fbpx
Familiedag

De leukste uitjes met de familie!

Verras je ooms en tantes met familie uitjes als een hilarische foute Bingo of allerlei leuke activiteiten op het strand. Misschien kom je er wel achter dat jouw oma de échte Robinson is! Lukt het niet om met zijn allen samen te komen? Dan zijn er ook genoeg leuke online oplossingen.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

20,00 p.p.
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

20,00 p.p.
Populair
De Alleskunners Outdoor
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

De Alleskunners Outdoor

Uiteenlopende spellen waarin iedereen kan schitteren in de buitenlucht!

20,00 p.p.
De Jongens tegen De Meisjes
3 - 5 uur
v.a. 15 personen

De Jongens tegen De Meisjes

Voor eens en altijd uitmaken welk geslacht eigenlijk het beste is!

20,00 p.p.
Minute to Win it
5 uur
v.a. 15 personen

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

20,00 p.p.
Populair
Escape Diner
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

59,50 p.p.
Escape Quiz
3 uur
v.a. 15 personen

Escape Quiz

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

20,00 p.p.
Battle of the Brains
5 uur
v.a. 15 personen

Battle of the Brains

Proefjes aan tafel en breinbrekende quizvragen!

20,00 p.p.

Een leuke familiedag! 

De beste uitjes voor de beste prijs speciaal voor de hele familie georganiseerd in heel Nederland en Vlaanderen! Bij Uitjes en Eten helpen wij jou de originele familiedag te organiseren die iedereen zich nog lang zal herinneren! Wij bieden leuke uitjes die compleet zijn verzorgd met eten en drinken. Het familie uitje kunnen wij op maat maken aan de hand van jullie wensen en wij zorgen hierin dat alles goed geregeld is. Onze activiteiten zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Een familie uitje of gezinsuitje kan bestaan uit indoor activiteiten zoals Ik hou van Holland of een hilarische PubQuiz bij een restaurant in een aparte ruimte in Haarlem. Uiteraard is het ook mogelijk om een teambuilding activiteit te doen, bijvoorbeeld buiten op het strand in Den Haag. Een gezinsuitje organiseren via Uitjes en Eten gaat professioneel en is zorgeloos! 

Familie uitjes door heel Nederland 

Wij organiseren onze groepsuitjes door heel Nederland. Het gaat hierbij om uitjes die zowel indoor als outdoor plaatsvinden. Voorbeelden van leuke familie uitjes die wij aanbieden zijn: Wij Houden Van Holland, een Escape Quiz en De Jongens tegen De Meisjes. Deze leuke familie uitjes zorgen ervoor dat jij je familieleden nog beter leert kennen en nog beter met elkaar leert samen te werken. Door het oplossen van puzzels of het voltooien van opdrachten. 

Arrangementen familiedag

Als je voor je familie een familiedag organiseert is het belangrijk dat iedereen elkaar weer ziet en elkaar kan spreken. Maar maak er met een leuk familie uitje voor jong en oud een onvergetelijke familiedag van. Misschien wel het hoogtepunt van het jaar door naast het samenzijn ook nog een leuk indoor of outdoor familie uitje te doen. En combineer dit met lekker eten en drinken. Check ook onze dagarrangementen voor inspiratie. Voor grote en kleine groepen organiseren wij de beste uitjes! Het is heerlijk om met zijn allen te genieten en een verzorgd dagje te beleven waarbij je zorgeloos met je familie tijd kan doorbrengen.

Verschillende activiteiten voor een familiedag

Bij de familiedagen staan plezier en gezelligheid centraal. Vaak doe je door het jaar heen toch wat uitjes en dagjes weg met gezin, maar is het organiseren van een goed familie uitje een stuk complexer. Aan de hand van jullie wensen zullen wij creatief meedenken om een familiedag op maat te maken. Ons evenementenbureau heeft een breed aanbod aan activiteiten: Een outdoor teambuilding op het strand, een citygame afgeleid van een Escape Room in een stad naar keuze of een dinerspel verzorgd met lekker eten en drinken. Bij ons zijn er genoeg mogelijkheden voor een onvergetelijk familie uitje. Daarnaast hebben we enthousiaste begeleiders en voordelige prijzen om de familiedag voor jong en oud tot een succes te maken!

Uitjes voor kleine en grote groepen

Bij Uitjes en Eten bieden wij leuke familie uitjes of uitjes met gezin voor zowel binnen als buiten. Deze leuke uitjes organiseren wij door heel Nederland en Vlaanderen. Moeite met het vinden van uitjes met gezin? Bel of mail ons gerust en we voorzien je graag van advies.

Arrangementen familiedag

Als je voor je familie een familiedag organiseert is het belangrijk dat iedereen elkaar weer eens ziet en bij kan praten. Maar maak er een onvergetelijke familiedag van voor jong en oud en misschien wel het hoogtepunt van het jaar door naast het samenzijn ook nog een leuke indoor en outdoor activiteit te gaan doen. En combineer dit met lekker eten en drinken. Voor grote en kleine groepen organiseren we de beste uitjes! Het is heerlijk om met z’n allen te genieten en een verzorgd dagje te beleven waarbij je zorgeloos met je familie tijd kan doorbrengen.

Wil je een offerte aanvragen? Bel of mail ons gerust voor persoonlijk advies.

Activiteiten familiedag

Bij de familiedagen staan plezier en gezelligheid centraal. Wij doen er alles aan om voor jullie een goed geregeld familie uitje te organiseren. Aan de hand van jullie wensen zullen wij creatief meedenken om een familiedag op maat te maken. Ons evenementenbureau heeft een breed aanbod aan activiteiten: Een outdoor teambuilding op het strand, een citygame afgeleid van een Escape Room in een stad naar keuze of een dinerspel verzorgd met lekker eten en drinken. Bij ons zijn er genoeg mogelijkheden voor een onvergetelijk familie uitje. Daarnaast hebben we enthousiaste begeleiders en voordelige prijzen om de familiedag voor jong en oud tot een succes te maken!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven