fbpx

Groepsuitje of uitje met het gezin? Klik hier voor Thuis uitjes!

Amersfoort Logo goed

Unieke bedrijfsuitjes in Amersfoort

Wij Houden Van Holland

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
5 uur
v.a. 12
Populair
Expeditie Robinson in de Stad

Expeditie Robinson in de Stad

Uiteenlopende proeven, écht geschikt voor iedereen!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
3 uur
v.a. 12
Escape in the City

Escape in the City

Corona proof! Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
2,5 - 4,5 uur
v.a. 12
The Murder Game

The Murder Game

Mogelijk tijdens corona in teams van 2: Los de moord als privedetectives op!

Vanaf
€ 20,00 p.p. incl. BTW
2 - 2,5 uur uur
v.a. 4
Steps in the City

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

Vanaf
€ 38,50 p.p. incl. BTW
3 - 5,5 uur
v.a. 12
Minute to Win it

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
5 uur
v.a. 12
De Jongens tegen De Meisjes

De Jongens tegen De Meisjes

Voor eens en altijd uitmaken welk geslacht eigenlijk het beste is!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
3 - 5 uur
v.a. 12
Populair
Kerst PubQuiz

Kerst PubQuiz

Kijk samen terug op 2020 en geniet van deze complete Kerst PubQuiz!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
5 uur
v.a. 12
  • Unieke uitjes sinds 2003
  • Voor elk budget
  • Met passie georganiseerd
  • Wij maken blij!
PubQuiz

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
4,5 uur
v.a. 12
The Braintainment Show

The Braintainment Show

Proefjes aan tafel en breinbrekende quizvragen!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
5 uur
v.a. 12
Wie is de Rat?

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
3 - 5 uur
v.a. 12
Uniek
Levend Monopoly

Levend Monopoly

Het klassieke en fanatieke bordspel met de stad als bord!

Vanaf
€ 33,50 p.p. incl. BTW
3 - 5 uur
v.a. 25

Teambuilding Amersfoort

Dagje Amersfoort: de stad die herinneringen oproept uit de Middeleeuwen. In het schitterende decor van grachten, muurhuizen en steegjes vind je veel gezellige kroegjes, originele restaurants en bonte winkels. De twee stadsmuren zijn nog steeds zichtbaar in het stratenpatroon en in diverse monumenten: de Kamperbinnenpoort, de Koppelpoort en de Monnikendam. Ontdek tijdens jullie uitje de historische schat van Amersfoort. Doe dit bijvoorbeeld met Crazy 88. In de vele pittoreske straatjes en prachtige grachten voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. Ons evenementenbureau onthult de rijke cultuur en historie van Amersfoort graag tijdens jullie teamuitje of vrijgezellenfeest.

De stad kent ruim 400 rijksmonumenten. Onze lieve Vrouwentoren, dat ook wel door de Amersfoorters zelf de Lange Jan genoemd wordt, is de belangrijkste blikvanger van de stad. De toren werd voorheen gebruikt als het coördinatenstelsel van het Rijksdriehoeksnet. Het exacte middelpunt van deze toren, was het punt waaruit heel Nederland kadastraal genummerd was en daardoor het Geografische middelpunt van Nederland werd genoemd. Naast de Onze Lieve Vrouwentoren heeft de stad ook de Plompetoren, de Monnikendam en natuurlijk de stadspoorten. De meest bekende stadspoort is de Koppelpoort: hier kom je de stad binnen.

Ga langs De Drie Ringen en ontdek deze stadsbrouwerij. De BierBrouwerij is gevestigd in een voormalige stadsboerderij en brouwt op ambachtelijke wijze bier. Een aanrader om even langs te gaan na onze uitjes! Voor een dagje Amersfoort is onze persoonlijke aanrader het Dierenpark Amersfoort. In het Birkhoven bos, aan de westkant van de stad, kan je het dierenpark vinden. Met jaarlijks gemiddeld 870.000 bezoekers is het daarmee de 16e attractie van Nederland! Toch liever een uitje in een andere plaats? Kies dan voor een uitje in Hilversum, Utrecht of Houten!

Ontdekken en plezier in Amersfoort

De centraal in Nederland gelegen stad Amersfoort staat bekend om het gezellige centrum. Zoek je een leuke en uitdagende activiteit voor jullie groepsuitje Amersfoort, bedrijfsuitje Amersfoort of personeelsuitje Amersfoort? Uitjes en Eten biedt in de stad van de Lieve Vrouwentoren de leukste arrangementen aan voor jullie bedrijfsuitje of groepsuitje. Organiseer je een uitje Amersfoort voor een kleine of een grote groep?  Wij hebben een grote keuze aan diverse activiteiten voor zowel spel en ontspanning. Dit kan naar wens in combinatie met eten en drinken. Kies bijvoorbeeld voor de leukste Ik Hou van Holland quiz, een creatieve workshop, een actief bedrijfsuitje of een leuke outdoor activiteit.  Eindig met een 3 gangen diner in de stad of regio Amersfoort. Uitjes en Eten heeft ook het perfecte alternatief voor escape rooms met het weergaloze Escape in the City en Escape Diner.

Of je nu een uitje organiseert in de provincie of de stad Amersfoort, regio Amersfoort kent meer dan genoeg mooie plekjes en tijdens de stadspellen en city game van Uitjes en Eten leren jullie de allermooiste plekjes van de Keistad op een leuke manier kennen. Onze veelzijdige programma's in combinatie met heerlijk eten en drinken zorgen voor gegarandeerd succes, waarbij het allemaal draait om teambuilding activiteiten! Amersfoort is een bruisende stad. In teamverband genieten, ontdekken, samenwerken en natuurlijk heerlijk eten en drinken.

Bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest Amersfoort

De hele leuke stad Amersfoort is perfect voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Uitjes en Eten heeft daarom meer dan genoeg keus aan activiteiten voor een vrijgezellenfeest vrouwen of vrijgezellenfeest mannen. Ontdek het centrum met een Uitje Amersfoort tijdens een van onze spannende city games, walking dinner, City Escape of blijf lekker binnen en speel een dinner game in een restaurant tijdens het Uitje Amersfoort. Het leukste vrijgezellenfeest in Amersfoort en regio Utrecht wordt door Uitjes en Eten georganiseerd.

Jongens tegen de Meisjes, Ik Hou van Holland, city game Escape on the City een GPS speurtocht dit alles en nog veel meer wordt perfect  door ons georganiseerd in een origineel vrijgezellenfeest. Combineer jullie walking dinner, City Game of workshop Amersfoort met vrienden of vriendinnen en eindig met een High Tea of heerlijk diner. 

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven