fbpx
Kerst uitje

Originele Kerstuitjes

Het einde van het jaar is in zicht, dus is dit het moment voor hét meest geniale kerstuitje! Maken jullie er samen een feestje van met echte Kerst meezingers of weet jij alles over de kerstman? Met activiteiten zoals de Kerst PubQuiz, Ik hou van Kerst of het Escape Diner zal het kerstgevoel extra versterkt worden en zal dit een kerstborrel worden om nooit meer te vergeten!
Uniek
Ik Hou van Kerst
5 uur
v.a. 15 personen

Ik Hou van Kerst

Vergelijkbaar met de traditionele Ik Hou van Holland, alleen nu in kerst-thema!

20,00 p.p.
Kerst PubQuiz
5 uur
v.a. 15 personen

Kerst PubQuiz

Kijk samen terug op 2024 en geniet van deze complete Kerst PubQuiz!

20,00 p.p.
Uniek
Escape Diner Kerst-Special
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner Kerst-Special

Authentieke Escape Diner in een leuk kerst jasje! 

20,00 p.p.
Nieuwjaars PubQuiz
5 uur
v.a. 15 personen

Nieuwjaars PubQuiz

Begin 2025 met plezier, gezelligheid en veel goede voornemens!

20,00 p.p.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

20,00 p.p.
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

20,00 p.p.
Populair
Escape Diner
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

59,50 p.p.
Battle of the Brains
5 uur
v.a. 15 personen

Battle of the Brains

Proefjes aan tafel en breinbrekende quizvragen!

20,00 p.p.

Gezellig Kerstuitje organiseren?

Het is weer zover: even terugblikken op 2023 en gezellig bijkletsen. Of je nu met vrienden, collega's of familie bent, de kerstuitjes van 'Uitjes en Eten' bieden voor iedereen wat wils. We kunnen jullie verwelkomen in elke stad van Nederland en België, of het nu een gezellig restaurant, een sfeervol café of zelfs jullie eigen locatie is. Gaan jullie voor de lachwekkende Kerst PubQuiz, zingen jullie liever mee met Mariah Carey tijdens 'Ik Hou van Kerst', of duiken jullie in de wereld van een escape room met kerst? Het Escape Diner is namelijk in een feestelijk kerstthema gestoken. Sluit het jaar in stijl af en geniet van het eindejaarsplezier!

Ideeën voor het bedrijfsuitje of groepsuitjes tijdens de feestdagen

We vertellen je graag meer over deze knallers van soorten uitjes met Kerst. De Kerst PubQuiz is een hilarische manier om je kerstkennis op de proef te stellen. Misschien ontdek je wel wie er stiekem het hele jaar kerstliedjes luistert. Bij Ik Hou van Kerst zing je de longen uit je lijf met Mariah Carey's hits – en geef toe, wie wil dat nou niet? Zoek je meer spanning? Het Escape Diner Kerst-Special combineert de uitdaging van een escape room met de gezelligheid van een kerstdiner. Kortom, met deze uitjes wordt het sowieso een kerstfeestje om nooit te vergeten!

Personeelsfeest Kerst

Personeelsfeesten of bedrijfsuitjes met kerst, dat zijn pas feestjes om naar uit te kijken! Even de dagelijkse routine aan de kant en met z'n allen het jaar knallend afsluiten. Buiten is het misschien koud, maar binnen gaat de temperatuur omhoog met goede muziek, lekker eten en de grappigste verhalen van het afgelopen jaar. En weet je wat het nóg leuker maakt? Een tof kerstuitje tijdens het feest! Of je nu gaat voor een hilarische kerstquiz of een gezellig dinerspel in kerstsfeer, zo'n uitje met kerst maakt de avond compleet. En tussen de kersthits en hapjes door, proosten jullie op alle gave dingen die jullie samen hebben bereikt. Kortom, kerstpersoneelsfeesten zijn goud waard!

Teambuilding

De feestdagen zijn niet alleen een tijd van gezelligheid, maar ook een perfect moment voor teambuilding. Juist tijdens een kerstuitje of personeelsfeest kerst, kun je op een leuke en ontspannen manier aan de band binnen het team werken. Een bijzondere aanrader is het escape diner in kerststijl. Denk je hierbij aan een escape room met kerst? Dan heb je het idee te pakken, maar stel je nu eens voor dat je dit doet midden in een sfeervol restaurant. Samen puzzelen, lachen en natuurlijk genieten van heerlijk eten. Het is niet alleen een uitdaging voor het brein, maar ook een unieke manier om samen te werken en elkaar nog beter te leren kennen. Een kerstfeest waar nog lang over nagepraat wordt!

Kerstdiner

Bij een kerstuitje van Uitjes en Eten staat niet alleen plezier, maar uiteraard ook lekker eten centraal. Wij begrijpen dat elke groep anders is, en daar spelen we graag op in. Heb je zin in een traditioneel driegangenmenu waarbij elke gang een feestje is? Of gaat jouw voorkeur uit naar een uitgebreid buffet waarbij iedereen kan kiezen wat hij of zij lekker vindt? Wat drankjes betreft, kun je kiezen voor nacalculatie of bijvoorbeeld ons populaire 5-drankjes arrangement. Voor de echte feestbeesten is er zelfs een optie voor onbeperkt drankjes! Dit alles, terwijl je heerlijk dineert in een gezellig restaurant, maakt je kerstuitje bij ons compleet en onvergetelijk.

Gezellige en leuke kerstuitjes door heel Nederland en Vlaanderen

Waar je ook bent in Nederland of Vlaanderen, wij zorgen ervoor dat het kerstfeest aan je voeten ligt! We komen overal, van bruisende steden tot knusse dorpjes. Stel je voor: Ik hou van Kerst in een sfeervol restaurant in Utrecht, of duik je liever in het mysterie van de Escape Diner Kerst-Special in een hip café midden in Amsterdam? En wat dacht je van de swingende Kerst PubQuiz in Rotterdam? Waar je ook besluit te feesten, wij zorgen overal in het land én bij onze zuiderburen voor de perfecte kerstsfeer!

Boek vandaag nog het uitje voor Kerst

Wij halen alles uit de kast om jullie helemaal in de kerstsferen te laten komen. Geen kerstboom, maar wel een enthousiaste begeleid(st)er en kerstversiering. Of je dit nu met al je collega's doet of met je vrienden, wij zorgen ervoor dat het een topuitje wordt en dat jullie met een grote glimlach de kerstdagen ingaan!

Heb je nog vragen? Bekijk eerst onze vraag-en-antwoordpagina of bel of mail ons even. We helpen je met plezier!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven