fbpx
Den Haag Logo

Originele bedrijfsuitjes in Den Haag

Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

10,50 p.p.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

20,00 p.p.
Wie is de Rat?
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

20,00 p.p.
Escape in the City - appuitje
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

Escape in the City - appuitje

Het appspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

10,50 p.p.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

20,00 p.p.
Escape Quiz
3 uur
v.a. 15 personen

Escape Quiz

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

20,00 p.p.

Meer dan 30 originele uitjes in Den Haag

Kies uit meer dan 30 leuke bedrijfsuitjes in Den Haag en omgeving Westland. Geef een boost aan de teamspirit en laat de stad dienen als speelveld voor nieuwe ervaringen en teambuilding activiteiten. Of ontdek onze leukste teamuitjes, waar plezier en samenwerking hand in hand gaan. Lees hieronder het aanbod van onze bedrijfsuitjes en waarom het zo leuk is om dit in Den Haag te organiseren. 

Waarom een uitje in Den Haag? 

Den Haag is de derde grootste stad van Nederland en is gelegen aan de kust van de provincie Zuid-Holland. De stad wordt ook wel Hofstad genoemd vanwege de rijke geschiedenis van Holland en de koningen. Het is  de thuisbasis van veel belangrijke instellingen zoals het Binnenhof. Den Haag heeft vele mooie parken en stranden, waaronder het beroemde strand van Scheveningen in de buurt. De leukste en meest originele bedrijfsuitjes en groepsuitjes van Den Haag staan hier op een rij. Top georganiseerd en enthousiast begeleid voor kleine en grote groepen. Geen Haagse bluf maar écht Haags genieten. RUSTAAGH! Bel of mail even voor een offerte op maat. 

Personeels- of teamuitje in Den Haag?

Den Haag is één van de meest bijzondere steden van ons land. De Nederlandse regering is hier gevestigd en de stad heeft veel historische buurten. De geschiedenis van de stad is goed bewaard gebleven door de vele bezienswaardigheden die er zijn. Combineer de bezienswaardigheden met een personeels- of teamuitje in Den Haag en ontdek de mogelijkheden! Van actief uitje in Den Haag tot een hersenkrakende city game in Den Haag.

Meer dan alleen het Binnenhof & het Mauritshuis

Den Haag heeft meer te bieden dan alleen het Binnenhof, het Mauritshuis, Paleis Noordeinde, het Vredespaleis, moderne architectuur en interessante musea. Het karakter wordt bepaald door de vele regeringsgebouwen, de statige ambassades en de sfeervolle en gezellige binnenstad. Het is prachtig voor de leukste bedrijfsuitjes in Den Haag. 

(Teambuilding)activiteiten in de omgeving Den Haag 

Aan het plein en de Grote Markt zijn de sfeervolle terrasjes en restaurants te vinden. Geniet hier volop van de gezellige omgeving en wordt opgenomen in de verbonden gemeenschap. Naast de vele bezienswaardigheden, kun je ook genieten van de natuur. De stad ligt aan de Noordzee en heeft een kustlijn van maar liefst elf kilometer. De stad beschikt over twee populaire badplaatsen: het strand van Scheveningen en Kijkduin. Op beide stranden organiseren wij met veel enthousiasme onze strandactiviteiten. Deze zijn perfect voor een tof groepsuitje in Den Haag! Een leuke familiedag, voor het vriendenweekend of met de collega’s er even tussenuit. Versterk de band samen met de beste teambuilding activiteiten met onze vele strandactiviteiten voor een groepsuitje in Den Haag.

Vrijgezellenuitjes in Den Haag

Wil je het beste vrijgezellenuitje in Den Haag voor jou vriend of vriendin? Kijk dan naar onze vele vrijgezellenuitjes op de website. Van leuke actieve uitjes in Den Haag tot de grappigste opdrachten. Zin in een leuke strandactiviteit om samen te doen? Ook op het strand van Scheveningen kunnen onze vrijgezellenuitjes gespeeld worden! Ontdek alle mogelijkheden verder op onze website en speel onze vrijgezellenuitjes in Den Haag of omgeving!

Waarom Den Haag

Combineer jullie uitje met een mooi uitzicht, sfeervolle terrasjes en gezellige mensen om je heen. Ontdek de stad op een unieke manier en kom langs de mooiste plekjes. Middels verschillende opdrachten genieten jullie van de omgeving, de teambuilding én natuurlijk van elkaar. Ga je liever te voet of op de step door Den Haag? Boek dan jullie leukste bedrijfsuitje in Den Haag en omgeving, zoals Scheveningen, Leiden, Hoek van Holland, Zoetermeer en Delft!

Buiten & binnen uitjes in Den Haag

Een greep uit onze unieke buitenactiviteiten zijn: Escape in the City, Expeditie Robinson, Steps in the City óf diverse App-Games. Natuurlijk zijn er ook binnen uitjes in Den Haag: Escape Diner, Minute to Win it of Wij Houden van Holland. Aansluitend kunnen jullie eventueel genieten van een heerlijk hapje en drankje. Met dit leuke  bedrijfsuitje in Den Haag kun je optimaal genieten van de sfeervolle omgeving en ondertussen de teambuilding versterken! Ook bieden wij perfecte spellen voor afdelingsuitjes in Den Haag. Een leuke Pubquiz, speel Wie is de Rat of ontdek de stad samen door het spel City Discovery Game. Ontdek onze andere afdelingsuitjes in Den Haag verder op de website

Deze bruisende stad heeft veel te bieden voor jong en oud: je verveelt je hier geen enkel moment!

Boek vandaag nog je favoriete uitje

Ontdek de spanning in een City game Den Haag of de lach en teamspirit tijdens een actief uitje in Den Haag. Check al onze leuke bedrijfsuitjes in Den Haag en laat de geweldige herinneringen niet langer wachten. Geef je personeel een toffe dag en kijk naar al onze personeelsuitjes in Den Haag voor vernieuwing in het team.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven