Bel ons088 - 800 8400

bedrijfsuitje groeps activiteiten

Goedekope groepsuitjes? Bij Uitjes en Eten is dat mogelijk! Van noord tot zuid en van oost tot west. De goedkope groepsuitjes zijn verdeeld in diverse groepen: stad, strand en outdoor. Hierbij gaat het om zowel binnen- als buitenactiviteiten. Ook diverse workshops behoren tot de mogelijkheden! Kiest u voor het veelzijdige Escape in the City in Alkmaar of blijft u liever binnen en doet u de Pubquiz in een sfeervol restaurant in Utrecht? De keuze is aan u!

De activiteiten zijn ook te boeken zonder catering waardoor u al één van onze spelprogramma's kan doen voor € 22,50 p.p. Ook het Budget Uitje is een leuke mogelijkheid voor een compleet programma. Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze groepsuitjes. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk groepssuitje een succes wordt. 

Hieronder een selectie van onze goedkope groepsuitjes. Meer informatie over goedkope groepsuitje door heel Nederland? Klik dan hier

Budget Uitje

Budget Uitje

Kies één van onze leuke stadsuitjes voor de invulling van jullie goedkope groepsuitje. Sluit de dag af met heerlijk eten en drinken in een sfeervol Italiaans restaurant.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
3 ico

Bikken en Klikken

Een leuke wandelpuzzeltocht door de stad met doe- en denk opdrachten en daarnaast nog spannende fotografieopdrachten waarbij de teams strijden om de Bikken en Klikken trofee. Dat kan bij dit goedkoop groepsuitje!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
38 ico

Workshop Boogschieten

Een workshop vol spanning en heerlijk in de buitenlucht! Een goedkoop groepsuitje waarbij u kennis maakt met een pijl en boog. Leer de beginselen van het Boogschieten. Na de introductie beginnen we aan het finalespel!

Vanaf

€ 14,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 1,5 uur
Vanaf 12 personen
 
11 ico

Pubquiz

Super gezellige avond met hilarisch teamspel in pubsfeer inclusief lekker eten en drinken. Dat is het goedkope groepsuitje PubQuiz. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een spannend en goedkoop groepsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
StadsGamen

StadsGamen

Een interactief en goedkoop groepsuitje waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS, jullie krijgen opdrachten via SMS en voor onderweg nog diverse doe- en denkopdrachten.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Alle cliënten en personeel hebben erg genoten van het uitje. Super geregeld allemaal. Wat ik ook erg fijn vond was dat onze cliënten die in een rolstoel ook mee konden,zij hebben soms als geen 30 jaar de zee gezien!Al met al een to

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven