fbpx

 

Specialist in evenementen op locatie

 Jullie evenement is bijzonder. Je wilt graag dat alles tot in de puntjes geregeld is. Sinds 2003 organiseren Uitjes en Eten / Bright Events bedrijfsfeesten, een bedrijfs open dag en andere evenementen op locatie . Onze drive is om alles uit de kast te halen om van jullie event een fantastische herinnering te maken. Of het nu gaat om een feest, een bedrijfsuitje, een open dag of de opening van jullie nieuwe zaak: wij zorgen ervoor dat het event staat als een huis.

 

 

Proost!

 

Bedrijfsfeest bedrijfs open dag

Hoe werken wij?

Wij zijn blij met jullie uitnodiging. Ons doel samen met jullie stap voor stap toe te werken naar realisatie van een fantastisch succesvol evenement.  Een héle mooie waardevolle herinnering.

Ieder evenement, groot of klein, vraagt om een unieke werkwijze en een doordachte aanpak. Van idee tot creatie en uitvoering. Onze eventmanagers denken graag mee en maken jullie plannen graag nog mooier in hét evenement.

Wij vinden het dan erg belangrijk dat iedereen geniet. Daarom als partner van jullie event nemen wij de organisatie uit handen. Er zijn altijd genoeg mogelijkheden en momenten waarin wij met jullie meedenken, organiseren en zorgen voor een fantastische dag. We staan in de startblokken om onze expertise met jullie te delen én van hét event een groot succes te maken.

Onze missie:

Uitjes en Eten: Wij maken blij.

Bedrijfsfeest 2 Festival op bedrijf 1 Festival op bedrijf 2

Onze evenementen:

  • Relatie evenement / open dag bedrijf
  • Personeel- en jubileumfeest
  • Festival op het bedrijf

 

Relatie evenement / Open dag bedrijf

Een relatie-evenement zoals  een open dag, een klanten dag of een indrukwekkende product lancering op jullie eigen locatie of een externe event locatie.  

Doel van het evenement kan zowel strategisch, omzet verhogend als klantenbindend zijn. Natuurlijk perfect georganiseerd en beter dan jullie hadden gewenst. 

Personeels- of jubileumfeest

Je wilt graag een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren.

Uitjes en Eten maakt reeds vele jaren personeelsfeesten tot een grandioos succes. Veel bedrijven vinden ons de betrouwbare evenementenorganisator die effectief en creatief meedenkt. Onze gedreven event managers communiceren efficiënt, plannen realistisch en voeren gedegen uit. Van entertainment en techniek tot uiteindelijk de ultieme beleving van jullie feest. Onze slogan is: “Wij maken blij”. Graag organiseren wij voor jullie een waardevolle herinnering. Voor zulke gelegenheden maken wij ook Quizen op maat. Denk aan een leuke PubQuiz met vragen over de jubliea tot over het bedrijf en de bijbehorende werkzaamheden.

Festival op Bedrijf                

Stel je voor: een festival bij jullie bedrijfsterrein! Met tenten, stoere foodtrucks, lounge banken, picnic tafels, feestverlichting een podium, drankjes vanuit de bar, verassend entertainment en heerlijke muziek.

Van compact tot heel groot. Wat voor festival willen jullie organiseren? We maken samen het basisplan. Van daaruit werken we het verder stap voor stap uit. Het wordt een fantastisch mooi feest. We organiseren graag voor en met jullie deze waardevolle festival herinnering.

Voor meer informatie klik hier: www.uitjeseneten.nl/festival-op-bedrijf

                                   HieperdePieper 620x446  22238Vraag vrijblijvende offerte aan


Tip: kijk ook in je ongewenste e-mail. Het komt soms wel eens voor dat de offerte hier in terecht komt.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven