Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Antwerpen 3

Bent u op zoek naar een dagarrangement die tot in de puntjes verzorgd word? Dan bied Uitjes en Eten u vele mogelijkheden! U heeft de keuze uit verschillende activiteiten in combinatie met heerlijk eten en drinken. Een dagarrangement van Uitjes en Eten staat garant voor plezier en gezelligheid.

Actief, relaxt, uitdagend of juist creatief? Er is voor ieder wat wils. Van een workshop lipdub maken tot een veelzijdig dinerspel, wij regelen het voor u! De activiteiten zijn mogelijk door heel Nederland. Gezelligheid, samenwerken en vooral pleziermaken staat centraal bij onze dagarrangementen. De begeleider doet er dan ook alles aan om uw evenement tot een groot succes te maken. Nieuwschierig geworden naar de mogelijkheden? Uitjes en Eten maakt graag een offerte voor een dagarrangement op maat. Geef uw wensen door en wij zullen kijken wat wij kunnen aanbieden. 

Onderstaand een selectie van onze dagarrangementen. Voor een compleet overzicht van al onze dagarrangementen, kijk hier.

28 ico

Teambuilding Outdoor

Ga de uitdaging met elkaar aan en word een topteam! Worden jullie geinspireerd door elkaar... Dan wordt de kracht van het collectief snel zichtbaar. Dit dagarrangement wordt afgesloten met een heerlijke bbq met een drankje er bij.

Vanaf

€ 27,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Budget Uitje

Budget Uitje

Een leuke invulling voor een dagarrangement is het Budget Uitje. Geniet van een leuk spelprogramma door de stad en eindig in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner.

 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Het dagarrangement Wie is de Rat? is een uitdagend spel door de stad. In teamverband voeren jullie diverse opdracahten uit waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een uitdagend arrangement waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Daar gaat het om!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
24 ico

Strand Sport en Spel

Het dagarrangement Strand Sport en Spel is een programma in teamverband met een licht competitief karakter. Daarna lekker met z'n allen aan de borrel met een heerlijke BBQ.

Vanaf

€ 26,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 15 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Levend Monopoly is afgeleid van het klassieke bordspel! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door de stad om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
38 ico

Workshop Boogschieten

Een workshop vol spanning en heerlijk in de buitenlucht! Maak kennis met een pijl en boog en leer de beginselen van het Boogschieten. Na de introductie beginnen we aan het finalespel! Kan ook gerealiseerd worden als onderdeel van een dagarrangement.

Vanaf

€ 14,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 1,5 uur
Vanaf 12 personen
 
13 ico

Steps In The City

Een dagarrangement per step door de stad met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten. Geniet samen met lekker eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben ons bedrijfsuitje geregeld in strandpaviljoen Zeezicht in IJmuiden. Ik kan zeggen dat wij een fantastische dag hebben gehad. Personeel van Zeezicht was klantvriendelijk en de begeleiders van Uitjes en Eten waren top! Behalve dat we prachtig weer hadden

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven