fbpx
VRIJGEZELLENFEEST

Vrijgezellenfeesten | Mannen en vrouwen

Vrijgezellenfeest organiseren? Dit is het moment voor hét meest geniale uitje voor jouw goede vriend(in) of misschien wel broer of zus. Jij wilt toch ook dat dit de dag van zijn of haar leven wordt! Ofja, op de bruiloft zelf na dan ;) Bekijk hieronder al onze vrijgezellenfeest activiteiten.

 

Populaire uitjes

Populaire uitjes

h

Buiten uitjes

Populaire uitjes

h

Binnen uitjes

Populaire uitjes

h

Budgetvriendelijke uitjes

Populaire uitjes

h

Hilarische en unieke vrijgezellenfeesten

Wat voor hilarische activiteit ga je uitzoeken voor de vrijgezel? Je kan alle kanten op. Wij hebben alles in huis om een ideaal vrijgezellenfeest voor jullie te organiseren! Gaan jullie liever voor een stadsspel en de stad tot op jullie duim leren kennen of gaan jullie toch liever voor een dinerspel waarin jullie  samenwerken of juist tegen elkaar moeten gaan strijden? Wij organiseren vrijgezellenfeesten in vele steden in Nederland en Vlaanderen. Wij zijn uiteraard ook te vinden op de mooiste Hollandse stranden of op de meest spannende outdoor locaties. Deze keuze is geheel aan jullie! 

Plezier, lachen, genieten en lekker eten en drinken staan bij onze leuke activiteiten centraal. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk vrijgezellenfeest een topuitje wordt en een groot succes. 

Vrijgezellenfeest ideeën

Nog geen idee wat jullie met de Bachelor Party willen doen? Wij hebben diverse leuke vrijgezellenfeest activiteiten om voor jullie het perfecte vrijgezellenfeest te organiseren! Deze vrijgezellen activiteiten zijn geschikt voor elke leeftijd, zodat jullie iedereen kunnen optrommelen om er samen een onvergetelijke dag van te maken! Ook zijn al onze uitjes te combineren met een lunch, een diner, een BBQ of natuurlijk een hapje en drankje. 

Escape in the City

Zo is een uitstekende manie om de stad beter te leren kennen, de Escape in the City. Tijdens dit uitje gaan jullie in verschillende groepen de stad door om verschillende foto-opdrachten, cryptische raadsels en puzzels op te lossen. Wie weet als eerste los te komen, alle codes te kraken en de winst te pakken? De winnaar ontvangt uiteraard een mooie prijs. 

Expeditie Robinson 

Op zoek naar een actief vrijgezellenfeest? Dan is een Expeditie Robinson vrijgezellenfeest of de Expeditie Robinson in de Stad een geschikte keuze voor jullie vrijgezellenfeest! Voer verschillende proeven uit samen met je mede-kampleden en ga de strijd aan tegen de andere kampen in bijvoorbeeld de eetproef! Het plezier en de onderlinge strijd tussen de teams staan geheid voorop bij jouw vrijgezellenfeest, tijdens deze leuke vrijgezellen activiteit. 

Wij Houden Van Holland

Willen jullie liever jullie vrijgezellenfeest binnen organiseren? Geen probleem! Wij Houden Van Holland is hét gezelligste binnenprogramma. Alles in dit programma heeft te maken met Nederland; tijdens dit vrijgezellenfeest komen verschillende leuke activiteiten voorbij waarin jullie woordenschat en kennis over Nederland wordt getest en natuurlijk komen de grootste Nederlandse hits voorbij waarbij lekker meegezongen kan worden! Welk team kan het hardste meezingen? Gezelligheid gegarandeerd!  

3 soorten Crazy 88 uitjes

Een Bachelor party of een Bachelorette party? Voor beide groepen hebben wij een speciale Crazy 88 ontwikkeld. De Crazy 88 - Bride to Be is een leuke en gezellige activiteit om gezellig met de meiden te spelen tijdens jullie vrijgezellenfeest. Voor de mannen is Crazy 88- Groom to Be ook zeker een aanrader om een leuke dag te beleven met de maten. Naast deze verschillende en uiteenlopende varianten hebben wij natuurlijk ook onze standaard variant: de Crazy 88. Neem daar ook zeker een kijkje!

The Hunt

Ook The Hunt is een interactieve en leuke activiteit om te doen tijdens jullie vrijgezellenfeest! Kruip in de huid van een hunter, wissel daarna om in de rol van een voortvluchtige en sla op de vlucht. Lukt het jullie om uit de handen te blijven van de hunters? En kunnen jullie binnen de tijd het extractiepunt vinden? Het zorgt ervoor dat er tijdens jullie genoeg spanning en sensatie beleven

Vrijgezellenfeesten voor grote en kleine groepen

Wij bieden uitjes aan vanaf vijftien personen.Mocht je met een kleinere groep zijn, bel ons dan gerust en informeer direct naar de mogelijkheden. Voor elke groepsgrootte proberen wij een passend groepsuitje te vinden. Hierbij selecteren wij voor jullie cafés, restaurants en andere locaties op basis van jullie groepsgrootte. Deze ruimtes zijn geschikt om voor jullie leuke vrijgezellen activiteiten te kunnen organiseren. Wij zorgen ervoor dat jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke ochtend, middag, avond of dag zal zijn!

Originele vrijgezellenfeesten door heel Nederland

Zijn jullie meer van de uitdagende spelletjes, doen jullie liever leuke opdrachten samen in teamverband? Of gaan jullie liever een knallende workshop percussie neerzetten? Staat nu net dat hele leuke programma er niet tussen? Geen probleem. Wij maken jullie vrijgezellenfeest perfect op maat! Wat vooral belangrijk is, is dat onze uitjes niet aan leeftijd gebonden zijn. Of je nu 88 jaar bent of 18 jaar, er is altijd een geschikt uitje voor jullie. Ben je jong en wild en zien jullie het wel zitten om een dag vol hilarische film opdrachten uit te voeren? Of gaan jullie toch liever voor een goed georganiseerde puzzeltocht door een stadscentrum? Alles is mogelijk en wij organiseren jullie uitje op maat door heel Nederland en Vlaanderen.

Regel het vrijgezellenfeest vandaag nog

Genoeg inspiratie gekregen van alle leuke vrijgezellenfeest activiteiten? Aarzel dan niet en boek nu jullie vrijgezellenfeest bij Uitjes en Eten! Onze event managers staan klaar voor jullie om het perfecte vrijgezellenfeest voor jullie te organiseren wat binnen jullie budget past. Willen jullie het vrijgezellenfeest combineren met een borrel of misschien wel een uitgebreid 3 gangen diner? Vraag naar alle mogelijkheden, want onze collega’s zijn bereid om het perfecte en leukste vrijgezellenfeest voor jullie te organiseren.

Alle vrijgezellen zijn van harte welkom

Elke groep vrijgezellen van twaalf personen of meer kan één van onze uitjes reserveren. Ben je met een kleinere groep, bel ons dan toch op 088-8008400 en informeer naar de mogelijkheden. De grootte van jullie groep is natuurlijk ook mede bepalend voor het uitje. Wij selecteren cafés, restaurants en andere soorten accommodaties op jullie groepsaantal. Deze ruimtes zijn geschikt om voor jullie leuke activiteiten te kunnen organiseren. Wij zorgen ervoor dat jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke ochtend, middag, avond of dag zal zijn!

Onze originele vrijgezellenfeesten zijn in heel Nederland te vinden

Zijn jullie meer van de uitdagende spelletjes of doen jullie liever opdrachten samen in teamverband? Of gaan jullie liever een knallende workshop percussie neerzetten? Alles is mogelijk bij ons. Staat nu net dat hele leuke programma er niet tussen? Geen probleem! Wij maken jullie perfect op maat! Wat vooral belangrijk is, is dat onze uitjes niet aan leeftijd gebonden zijn. Of je nu 88 jaar bent of 18 jaar, er is altijd een uitje geschikt voor jullie. Ben je jong en wild en zien jullie het wel zitten om een dag vol hilarische filmopdrachten uit te voeren? Of gaan jullie toch liever voor een goed georganiseerde puzzeltocht door een stadscentrum? Alles is mogelijk en wij organiseren dit voor jullie op maat door heel Nederland en Vlaanderen.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven