeemster. De polder staat sinds 1999 op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Een unieke locatie dus om een van onze bedrijfs- en groepsuitjes te boeken.

De Bollenstreek

De Bollenstreek is te vinden aan de Hollandse kust waar ook de bloementeelt is ontstaan. Deze tulpenbollenstad biedt voldoende mogelijkheden om dit met uw groepsuitje te ontdekken. Een jaarlijks terugkerend evenement is het Keukenhof, wat dit gebied tot unieke trekpleister maakt.

't Gooi 

In het zuidoosten is de Nederlandse streek 't Gooi te vinden. Oorspronkelijk was de streek bedekt met bos en veel daarvan is nog over en zijn nu beheerde natuurgebieden. Ontdek Blaricum, Laren, Huizen of Hilversum en boek een van onze vele bedrijfsuitjes!

Groene Hart 

Dit relatief dunbevolkte veenweidegebied is te vinden binnen de Nederlandse Randstad. Kenmerkend voor het Groene Hart zijn de veenweidegebieden uit het jaar 1000. Geniet van de rust en natuur tijdens een van de vele aangeboden groeps- en bedrijfsuitjes in Alphen aan den Rijn, Gouda, Sliedrecht of Zoetermeer..

Haarlemmermeer

Droogmakerij en gemeente Haarlemmermeer is te vinden in het zuiden van Noord-Holland. In de gemeente ligt luchthaven Schiphol wat een grote toeristische trekpleister is, een perfecte locatie voor en van onze uitjes dus!

Kop van Noord-Holland 

Een andere naam voor deze streek is ook Noordkop en bestaat vooral uit poldergebied. Kom Schagen, Den helder en Texel ontdekken door middel van onze groeps- en bedrijfsuitjes.

Purmer

In de voormalige binnenzee is de polder de Purmer te vinden. De polder is geen zelfstandige gemeente maar is verdeeld over drie verschillende gemeente; Waterland, Edam-Volendam en Purmerend. Kom dit gebied ontdekken met een van onze vele indoor- en outdoorevenementen.

Schermer

De schermer is een droogmakerij in het oude grote merengebied. De polder wordt gekenmerkt door het vlakke, weidse landschap. De Schermer is opgegaan in de gemeente Alkmaar en is perfect voor ieder bedrijfsuitje!

De Streek 

De Streek is te vinden in het oosten van West-Friesland. De naam van de landstreek stamt nog af van rond het einde van de middeleeuwen. Ga terug in de tijd in deze historische omgeving en beleef samen met je bedrijfsuitje een gezellige dag.

Texel 

Als een van de grootste Nederlandse Waddeneiland biedt Texel voldoende mogelijkheden voor onze in-en outdoor evenementen voor bedrijven of groepen. Dit eiland is ook het grootste Nederlandse Waddeneiland en omvat dorpen als Cocksdorp, De Koog en Den Burg.

Utrechtse Heuvelrug 

De gemeente bestaat officieel uit zeven kernen (Amerongen, Doorn, Driebergen- Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen en Overberg). Kom dit gebied ontdekken met een van onze vele personeels- en teamuitjes.

Vechtstreek 

De streek staat vooral bekend om zijn natuurschoon en ligt aan de vecht. De Vecht gaat langs Wijdemeren, Weesp en Gooise Meren. Ontdek deze unieke streek en boek een van onze vele groeps- en bedrijfsuitjes!

Waterland

Het laaggelegen veenweidegebied doorsnede door sloten en vaarten omvat gemeenten als Edam-Volendam, Landsmeer, Beemster en Purmerend. De ondergrond van Waterland bestond eerst uit veen, maar daar kwam later een laagje klei overheen. Kom dit gebied ontdekken met een van onze vele indoor- en outdoor activiteiten.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven