fbpx
partners

Met deze partijen werken wij samen!

Uitjes en Eten komt al jaren door het hele land en zo hebben we vele mooie aanhoudende relaties opgebouwd met verschillende partners: restaurants waar we zogezegd ‘thuis komen.’ Zij staan garant voor fijne bediening, geschikte en sfeervolle ruimtes en catering van goede kwaliteit. Want niets is zo fijn om lekker na te kletsen over de activiteit met een heerlijk diner! Bekijk hieronder een greep uit onze vele partners.

 

 

- CityAppGames -

CityAppGames biedt goedkope app uitjes aan die je op elk gewenst tijdstip en op elke locatie kunt spelen. Ze zijn ideaal voor diverse gelegenheden, zoals familie-uitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en teambuilding-evenementen.

 Website

 

- CityAppTour -

City App Tour brengt de wereld van traditionele stadstours en moderne technologie samen met zelfgeleide stadswandelingen. De missie is het verrijken van uw reiservaringen met innovatieve, app-geleide tochten en op een unieke, persoonlijke manier steden te verkennen.

 Website

 

- Humphrey's -

Humphrey’s staat voor Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt! Iedereen kan verantwoord genieten in de sfeervolle restaurants verspreid door heel Nederland. De vestigingen zijn Amersfoort, Amsterdam, Breda, Enschede, Nijmegen, Rotterdam, Thorn, Utrecht en Zwolle.

 Website

 

- Pluim -

 

Eetcafé Pluim is de ideale plek voor koffie met gebak, lunches, borrels en diners, voor jong en oud. Zij hebben een uitgebreide menukaart, waarbij kip zeer vaak voorkomt.

 Website

 

- BijHuub-

BijHuub is een bijzondere en veelzijdige locatie die zich bevindt aan de rand van een prachtig natuurgebied. Het is de perfecte plek voor het houden van bedrijfsfeesten, huwelijken, verjaardagsvieringen, zakelijke vergaderingen of herdenkingsdiensten.

 Website

 

- Hemels -

 

In het prachtige pand van Hemels geniet u van heerlijke gerechten, verrassende drankjes en een gezellige sfeer met elkaar. Een ervaring met elkaar om nooit te vergeten!

 Website

 

- 1e Klas -

 

Restaurant 1e Klas is een bijzonder mooi restaurant midden op Amsterdam Centraal en is er voor gasten uit allerlei windstreken.

 Website

 

- Groene Paleis -

 

Het Groene Paleis is uitermate geschikt om groepen te ontvangen. Midden in het centrum van Amsterdam. Metrohalte Rokin (noord-zuid-lijn) en een parkeergarage voor de deur!

 Website

 

- Het Boterhuis -

 

Met aandacht en liefde probeert Het Boterhuis elke dag de mensen te verwennen. Pure, verse producten staan centraal.

 Website

 

- Het Konings Huys -

 Het Konings Huys zegt het al, de naam doet zich eer aan ons koningshuis. In het restaurant en de zalen, zal je elementen en de geschiedenis van het koningshuis terugvinden. Beleef bij Het Konings Huys dat je binnenkomt als gast en vertrekt als koning of koningin.

 Website

 

- Rootz -

 Great Craft Beer & Food Since 1998. In ons prachtig monumentaal en karakteristiek koetshuis serveren wij heerlijke gerechten, bereid met uitsluitend de beste lokale verse producten. Wij streven naar een mooie culinaire ervaring voor iedereen.

 Website

 

- l’Union -

 

Restaurant l'Union heeft een gezellige ligging aan de Markt in Roermond, nabij de Sint Christoffelkathedraal en aan de overzijde van het historische Stadhuis.

 Website

 

- Landhuis de Oliphant -

 Landhuis de Oliphant grenst aan het zuider-park in Rotterdam. Ervaar de tijdloze allure van Landhuis de Oliphant, waar monumentale pracht en moderne gastvrijheid samenkomen voor onvergetelijke evenementen en feesten in het hart van Rotterdam.

 Website

 

- Peter's Bistro -

 Bij Peter's Bistro, net buiten het Utrechtse centrum, ontsnap je aan de stadsdrukte. Geniet van lunch, diner, of een kop koffie te midden van het Griftpark. Met terras en prachtig uitzicht over Utrecht. Geschikt voor grote groepen en zakelijke evenementen.

 Website

 

- De Engel Houten -

 

Bij De Engel kan je terecht voor een vergadering, bedrijfsborrel en een dinerspel. In een prachtig monumentaal pand, gratis parkeren en ontzettend vriendelijk personeel.

 Website

 

- De Badmeester -

 De Badmeester is een populaire eetgelegenheid gelegen in Wassenaar. Het is gevestigd in een voormalige badmeesterswoning nabij het strand, wat bijdraagt aan de ontspannen sfeer. De brasserie staat bekend om zijn uitnodigende ambiance en heerlijke gerechten.

 Website

 

- Thalassa -

 Strandpaviljoen Thalassa is het hele jaar geopend en beschikt over een privéruimte, met eigen bar en terras, die perfect is voor diverse event types. Door de goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en parkeergelegenheid op loopafstand, is Thalassa de perfecte locatie in Zandvoort voor elk gezelschap.

 Website

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven