fbpx
Groepsuitje

Dé leukste groepsuitjes!

Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Steps in the City
3 - 5,5 uur
v.a. 15 personen

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

32,50 p.p.
De Jongens tegen De Meisjes
3 - 5 uur
v.a. 15 personen

De Jongens tegen De Meisjes

Voor eens en altijd uitmaken welk geslacht eigenlijk het beste is!

20,00 p.p.
Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

10,50 p.p.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
De Alleskunners Indoor
5 uur
v.a. 15 personen

De Alleskunners Indoor

Hilarische spellen waarin iedereen kan schitteren!

20,00 p.p.
Escape Quiz
3 uur
v.a. 15 personen

Escape Quiz

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

20,00 p.p.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

20,00 p.p.

Een groepsuitje organiseren? 

Ga je met je werk, je familie of je sportteam een dagje op pad en ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Denk dan aan een van onze groepsuitjes, van A tot Z georganiseerd door onze ervaren eventmanagers. Dit kan zijn midden in de stad, in een park of met de blote voeten op het strand. Of maak er een gezellige avond van met Ik Hou van Holland of Minute to Win it.

Uitjes geschikt voor grote en kleine groepen 

Van noord tot zuid, van oost tot west, bij ons kunnen jullie voor groepsuitjes in heel Nederland en Vlaanderen terecht. Wij bieden hierbij vele groepsuitjes aan zowel binnen als buiten. Gaan jullie voor een origineel uitje zoals de Braintainment of een actief uitje zoals Escape in the City. Of misschien gaan jullie toch liever voor een Dinerspel waarbij een ontspannen activiteit gecombineerd wordt met een diner. Voor iedere groep kunnen wij een passend uitje organiseren.

Ideeën voor jouw groepsuitje 

Wij organiseren de leukste uitjes door heel Nederland en Vlaanderen. Van actieve groepsuitjes tot aan vrijgezellenfeesten. Op zoek naar een goedkoop groepsuitje? Bekijk dan eens onze Escape the City of Expeditie Robinson. Meer op zoek naar een ontspannen activiteit die gecombineerd wordt met een gezellig diner? Bekijk onze verschillende dinerspellen zoals Escape diner of Braintainment. Een origineel groepsuitje in combinatie met een heerlijk diner. Een van de leukste activiteiten waarbij het diner wordt afgewisseld met een spel. Bekijk onze activiteiten verder op de website of vraag vrijblijvend een offerte op.

Voorbeelden actieve groepsuitjes 

Vanuit Uitjes en Eten bieden wij veel actieve uitjes aan. Zo is Expeditie Robinson het actieve groepsuitje om de teambuilding te versterken. Een andere aanrader is Escape in the City. Een teamspel vol met codes en puzzels door de stad. Of benieuwd welke vriend of collega je nog kunt vertrouwen? Check het met The Hunt en pak de voortvluchtigen. Op zoek naar een goedkoop groepsuitje waarbij veel gelachen wordt? Probeer dan misschien wel één van de leukste groeps uitjes: de Crazy 88. Een spel waarbij je samen met vrienden/collega’s allerlei leuke opdrachten in de stad voltooit op de meest creatieve manier. 

Leuk groepsuitje met vrienden of collega’s

“Dit was een avond om nooit te vergeten!”, is een uitspraak die wij vaak horen. Een origineel groepsuitje wat leidt tot een onvergetelijke avond. Wat is nu een leuk uitje waarbij er enorm wordt gelachen? Dat is de Minute to Win it.. Of test je kennis met originele feitjes en met de PubQuiz. Een groepsuitje met verschillende originele feitjes over muziek, sport en media. Test jouw kennis en die van vrienden/collega’s en ga met de trofee naar huis.

Uitjes door heel Nederland en Vlaanderen

Wij organiseren groepsuitjes in vele steden in Nederland en Vlaanderen. Zo zijn wij onder andere te vinden op de mooie Hollandse stranden met bijvoorbeeld Expeditie Strand in Hoek van Holland (misschien wel het beste strandspel sinds Expeditie Robinson). De keuze van een top uitje is aan jullie! Plezier, teambuilding activiteiten, ontdekken en lekker eten en drinken. Een gezellige avond staat centraal in elk uitje bij Uitjes en Eten. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk groepsuitje een succes wordt. Neem vrijblijvend contact op.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven