Groepsuitje of uitje met het gezin tijdens Corona? Klik hier voor Corona Proof uitjes!

 

 Kent u ze al?

Onze vakkundige organisatie en onze enthousiaste, deskundige begeleiders doen er alles aan om een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs te waarborgen. Jullie uitje is bij ons in goede handen en wij beloven dat wij er alles aan doen om jullie een onvergetelijke herinnering te bezorgen! Wij krijgen niet voor niets een 9,1 van onze klanten!

 

Ons team

 

teamfotonieuw
  • Unieke uitjes sinds 2003
  • Voor elk budget
  • Met passie georganiseerd
  • Wij maken blij!

Uitjes en Eten

Uitjeseneten.nl valt onder de paraplu van het succesvolle Bright Events. Jarenlange ervaring in organisatie en uitvoering zorgt ervoor voor onvergetelijke uitjes. Vakkundige organisatie en deskundige begeleiders doen er alles aan om een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs te waarborgen. Jullie bedrijfsuitje of groepsuitje is bij Uitjes en Eten in goede handen.

Het concept van Uitjes en Eten is eenvoudig en duidelijk: vanuit het kantoor in Schoorl, verzorgen wij bedrijfs- en groepsuitjes inclusief eten en drinken door heel Nederland voor een vaste prijs. In steden, maar ook op het strand en in het bos. Sinds onze start in 2009 hebben we inmiddels duizenden bedrijfs- en groepsuitjes uitgevoerd. Niet alleen voor grote bedrijven zoals ING, Rabo, Philips en Shell, maar ook voor lokaal of regionaal opererende bedrijven en menig sportteam of vriendengroep. En naar volle tevredenheid zoals blijkt uit het gemiddelde cijfer van inmiddels honderden beoordelingen, een goede 9,2!

Onze vakkundige organisatie en onze enthousiaste, deskundige begeleiders doen er alles aan om een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs te waarborgen. Jullie bedrijfs- of groepsuitje is bij ons in goede handen en we doen er alles aan om jullie een onvergetelijke herinnering te bezorgen!

Uitjes en Eten is landelijk actief in meer dan 350 steden en outdoorlocaties. Uitjes en Eten werkt samen met verschillende partners. Op de volgende pagina is te zien welke partners Uitjes en Eten in uw stad heeft 

Ons team

Jaap
 
PHOTO 2020 02 26 10 57 02
Nika
 
Foto lisanne goed
Lisanne
 
Rob
Rob
fons bedrijfsuitjes
Fons
 
profiel bodille
Bodille
 
Ariebom
Arie
 
profiel tristan
Tristan
 
Foto maurice bedrijfsuitje
Maurice
 

logo uitjes en eten

Uitjes en eten
Rijksweg 47
1871PE SCHOORL


Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


Wij steunen de volgende doelen:

         


 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven