fbpx

Bedrijfsuitjes Groningen

Escape in the City

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
2,5 - 4,5 uur
v.a. 12
Populair
Expeditie Robinson in de Stad

Expeditie Robinson in de Stad

Uiteenlopende proeven, écht geschikt voor iedereen!

Vanaf
€ 24,00 p.p.
3 uur
v.a. 12
Populair
Escape Game La Casa de Papel

Escape Game La Casa de Papel

Ben jij geschikt voor het team van El Profesor? Ontdek het binnen 1,5 uur!

Vanaf
€ 7,50 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 12
Populair
Online PubQuiz

Online PubQuiz

Met deze ludieke PubQuiz zit je altijd goed! 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 2
Online Ik Hou van Holland Quiz

Online Ik Hou van Holland Quiz

Wie durf jij teamcaptain te maken en te laten draaien aan "hét rad"? 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 2
De Grote Online Bingo Show

De Grote Online Bingo Show

Bingooo! Win jij de meest flauwe online prijzen? 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1,5 - 2 uur
v.a. 2
The Murder Game

The Murder Game

Ga buiten op pad en los de moord als échte privedetectives op!

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 12
Wie is de Rat?

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
  • Unieke uitjes sinds 2003
  • Voor elk budget
  • Met passie georganiseerd
  • Wij maken blij!
Escape Diner

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
5 uur
v.a. 12
City Discovery Game

City Discovery Game

Interactieve stadsontdekkingstocht met diverse foto, film- en puzzelopdrachten!

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 12
Weet ik Veel City Game!

Weet ik Veel City Game!

Beslis voor eens en altijd wie het meeste weet! 

Vanaf
€ 9,00 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 12
Escape Game - Het virus

Escape Game - Het virus

Dé Escape Game voor buiten! Ben jij het virus te slim af?

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 12

Groningse uitjes per regio

Deze provincie staat bekend om een uitbundig cultureel leven.Zoek jij hier een leuke en uitdagende activiteit voor jouw groepsuitje of bedrijfsuitje? Uitjes en Eten laat je verrassen door de verschillende gezichten van zowel de stad als de provincie. Wij bieden je de meest uiteenlopende mogelijkheden van binnenactiviteiten zoals een Lipdub maken tot aan de leukste stadspelen zoals Stadsgamen en Levend Monopoly.

Onze veelzijdigheid in de verschillende programma's in combinatie met eten en drinken, maken jullie bedrijfsuitje of groepsuitje gegarandeerd tot een groot succes!

De Dollardpolders 

De Dollardpolders is het gebied ten noorden van de lijn Nieuweschans-Finsterwolde-Termunten met gemeenten als Stadskanaal, Veendam en Westerwolde. De streek kenmerkt zich door een weidse open vlakte met weinig bebouwing. De unieke locatie dus voor een van onze vele outdoor uitjes!

Duurswold

Deze centraal gelegen landstreek staat ook bekend als de Woldstreek. Het landschap van Duurswold wordt gevormd door een boogvormige rug van keileem en dekzand. Ontdek samen met een groepsuitje dit unieke gebied. Beleef een onvergetelijke dag vol met plezier!

Fivelingo

Fivelingo is een streek grenzend aan Maarvliet. De naam van de streek betekent dan ook letterlijk streek van de Fivel en is vernoemd naar een voormalig riviertje. Kom deze streek ontdekken met een van onze vele groepsuitjes!

Gorecht

Dit oorspronkelijk rechtsgebied hoorde vroeger bij de provincie Drenthe. Wil je deze unieke omgeving ontdekken? Ga dan nu met jouw bedrijf of groeps-uitje het avontuur aan door middel van onze outdoor activiteiten!

Groninger Veenkoloniën

De Groninger Veenkoloniën liggen in het zuidoosten. Het voorvoegsel Groninger komt echter niet van de provincie, maar van de stad. Ga terug in de tijd en beleef samen met je bedrijfsuitje een nostalgische dag. Maak een keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten.

Halfambt

Halfambt is een historisch gebied. Het gebied wordt gekenmerkt door dijken, wierden en kwelders aan de Waddenzee. Ook het bekende Pieterburen behoort tot Halfambt. Geniet met je bedrijfs- of groepsuitje van deze prachtige omgeving met een van onze outdoor activiteiten!

Hondsrug

Met zijn unieke zandruggen en stroomdalen is dit de perfecte locatie voor een avontuurlijk uitje. Ga samen op ontdekking met een groepsuitje dit unieke natuurgebied en beleef op natuurlijke wijze een onvergetelijke dag vol met plezier en avontuur in de Hondsrug!

Hogeland 

Ten noorden van het Reitdiep en Damsterdiep ligt de streek Hogeland. De streek dankt zijn naam aan de hoge ligging van de grond. Beleef een onvergetelijke dag vol met plezier en avontuur met onze groepsuitjes in Hogeland!

Humsterland

Humsterland was oorspronkelijk een Friese gouw in het Westerkwartier. Ga terug in de tijd en beleef samen met je bedrijfsuitje een gezellige dag. Maak een keuze uit onze verschillende teamuitjes.

Hunsingo

Tussen het Reitdiep en het Maarvliet is de streek Hunsingo te vinden. De betekenis van de naam is streek van de Hunze. Dit gebied leent zich uitstekend voor onze bedrijfs- en groepsuitjes. Beleef samen dit gevoel en maak een keuze uit onze vele outdoor activiteiten.

Innersdijk

Innersdijk bevindt zich in de driehoek Groningen, Bedum en Ten Boer en maakt deel uit van de Centrale Woldgebied. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze groepsuitjes.

Kanaalstreek

Deze streek bestaat uit de dorpen Ter Apelkanaal, Musselkanaal en Stadskanaal. De lintbebouwing is kenmerkend voor de Kanaalstreek. Ontdek deze unieke streek en boek een van onze vele groepsuitjes.

Langewold 

Langewold is te vinden in het uiterste westen. Deze streek is een van de onderkwartieren van het Westerkwartier. Ga terug in de tijd en beleef samen met je bedrijfsuitje een gezellige dag. Maak een keuze uit onze verschillende uitjes.

Marne

Marne ligt in Noord-Groningen aan de waddenkust en wordt ook wel Marnsteradeel genoemd. De streek was een onderkwartier van het oude Ommeland. Dit gebied leent zich uitstekend voor onze avontuurlijke outdoor activiteiten. Ga dit avontuur aan als bedrijfs- of groepsuitje!

Marnewaard 

Het oostelijke gedeelte van het Lauwersmeergebied is de Marnewaard dat bestaat uit enkele voormalige zandplaten. De streek is de plaats voor de Europese wandelroute E9. Een perfecte locatie dus voor een van onze vele groepsuitjes.

Menterne

De oude naam van het noordelijke deel van het Oldambt is Menterne. De streek valt voor een klein gedeelte samen met de voormalige gemeente Termunten. Boek nu een groepsuitje indoor of outdoor in Menterne.

Middag 

Middag behoort tot de oudste cultuurlandschappen van Nederland en is van oorsprong een schiereiland in het kweldergebied. Dit zeekleilandschap leent zich uitstekend voor onze outdoor activiteiten. Ontdek deze prachtige natuur samen met jouw bedrijfs- of groepsuitje!

Oldambt

Waterrijk Oldambt is een gemeente in Oost-Groningen. Deze verrassende gemeente is rijk aan cultuur. Het enige bronnenbad van Nederland is te vinden in Oldambt. Wil je samen met jouw bedrijf en/of groep een unieke dag beleven in deze culturele gemeente? Dit kan met een van onze vele taemuitjes!

Ommelanden

De Ommelanden is een verzamelnaam voor alle gebieden uit de provincie die buiten de stad Groningen liggen. De streek bestaat voornamelijk uit het platteland. Geniet in rust van een van onze groepsuitjes in de Ommelanden.

Oosterambt

Oosterambt is een streek in het noorden. De streek is een onderkwartier van het oude Ommeland Hunsingo. Ga terug in de tijd in deze historische omgeving en beleef samen met je bedrijfsuitje een gezellige dag. Kies een van onze verschillende in- en outdoor evenementen.

Reiderland

De landstreek het Reiderland ligt in het grensgebied van Nederland en Duitsland. De streek hoorde samen met de gemeente Winschoten bij de gemeente Oldambt. Geniet van de rust en natuur tijdens een van de vele aangeboden uitjes. Beleef een onvergetelijke dag vol met plezier en avontuur!

Rottum 

Rottum ligt in de gemeente Het Hogeland en is van oorsprong een wierdedorp. De streek is gelegen tussen Kantens en Usquert. Dit gebied leent zich uitstekend voor onze bedrijfs- en groepsuitjes. Beleef samen dit gevoel en maak een keuze uit onze vele outdoor evenementen.

Upgo

Ten Noorden aan de oostoever van het Reitdiep ligt de streek Upgo. Oorspronkelijk was de streek een onderkwartier van Hunsingo. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze in- en outdoor evenementen. Ga het avontuur aan en boek een uitje in Upgo!

Vredewold

Vredewold is een streek die hoort bij het Westerkwartier. De streek grenst in het noorden aan de streek Langewold. Deze unieke locatie biedt dus ook voldoende mogelijkheden tot groeps- en bedrijfsuitjes.

Westerkwartier 

Grenzend aan de Lauwers, Drenthe, het Reitdiep en Groningen ligt de landstreek Westerkwartier. De streek dankt zijn naam aan de westelijke ligging in de Ommelanden. Ontdek deze streek en boek een van onze groepsuitjes!

Westerwolde

Westerwolde is een streek ondom rivieren. De naam Wolde betekent wildernis en Wester verwijst naar de ligging van de streek, zo is Westerwolde aan zijn naam gekomen. Ontdek samen met een groepsuitje de rijke geschiedenis van deze streek.

 

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven