fbpx
Afdelingsuitje

Kies het afdelingsuitje dat bij jullie past!

Super dat je op zoek bent naar een uitje voor jouw afdeling! Vaak zorgt de ongedwongen sfeer ervoor dat collega’s elkaar over hele andere dingen spreken dan doorgaans op de werkvloer. En zo worden dan weer nieuwe ideeën geboren. Waarmee daag jij jouw afdeling uit?
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

20,00 p.p.
Populair
Escape Diner
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

59,50 p.p.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

20,00 p.p.
Minute to Win it
5 uur
v.a. 15 personen

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

20,00 p.p.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Wie is de Rat?
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

20,00 p.p.
City Discovery Game
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

City Discovery Game

Interactieve stadsontdekkingstocht met diverse foto, film- en puzzelopdrachten!

10,50 p.p.

Op zoek naar een leuke activiteit voor de hele afdeling?

Dan ben je op het juiste adres beland! Door het hele land organiseren wij verschillende afdelingsuitjes. Het maakt niet uit met hoeveel personen jullie zijn,. Je speelt de uitjes bijna altijd in groepsverband. Zijn jullie bijvoorbeeld meer van een Escape tocht door te stad of gaan jullie voor de meezingers bij Ik Hou van Holland? Het gaat sowieso een ontzettend gezellige dag of avond worden! 

Wil je de dag beginnen met een vergadering of met een lunch? Wij nemen graag alle zorgen voor jullie uit handen om dit te regelen. Dan kan ook jij als organisatie het helemaal loslaten op de dag zelf en lekker samen genieten met je collega's. Uiteraard kan dit ook met een afsluitend diner of een feestavond met DJ. 

Wil je het uitje organiseren in Noord-Holland of Limburg? Beide is geen enkel probleem. Het uitje kan plaatsvinden in de stad, maar ook op het strand of in een mooi park. We zullen dit in overleg met elkaar bepalen. 

Alle afdelingen zijn van harte welkom

Voor alle afdelingen is er wel een geschikt uitje te vinden bij Uitjes en Eten. Misschien willen jullie wel afdelingen van het bedrijf combineren, alles is mogelijk! Ook zeer geschikt voor vrienden en vriendinnen die iets te vieren hebben is er plek, voor een familie, of voor een vrijgezellenfeest. Aan de hand van de grootte van de groep kunnen wij bepalen welke cafés, restaurants en andere accommodaties geschikt zijn voor het uitje. Daarnaast houden wij ook rekening met de activiteiten die plaats zullen vinden, kortom: over ruimtes hoeven jullie je geen zorgen te maken.

Afdelingsuitje organiseren? Uitjes en Eten helpt je mee met het organiseren van het perfecte afdelingsuitje. Goed geregelde uitjes met lekker eten en drinken. Met het grote aanbod van Uitjes en Eten zit er altijd wel een origineel afdelingsuitje tussen. Kies bijvoorbeeld voor een Escape Room, de Hou van Holland Quiz of ga de strijd aan met elkaar in Escape the City! Het aantal personen kan variëren vanaf 8 personen tot 500+. Zowel voor kleine groepen als grote groep kan is er altijd in het grote aanbod van Uitjes en Eten een activiteit die past!

Ons diverse aanbod aan afdelingsuitjes is in heel Nederland te vinden

Van Den Haag tot een bedrijfsuitje in Amsterdam, het hele jaar door organiseert Uitjes en Eten op verschillende locaties in Nederland zoveel mogelijk afdelingsuitjes. Van een origineel afdelingsuitje tot teambuilding activiteiten en sportieve activiteiten tot bijzondere afdelingsuitjes. En met walking dinner tot City game en van een Dinerspel tot een stranduitje, elke afdelingsuitje is een bijzondere afdelingsuitje. Liever op één locatie een afdelingsuitje? Geen probleem! Kies voor een BBQ workshop, een actieve workshop Amsterdam of een sport en spel op het strand. Liever een indoor afdelingsuitje? Kies voor het altijd leuke jongens tegen de meisjes samen met je vrienden of collega’s. Toch liever een outdoor activiteit? Afdelingsuitjes in Amsterdam of bedrijfsuitje Amsterdam bied je verschillende mogelijkheden met leuke City games zoals: Escape in the City, Expeditie Robinson of de Hou van Holland diner. Er zijn verschillende afdelingsuitjes in hartje Amsterdam. Teamuitje Amsterdam bied dan ook veel mogelijkheid tot leuke vrijgezellenfeest mannen en vrijgezellenfeest vrouwen! All inclusive genieten van een activiteit inclusief eten en drinken (en drankuitkoop). De Hou van Holland Quiz heeft het allemaal. Typisch Hollandse avond in het hartje van Amsterdam, gewoon goed geregeld voor kleine of grote groepen.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven