fbpx

Wij maken blij!

Dat is nou precies de kern van ons bedrijf. Even lachen en plezier maken met elkaar door allerlei leuke spellen samen te spelen.

Want eigenlijk zijn wij dat; een spelletjesbureau dat wel van een beetje gekkigheid houdt. Van 88 gekke opdrachten met je ooms en tantes tot aan geblinddoekt een parcours lopen met je manager. Ons doel is om jullie samen te laten lachen!

 

.

 

Jaap

Sinds 2003 ben ik de trotse eigenaar van Uitjes en Eten. Wat een enorm leuke job heb ik. Ondernemen, managen, samenwerken, creëren en plezier maken in en met een prachtig team. Hoe gaaf is dat. Elke dag voelt als een warme deken. De meeste voldoening geeft toch nog steeds dat wij als team zoveel mensen BLIJ kunnen maken. Hier halen we ook alles voor uit de kast.

 

Lisa

Crazy88 Bride to Be is zeker weten mijn favoriete uitje! Een lekker gek spel voor vrijgezellenfeestjes waarbij je 88 hilarische opdrachten moet uitvoeren in 88 minuten. Als begeleider op afstand krijg je allemaal creatieve foto’s en filmpjes binnen terwijl de spelers lekker veel vrijheid hebben, perfect als je het mij vraagt!

 

Milan

Mijn favoriete uitje is de Wij houden van Holland Quiz! Dit hilarische uitje met een Nederlands tintje bevat diverse onderdelen zoals meezingers en het altijd spannende bomspel. Het uitje is perfect te combineren met een heerlijk 3 gangen diner en een lekker borreltje!

 

 Zoë

Mijn meest favoriete uitje is Minute to Win it! Je gaat in teams de meest Hilarische spellen tegen elkaar spelen en voor elk spel krijg je een minuut de tijd. Denk aan bijvoorbeeld een oreo op je voorhoofd neer leggen en zonder handen in je mond krijgen. Lachen gegarandeerd!

 

Rob

Mijn favoriete uitje is Expeditie Robinson Strand! In diverse kampen de strijd met elkaar aangaan. Dit door zoveel mogelijk proeven te winnen en letters te verzamelen voor de grote finale. En dat ook nog eens met de blote voetjes in het zand.

 

Marit

Strand Sport en Spel is mijn favoriete uitje. Gezellig met je collega’s of vrienden een balletje slaan én dat op het strand. Dit is wel het ultieme vakantiegevoel! Daarnaast doe je afwisselende spelonderdelen, dus voor ieder wat wils, met als afsluiting een heerlijke BBQ tijdens de ondergaande zon. Wat wil je nog meer?

 

Maurice

Mijn favoriete uitje? City Discovery Game. Feitjes over de stad, leuke quizvragen en een heleboel foto opdrachten. De reacties van klanten zijn altijd leuk en de foto’s hilarisch. Iedereen kijkt hiermee terug op een  geslaagde dag!

 

Varsha

Mijn favoriete uitje is het Escape Diner. Escape room- achtige opdrachten, denk en doe opdrachten (dus voor ieder wat wils) icm een heerlijk drie-gangen diner. Het is altijd zo leuk om te zien dat het heel gemoedelijk begint en dat het naarmate het spel vordert, het steeds competitiever wordt! Dit is absoluut mijn favoriet!

 

Stan

Mijn favoriete uitje is Expeditie Robinson! In kampen tegen elkaar strijden om de proeven en uiteindelijk de beker te winnen. Maakt niet of we het in de stad of op het strand te doen, samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

 

Lynn

Minute to Win It is puur avontuur & spanning en daarom mijn favoriete uitje! Samenwerken, lachen en onvergetelijke herinneringen maken terwijl de klok tikt. Een onverslaanbare combinatie van plezier en uitdaging!

 

Maikel

Mijn favoriete uitje is het Escape Diner. In een gezellige sfeervolle setting een quiz doen met een Escape thema, wat wil je nog meer! Ik zorg graag voor die onvergetelijke avond met jouw team, familie of vrienden. En of het nou 15 personen zijn of 150, Mama kan het aan! (Voor degene die opzoek zijn naar mijn leeftijd: Succes met verder zoeken 😊)

 

Carla

Ik ben over veel uitjes enthousiast en hoop altijd om mijn enthousiasme over te brengen naar mijn groepen! Zelf hou ik van bewegen dus Strand Sport en Spel vind ik geweldig om te begeleiden en iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Niels

Mijn favoriete uitje is Expeditie Robinson in de stad. De deelnemers worden onderverdeeld in meerdere kampen en elk kamp is uitgerust met een eigen kleur vlag/bandana. Door het winnen van proeven wordt een voorsprong verdiend voor de finale eindproef. Dit in een park of op een plein in elke stad van Nederland, wie wilt dat nou niet?

 

Ashley

Eigenlijk vind ik alle uitjes heel erg leuk, maar als ik echt een keuze moet maken welke ik het leukst vind, gaat mijn hart sneller kloppen voor een Expeditie Robinson Strand. Op het strand proeven doen en de mensen zien genieten is het mooiste wat er is!

 

Sil

Mijn favoriete uitje is Escape in the City! Samen met je collega's, vrienden of familie de stad in om alle puzzels op te lossen en alle sloten te kraken! Spanning, gezelligheid en teamsstrijd komen hier perfect samen! Neem jij de felbegeerde trofee mee naar huis?

 

Bodille

Voor mij is elk uitje geslaagd wanneer mijn groep blij naar huis gaat, maar mijn favoriete uitje is toch wel het Escape Diner! Het heeft alle elementen van een escape room: opbouw, spanning, verwarring en een super leuke finale maar toch lekker in een gezellige setting met eten en drinken erbij.

 

Roan

Het leukste uitje om te draaien is Escape on the Beach. Omdat ik het strand heel leuk vind en je ziet het fanatisme bij beide teams naar bovenkomen. Als dan ook het weer nog mee zit heb je voor alle partijen een topdag. Dus wie weet zie ik jou en je team binnenkort bij Escape on the Beach!

 

 Inge

Ik hou oprecht het meest van de dinerspellen en dan in het bijzonder het Escape Diner! De hele avond genieten met een gezellige groep mensen terwijl er goed eten word geserveerd en er leuke spelletje worden gespeeld! Daar kan je mij voor wakker maken!!!

 

Fons

Het allerleukste vind ik het verzorgen van een uitje op maat waarbij we alle mogelijkheden van ons leuke bureau kunnen benutten. Een complete dag verzorgen waarbij we vergaderingen, activiteiten buiten, lekker eten, en een hilarisch dinerspel kunnen afsluiten met een feestavond met DJ geven mij heel veel voldoening!

 

Manon

Escape in the City is absoluut mijn favoriete uitje! Een onbekende stad ontdekken terwijl je hersenen kraken én je ook nog eens je dagelijks stappendoel bereikt. Oftewel een spannend stadsuitje waarbij samenwerking en elkaar beter leren kennen centraal staan.

 

Martin

 

Mascha

Mijn favoriete uitje is Wij houden van Holland! Een gezellig uitje met een Nederlandse sfeer! Ik vind quizzen heel erg leuk en ben ook een groot fan van het programma zelf!

 

Arjan

Een activiteit met wielen, zoals Steps in the City, doe ik het liefst. Midden in het centrum of in de woods met een leuke route via de app, foto opdrachten uitvoeren en na afloop van het uitje gezellig afsluiten met eten en drinken. Ook de E-chopper Tour is erg leuk en behoort tot mijn favorieten!

 

Manon

Mijn favoriete uitje is Expeditie Robinson Strand. Hier komt het fanatisme in iedereen omhoog, want wie wilt er nou niet een echte Robinson zijn? Een fanatieke dag op het strand met een BBQ als afsluiter maakt het tot een perfect uitje!

 

Arne

Ik vind Expeditie Robinson het leukste uitje. Daar komen enthousiasme, vindingrijkheid en inzet zo leuk bij elkaar. Bikken en Klikken komt als goede tweede omdat deze zo leuk de stad op een manier laat zien hoe je er anders nooit naar kijkt.

Uitjes en Eten

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij goed inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Onze vakkundige organisatie doet er alles aan om een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs te waarborgen. Beleving en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel en dit zorgt ervoor dat wij goed met onze klanten communiceren.

Het concept van Uitjes en Eten is eenvoudig en duidelijk: wij verzorgen groepsuitjes, inclusief eten en drinken, door heel Nederland. In de stad, op het strand, in het park of in het bos begeleidt onze instructeur jullie met veel enthousiasme en professionaliteit. Een onvergetelijke dag is gegarandeerd!

Inmiddels hebben wij duizenden uitjes georganiseerd voor diverse bedrijven: ING, Rabobank, Philips en Shell. Ook hebben wij met veel plezier diverse families, vriendengroepen en andere bedrijven mogen ontvangen. Bekijk hier hoe zij het ervaren hebben!

Uitjes en Eten is landelijk actief in meer dan 350 steden en outdoor locaties. Wij organiseren met plezier, in elke hoek van Nederland en België, hét perfecte groepsuitje. Wij denken graag met onze klanten mee en staan voor elke vraag open. Neem gerust contact met ons op!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven