fbpx

Bedrijfsuitjes Zeeland

Minute to Win it

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
5 uur
v.a. 15
Nieuw
Wij Houden Van Holland

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
5 uur
v.a. 15
The Braintainment Show

The Braintainment Show

Proefjes aan tafel en breinbrekende quizvragen!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
5 uur
v.a. 15
Populair
Escape Diner

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

Vanaf
€ 66,00 p.p.
5 uur
v.a. 15
PubQuiz

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
4,5 uur
v.a. 15
Populair
Expeditie Robinson in de Stad

Expeditie Robinson in de Stad

Uiteenlopende proeven, écht geschikt voor iedereen!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
2 - 5 uur
v.a. 15
Wie is de Rat?

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
2 - 5 uur
v.a. 15
Bikken en Klikken

Bikken en Klikken

Ontdek de leuke straten en lekkere restaurants in de binnenstad!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
2 - 5 uur
v.a. 15

Zeeuwse uitjes per regio

Op zoek naar een goed georganiseerd bedrijfsuitje of teamuitje? Deze provincie biedt een prachtig 'decor' en geschikte natuurlijke omstandigheden voor een geheel georganiseerde uitje. De veelzijdigheid van de steden maken de provincie tot één van de leukste locaties voor zowel groepsuitjes als bedrijfsuitjes.

Willen jullie liever een stadsprogramma zoals Bikken en Klikken, een leuke wandelpuzzeltocht met fotografieopdrachten. Of kiezen jullie voor een Strand Sport en Spel programma. Voor een bedrijfsuitje of groepsuitje kunnen jullie met Uitjes en Eten alle kanten op! Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Midden-Zeeland

De twee belangrijkste steden van Midden-Zeeland zijn Middelburg en Vlissingen, dit zijn dan ook de toeristen trekpleisters. Maak je keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten en boek een uitje.

Noord-Beveland

De streek ligt een meter boven zeeniveau en is volledig plat. Ontdek Kamperland of Kortgene met een van onze vele bedrijfs- en groepsuitjes.

Noord-Zeeland

In de streek zijn een aantal rijksmonumenten en oorlogsmonumenten te vinden. Maak een keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten en boek een uitje in Noord-Zeeland.

Schelde en Maasdelta

De Schelde en Maasdelta is een rivierdelta in Nederland en België. De rivierdelta wordt gevormd door de Rijn, Maas en de Schelde, het hart van de delta. Kom deze bijzondere delta ontdekken en boek een van onze teamuitjes.

Schouwen-Duiveland

Dit eiland ligt op delen onder de zeespiegel. De stad Renesse is de trekpleister van de gemeente dat jaarlijkse vele toeristen trek. De perfecte locatie voor een van onze groepsuitjes!

Sint Philipsland

Dit schiereiland is een dorp in de gemeente Tholen. Sint Philipsland bestaat uit de twee dorpen Anna Jacobapolder en Sint Philipsland. Kom dit bijzondere eiland ontdekken met een van onze vele teamuitjes.

Tholen

Tholen is een voormalig eiland en bestaat o.a. uit de gemeenten Oud-Vossemeer, Scherpenisse en Poortvliet. Het eiland is ontstaan uit een aantal eilanden die op hun beurt weer zijn ontstaan door het inpolderen van schorren. Ontdek dit unieke eiland en boek een van onze vele groeps- en bedrijfsuitjes!

Walcheren

Walcheren is het dichtstbevolkte voormalige eiland van de provincie. Ontdek Middelburg, Veere en Vlissingen in combinatie met een van onze vele groepsuitjes.

Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen omvat Sluis, Terneuzen en Hulst. Boek een van onze in- en outdoor evenementen en ontdekt deze bijzondere streek!

Zuid-Beveland

Deze landstreek en schiereiland is het oostelijk deel van Midden-Zeeland. Zuid-Beveland kenmerkt zich voornamelijk door de dijken rond de polders en de zeeklei bodem. Een perfecte locatie voor een van onze bedrijfs- en groepsuitjes!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven