Bel ons088 - 800 8400

Leuk_dagje_uitZin in een leuk dagje uit met vrienden, familie of collega's? Wij bieden verschillende leuke en gezellige arrangementen aan. Alle leuke dagjes uit zijn inclusief eten en drinken. Wat minder budget en evengoed interesse in een leuk dagje uit? Geen probleem. De spellen worden ook zonder catering aangeboden en dat al vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW! Het aanbod varieert van strandactiviteiten tot vrijgezellenfeesten. Of heeft u misschien meer interesse in een sportief uitje? Waar u ook voor kiest, het leuke dagje uit wordt altijd begeleid door professionele en enthiousiaste begeleiders.

Uitjes en Eten organiseert al jaren een leuk dagje uit voor bedrijven, vereningingen, families en vrienden. Door onze ervaring weten wij precies wat nodig is voor een leuk dagje uit. Samen plezier maken, teambuilding, de stad ontdekken. Uitjes en Eten is te vinden door heel Nederland. Wie wil nou niet zo'n leuk dagje uit!

Onderstaand een aantal leuke dagjes uit. Nog meer uitjes bekijken? Kijk dan hier voor het complete overzicht van leuke dagjes uit.

24 ico

Strand Sport en Spel

Een leuk dagje uit op het strand! Een teamspel met een licht competitief karakter. Daarna lekker met z'n allen aan de borrel met een heerlijke BBQ.

Vanaf

€ 26,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 15 personen
 
28 ico

Teambuilding Outdoor

Ga de uitdaging met elkaar aan en word een topteam tijdens een leuk dagje uit op een outdoor locatie. Raak door elkaar geinspireerd. Zo wordt de kracht van het collectief snel zichtbaar. De dag wordt afgesloten met een heerlijke bbq met een drankje er bij.

Vanaf

€ 27,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel als leuk dagje uit! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door de stad om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
38 ico

Workshop Boogschieten

Een workshop vol spanning en heerlijk in de buitenlucht! Maak kennis met een pijl en boog en leer de beginselen van het Boogschieten. Na de introductie beginnen we aan het finalespel! Ook perfect als aanvulling van een leuk dagje uit. 

Vanaf

€ 14,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 1,5 uur
Vanaf 12 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Een leuk dagje uit kan worden ingevuld met het programma Minute to Win it. Diverse behendigheidspelletjes komen aan bod. Dit spel is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een spannend spel waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken daar gaat het om tijdens dit dagje uit. 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
13 ico

Steps In The City

Stadsontdekkingstocht per step met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten. Tijdens dit leuke dagje uit genieten jullie tussen de spelrondes door van heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Alle cliënten en personeel hebben erg genoten van het uitje. Super geregeld allemaal. Wat ik ook erg fijn vond was dat onze cliënten die in een rolstoel ook mee konden,zij hebben soms als geen 30 jaar de zee gezien!Al met al een to

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven