Amersfoort Logo goed

Unieke bedrijfsuitjes in Amersfoort

Populair
Expeditie Robinson in de Stad

Expeditie Robinson in de Stad

Het groeps-of bedrijfsuitje voor teambuilding in de stad! Ideaal voor de zomer en herfst!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
3 uur
v.a. 12
Populair
Escape in the City

Escape in the City

Ga op zoek naar de codes in de stad en krijg de handboeien los.

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
5 uur
v.a. 12
Populair
The Murder Game

The Murder Game

Een spannende zoektocht naar de moordenaar op je Smartphone! Uniek uitje vanaf 8 personen!

Vanaf
€ 20,00 p.p. incl. BTW
3 uur
v.a. 8
Wij Houden Van Holland

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
5 uur
v.a. 12
Steps in the City

Steps in the City

Ontdek de stad met de step en voer diverse opdrachten uit!

Vanaf
€ 35,50 p.p. incl. BTW
3 - 5,5 uur
v.a. 12
Minute to Win it

Minute to Win it

Een minuut per hilarische opdracht. Zijn jullie In it to Win it?

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
5 uur
v.a. 12
De Jongens tegen De Meisjes

De Jongens tegen De Meisjes

Voor eens en altijd uitsluitsel welk geslacht eigenlijk het beste is!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
3 - 5 uur
v.a. 12
PubQuiz

PubQuiz

Quizvragen, opdrachten en een finales, de PubQuiz heeft het!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
4,5 uur
v.a. 12
  • De leukste uitjes sinds 2003!
  • Unieke activiteiten
  • Deskundige begeleiding
  • Duizenden tevreden klanten
  • Geen verborgen kosten
The Braintainment Show

The Braintainment Show

Proefjes aan tafel en breinbrekende quizvragen!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
5 uur
v.a. 12
Wie is de Rat?

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
3 - 5 uur
v.a. 12
Escape Diner

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
5 uur
v.a. 12
Crazy 88

Crazy 88

Creatieve filmopdrachten door de stad, maak het leukste filmpje!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
3 - 5 uur
v.a. 12

Groepsuitje Amersfoort

Dagje Amersfoort. De stad die herinneringen oproept aan de Middeleeuwen. In het schitterende decor van grachten, muurhuizen en steegjes vind je veel gezellige kroegjes, originele restaurants en bonte winkels. De twee stadsmuren zijn nog steeds zichtbaar in het stratenpatroon en in monumenten zoals de Kamperbinnenpoort, de Koppelpoort en de Monnikendam. Ontdek tijdens jullie uitje de historische schat van Amersfoort. Doe dit bijvoorbeeld met Crazy 88. In de vele pittoreske straatjes en prachtige grachten voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. Ons evenementenburea onthult de rijke cultuur en historie van Amersfoort graag tijdens jullie teamuitje of vrijgezellenfeest.

De stad kent ruim 400 rijksmonumenten. Onze lieve Vrouwentoren, dat ook wel door de Amersfoorters zelf de Lange Jan genoemd wordt, is de belangrijkste blikvanger van de stad. De toren werd voorheen gebruik als het coördinatenstelsel van het Rijksdirhoeksnet. Het exacte middelpunt van deze toren was het punt waaruit heel Nederland kadastraal genummerd was en daardoor het Geografische middelpunt van Nederland werd genoemd. Naast de Onze Lieve Vrouwentoren heeft de stad ook de Plompetoren, de Monnikendam en natuurlijk de stadspoorten. De meest bekende stadspoort moet is de Koppelpoort. Hier kom je de stad binnen. 

Een speciaal uitje is langs de Drie Ringen te gaan. Deze BierBrouwerij in gevestigd in een voormaleige stadsboerderij en brouwt op ambachtelijke wijze bier. Een aanrader om even langs te gaan na onze uitjes! Voor een dagje Amsterfoort is onze persoonlijke aanrader het Dierenpark Amersfoort. In het Birkhoven bos aan de westkant van de stad kan je het dierenpark vinden. Sinds 1948 is daar een dierentuin. Met jaarlijk gemiddeld 870.000 bezoekers is het daarme de 16e attractie van Nederland!

Ontdekken en plezier in Amersfoort

De centraal in Nederland gelegen stad Amersfoort staat bekend om het gezellige centrum. Zoek je een leuke en uitdagende activiteit voor jullie groepsuitje Amersfoort, bedrijfsuitje Amersfoort of personeelsuitje Amersfoort? Uitjes en Eten biedt in de stad van de Lieve Vrouwentoren de leukste arrangementen aan voor jullie bedrijfsuitje of groepsuitje. Organiseer je een uitje Amersfoort voor een kleine of een grote groep?  Wij hebben een grote keuze aan diverse activiteiten voor zowel spel en ontspanning. Dit kan naar wens in combinatie met eten en drinken. Kies bijvoorbeeld voor de leukste Ik Hou van Holland quiz, een creatieve workshop, een actief bedrijfsuitje of een leuke outdoor activiteit.  Eindig met een 3 gangen diner in de stad of regio Amersfoort. Uitjes en Eten heeft ook het perfecte alternatief voor escape rooms met het weergaloze Escape in the City en Escape Diner.

Of je nu een uitje organiseert in de provincie of de stad Amersfoort, regio Amersfoort kent meer dan genoeg mooie plekjes en tijdens de stadspellen en city game van Uitjes en Eten leren jullie de allermooiste plekjes van de Keistad op een leuke manier kennen. Onze veelzijdige programma's in combinatie met heerlijk eten en drinken zorgen voor gegarandeerd succes, waarbij het allemaal draait om teambuilding activiteiten! Amersfoort is een bruisende stad. In teamverband genieten, ontdekken, samenwerken en natuurlijk heerlijk eten en drinken.

Bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest Amersfoort

De hele leuke stad Amersfoort is perfect voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Uitjes en Eten heeft daarom meer dan genoeg keus aan activiteiten voor een vrijgezellenfeest vrouwen of vrijgezellenfeest mannen. Ontdek het centrum met een Uitje Amersfoort tijdens een van onze spannende city games, walking dinner, City Escape of blijf lekker binnen en speel een dinner game in een restaurant tijdens het Uitje Amersfoort. Het leukste vrijgezellenfeest in Amersfoort en regio Utrecht wordt door Uitjes en Eten georganiseerd.

Jongens tegen de Meisjes, Ik Hou van Holland, city game Escape on the City een GPS speurtocht dit alles en nog veel meer wordt perfect  door ons georganiseerd in een origineel vrijgezellenfeest. Combineer jullie walking dinner, City Game of workshop Amersfoort met vrienden of vriendinnen en eindig met een High Tea of heerlijk diner. 

Logo uitjeseneten

Uitjes en eten
Rijksweg 47
1871PE SCHOORL


Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


Wij steunen de volgende doelen:

         


 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Scroll naar boven