fbpx
Personeelsuitje

Dé leukste personeelsuitjes!

Naast het feit dat een personeelsuitje natuurlijk érg leuk is, zorgt het er naderhand ook nog voor dat collega’s elkaar vaker en op een betere manier van feedback voorzien. Dat is toch een win-win situatie voor iedereen? Bekijk hieronder ons aanbod en als je er niet uitkomt, dan denken wij graag met je mee.
De Alleskunners Indoor
5 uur
v.a. 15 personen

De Alleskunners Indoor

Hilarische spellen waarin iedereen kan schitteren!

20,00 p.p.
Populair
Escape Diner
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

59,50 p.p.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

20,00 p.p.
Wie is de Rat?
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

20,00 p.p.
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

20,00 p.p.
Bikken en Klikken
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Bikken en Klikken

Ontdek de leuke straten en lekkere restaurants in de binnenstad!

20,00 p.p.
Minute to Win it
5 uur
v.a. 15 personen

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

20,00 p.p.

Personeelsuitje organiseren? Op en top teamverband

Je bent hier aan het juiste adres voor het allerleukste personeelsuitje. Zijn jullie met 15 - 20 personen of met 150 - 200 personen? Geen probleem. Wij gaan met alle plezier voor jullie aan de slag om het uitje te organiseren wat het beste bij jullie past. Dit kan zijn alleen een activiteit, maar we kunnen ook een volledig programma voor jullie organiseren. Vanaf de ochtendvergadering tot en met de feestavond. Voor iedereen zit er wel wat tussen.

Wanneer je voor alleen de activiteit gaat, dan kan je al een keuze maken uit bijvoorbeeld een stadsuitje, zoals Escape in the City, Expeditie Robinson of Wie is de Rat? Ook kan je kiezen voor een avondprogramma inclusief een diner zoals Wij Houden van Holland of een Escape Diner. Wist je dat wij ook naar jullie eigen locatie toekomen? Ideaal voor als jullie zelf een geschikte locatie hebben. Wij nemen dan alle spullen mee en maken er samen een feestje van.

Uitjes voor elk budget 

Hebben jullie een beperkt budget waarmee je een uitje mag organiseren, ook dan bieden wij mogelijkheden.Wat dacht je van een stadsspel die je speelt in teams aan de hand van onze eigen ontwikkelde app. Hierdoor is er geen begeleider van ons op locatie aanwezig, maar begeleiden wij jullie van achter onze computer. Uiteraard bellen we voorafgaand aan jullie uitje met de laatste instructies en na afloop voor de prijsuitreiking. Tijdens het uitje kunnen wij met ieder team chatten via de app. Een ideale oplossing en natuurlijk staat het uitje garant voor heel veel plezier!

Personeelsuitjes, groot aanbod teambuilding activiteiten en dinerspellen

Personeelsuitje organiseren? Uitjes en Eten helpt jullie graag! Wij hebben vele leuke personeelsuitje ideeën waarbij je tijdens de activiteiten je collega’s op een andere manier leert kennen. Dit kan zijn met een happen en stappen, jongens tegen de meisjes, pubquiz of een leuke outdoor activiteit. Wij helpen je graag het personeelsuitje te organiseren met een leuke dag vol plezier en goede begeleiding. Combineer het uitje ook met lekker eten zoals een 3 gangen diner in een stad naar keuze. Den Bosch, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn enkele steden waar we regelmatig super leuke en originele personeelsuitjes organiseren waarbij je je uiterste best doet voor de teamoverwinning maar onder het genot van een lekker hapje.

Teambuilding & Genieten

Plezier, ontspanning, teambuilding en lekker eten en drinken is wat een dagje weg met het personeel inhoudt bij Uitjes en Eten. Door onze eigen enthousiaste begeleiders bieden we een leuke dag om te herinneren en het personeelsuitje kan altijd op maat gemaakt worden voor het juiste aantal personen op de juiste datum. Ideaal om de sfeer op de werkvloer een boost te geven! 

Ideeën voor jouw personeelsuitje

Zoeken jullie avontuur op, spelen jullie graag spelletjes of liever een city game waarbij je een stad verkent? Van Expeditie Robinson in Groningen tot aan ontsnappen uit Zwolle of teambuilding activiteiten op het strand, het kan allemaal met één van de bijzondere personeelsuitjes van Uitjes en Eten. Sommige activiteiten zijn afgeleid van een bekend tv programma zoals Wie is de Mol en bezorgen jullie een origineel personeelsuitje. Plezier staat centraal in elk bedrijfsuitje.

Voor elke gelegenheid

Of jullie nu een personeelsuitje met Kerst organiseren of een buitenuitje in de zomer. We hebben een ruim aanbod en mochten jullie specifieke wensen hebben, dan zorgen wij voor uitgebreide informatie en een uitje dat op maat gemaakt is. Wij organiseren onze uitje in heel Nederland en Vlaanderen.

Uitjes voor grote en kleine groepen door heel Nederland

De leuke personeelsuitjes van Uitjes en Eten zijn voor grote en kleine groepen geschikt. Wil je graag een keer achter die computer vandaan komen en een dagje weg? Of zoek je een personeelsuitje waarbij je even de vertrouwde werkomgeving kan vergeten? Uitjes en Eten biedt jullie de ideale kans om een bijzondere dag te hebben met de collega’s gecombineerd met lekker eten. Ook voor kleine groepen vanaf 8 personen hebben wij genoeg leuke personeelsuitjes! Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor originele bedrijfsuitjes.

Unieke maatwerk uitjes

De locaties, restaurants, cafés en accommodaties worden zorgvuldig door ons uitgekozen. Daarnaast verzorgen wij uitjes die op maat gemaakt zijn. Help de directeur aan een leuk personeelsuitje voor het bedrijf! Wij zorgen ervoor dat alles goed aansluit op de grootte van de groep en jullie wensen. Onze unieke personeelsuitjes zijn niet alleen geschikt voor bedrijven, maar ook voor vrienden of vriendinnen die iets te vieren hebben, een voetbalteam, een familiedag of een vrijgezellenfeest mannen/vrouwen. Jullie zullen een bijzondere dag ervaren!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven