fbpx

Bedrijfsuitjes Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van het land en is met haar uitgestrekte polders, prachtige natuur en moderne steden een geweldige plek voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Gaan jullie voor een sportieve activiteit aan het Marker/IJsselmeer of gaan jullie voor een activiteit in het stadscentrum van Almere of Lelystad? Er is genoeg te doen in Flevoland, waardoor het zeker weten een bedrijfsuitje gaat zijn dat bij iedereen in de smaak valt.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

22,00 p.p.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

22,00 p.p.
Minute to Win it
5 uur
v.a. 15 personen

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

22,00 p.p.
Battle of the Brains
5 uur
v.a. 15 personen

Battle of the Brains

Proefjes aan tafel en breinbrekende quizvragen!

22,00 p.p.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

22,00 p.p.
De Jongens tegen De Meisjes
3 - 5 uur
v.a. 15 personen

De Jongens tegen De Meisjes

Voor eens en altijd uitmaken welk geslacht eigenlijk het beste is!

22,00 p.p.
Escape Quiz
3 uur
v.a. 15 personen

Escape Quiz

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

22,00 p.p.
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

22,00 p.p.

Flevolandse uitjes per regio

Dit is de jongste provincie van Nederland. Het staat bekend om de mooie meren en de moderne steden. Uiteraard kent Uitjes en Eten de schoonheid van de provincie. Een mooie gelegenheid om de moderne steden van het land ook eens te ontdekken, met jullie bedrijfsuitje of groepsuitje. 

Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze programma's. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk bedrijfsuitje een succes wordt. Onze programma's zijn voor allerlei soorten gezelschappen. Of het nu gaat om een sportief programma en het ontdekken van de stad op een step, zoals Steps in the City of om een gezellige avond met hilarische opdrachten in de PubQuiz.

Dronterland 

De naam van deze streek is ontstaan om verwarring tussen de stad en gemeente van Dronten te voorkomen. Eens de Zuiderzee nu een zee aan ruimte voor uitjes in Dronterland. Deze ruimte zorgt voor voldoende mogelijkheden aan groepsuitjes en outdoor activiteiten.

Flevopolder

De Flevopolder wordt volledig omringt door water wat het tot het grootste eiland van Nederland maakt. Deze unieke locatie biedt dus ook voldoende mogelijkheden voor onze groeps- en bedrijfsuitjes.

Noordoostpolder

Dit is de eerste polder van Nederland die is gemaakt. Als een van de grootste gemeenten, met gemeenten als Emmeloord, Marknesse en Espel, biedt Noordoostpolder voldoende mogelijkheden voor onze in-en outdoor activiteiten voor bedrijven of groepen.

Oostelijk Flevoland

Dit is de derde polder die is aangelegd voor de Zuiderzeewerken. Tot deze polder behoort ook Lelystad. Voor onze in- en outdoor evenementen biedt deze unieke locatie dus voldoende mogelijkheden om een unieke dag te beleven met uw bedrijf of als groep.

Zuidelijk Flevoland

Zuidelijk Flevoland is de vooralsnog laatste aangelegde polder van de Zuiderzeewerken. De polder is omgeven door water aan drie zijden en de grootste plaats in de polder is Almere. Deze omgeving biedt voldoende mogelijkheden voor onze in- en outdoor activiteiten. Boek nu een groepsuitje in de plaatsen Zeewolde en Almere!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven