fbpx

DE TOP 10 BEDRIJFSUITJES VAN UITJES EN ETEN

8 december 2023, door Jerry

 Top 10 bedrijfsuitjes uitjes en eten

Voor vrijwel elk bedrijf is het gebruikelijk om jaarlijks een bedrijfsuitje te organiseren. In eerste instantie om iets gezelligs te doen, maar ook om elkaar daarnaast nog beter te leren kennen. Wil je er zeker van zijn dat jouw bedrijfsuitje tot in de puntjes goed georganiseerd wordt? Bekijk dan hieronder onze top 10 bedrijfsuitjes en teamuitjes.

1. The Hunt

Een actief bedrijfsuitje waarbij je zowel in de rol van de Hunter als die van de voortvluchtige kruipt. Vindt de exacte locatie van de voortvluchtigen en zorg dat je deze arresteert. Scoor zoveel mogelijk punten en win dit spannende stadsspel. Na 60 minuten draaien de rollen om en zorg je er als voortvluchtige voor dat je onder de radar blijft. Een van de spectaculaire bedrijfsuitjes waarbij de aanwijzingen kunnen leiden tot het vinden van het extractiepunt. Dit bedrijfsuitje is een van de leukste sportieve uitjes en kan op locatie gespeeld worden.    

2. Escape in the City

Het bedrijfsuitje dat zeker niet mag ontbreken in de top 10 bedrijfsuitjes en teamuitjes is het stadsspel Escape in the City. Een spannende ontsnapping door de stad door verschillende opdrachten uit te voeren samen met je collega’s.. Als team start je met een koffer die je dient te openen waarna het spel direct start. Zorg dat je zo snel mogelijk loskomt en kraak de raadsels, puzzels en doe & denk-opdrachten. Het team dat als eerste de opdrachten weet te voltooien en de code weet te kraken gaat er met de trofee vandoor. 

3. Steps in the City

De stad op een andere manier ontdekken? Dan is Steps in the City een van de leukste bedrijfsuitjes ideeën. Onze enthousiaste begeleider zorgt ervoor dat jullie steps klaar staan in het centrum van de stad, zodat jullie direct van start kunnen. Tijdens de route zijn er verschillende klikopdrachten en uitdagende ‘tussendoorklikjes’. De foto’s die jullie via de Uitjes en Eten app versturen naar de begeleider leveren meerdere punten op. 

4. Escape Diner

Een heerlijk diner in combinatie met een spel. Passend binnen onze originele bedrijfsuitjes. Tussen het 3 gangendiner door worden er verschillende rondes gespeeld. Zorg er met jouw team voor dat je alle vragen oplost en alle sleutels verzameld. In de finale krijgt ieder team beperkt de tijd om de kluis te openen. Het team dat als eerste de kluis weet te openen, neemt de trofee mee naar huis. Ideaal voor groepen die graag naast een diner een activiteit willen doen. 

5. Expeditie Robinson

Het bedrijfsuitje dat prachtig past binnen de teambuilding activiteiten. In verschillende kampen strijden jullie in verschillende proeven tegen elkaar. Bij elke proef worden er weer andere vaardigheden getest. Red jij het met jouw team om de finale te halen en kroon jij jezelf tot echte Robinson? Dit bedrijfsuitje valt volgens de reviews zeker in de top 3! Bekijk nu het programma van Expeditie Robinson en lees de ervaringen van bedrijven die jou voorgingen. 

6. Minute to win It

Bij Minute to win It gaat het om verschillende spellen en enigszins sportieve activiteiten. Er worden verschillende spellen/opdrachten gespeeld die je in een minuut dient te halen. Voor iedere ronde mogen jullie je beste speler naar voren schuiven die de uitdaging aangaat. Voor ieder teamlid is er wel een passend spel wat gespeeld zal worden. Daarnaast speel je niet tegen de andere teams, maar probeer je net als de andere teams binnen een minuut de opdracht te voltooien. Lukt het jou de opdracht te voltooien? Dan scoor je punten voor je team en maak je kans op de beslissende finale. 

7. De Kluis

Een interactief en spannend stadsspel dat op locatie gespeeld kan worden. Via de Uitjes en Eten app gaan jullie zoveel mogelijk informatie over een treinroof achterhalen. Aan de hand van deze informatie is het mogelijk de codes van de kluizen te kraken. Een interactief spel waarbij onze begeleider jullie op afstand aanwijzingen kan geven en jullie het gehele spel zal begeleiden. Kraakt jouw team als eerste De Kluis? Dan ga jij er met de winst vandoor! 

8. PubQuiz

Een ontspannen bedrijfsuitje wat garantie is voor gezelligheid. In verschillende teams gaan jullie de strijd met elkaar aan tijdens de PubQuiz. Op verschillende gebieden wordt jullie kennis getest zoals muziek & media. Stel jij een team samen met kennis op verschillende gebieden? Dan is de kans het grootst dat je de allesbeslissende finale weet te winnen. Voor de feestdagen zeker een aanrader om eens naar onze Kerst PubQuiz te kijken. Onze begeleider maakt er samen met jullie een onvergetelijke avond van en hoort daarom zeker in de top 10 bedrijfsuitjes en teamuitjes thuis.  

9. Wij houden van Holland 

Een echte Hollandse avond. Daar past het bedrijfsuitje Wij houden van Holland perfect bij. De locatie is prachtig in het oranje versierd waarbij het altijd erg leuk is om zelf ook wat oranjes aan te trekken. In teams testen jullie onder andere je kennis op het gebied van Hollandse muziek, TV-programma's en historie. Onze quizmaster begeleidt de verschillende spelrondes en zorgt dat de punten netjes verdeeld worden. Uiteraard is het ook mogelijk om aan het enige echte Wij houden van Holland rad te draaien.

10. Bikken en Klikken

Een van de originele bedrijfsuitjes is het bikken en klikken. Een interactieve stadstocht in combinatie met eten. Tijdens de stadstocht zijn er stadsspecifieke opdrachten in de vorm van zoek-, doe- en klikopdrachten. Onze begeleider controleert jullie inzendingen voor de opdrachten en stuurt jullie na afloop de ingestuurde foto’s toe. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje waarbij een activiteit gecombineerd wordt met een lunch of diner.

Wat is jouw favoriete bedrijfs- of teamuitje? 

Mocht je binnen deze top 10 bedrijfsuitjes en teamuitjes nog een uitje missen? Laat het ons weten, wij zijn benieuwd naar jouw verhaal/ervaringen! Of heb je hulp nodig bij het organiseren van jullie bedrijfsuitje? Neem vrijblijvend contact op en we sparren over de mogelijkheden. 

 

Bekijk alle bedrijfsuitjes

 

Veelgestelde vragen

Uit hoeveel verschillende bedrijfsuitjes kan ik kiezen?

Bij Uitjes en Eten bieden wij zo'n 50 verschillende soorten bedrijfsuitjes aan. Veelal wordt dit geboekt in combinatie met een lunch of diner.

Vanaf hoeveel personen is het mogelijk om een bedrijfsuitje te boeken?

Wij bieden de bedrijfsuitjes aan vanaf 15 personen. Voor grotere groepen werken wij met een groepskorting, vraag hiervoor eventueel naar de mogelijkheden. 

Wat zijn de kosten voor een bedrijfsuitje?

De kosten voor een bedrijfsuitje beginnen €20 p.p. U kunt het overzicht van al onze bedrijfsuitjes bekijken via de volgende link: Bekijk alle bedrijfsuitjes.

 

Populaire uitjes

h

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven