fbpx

Bedrijfsuitjes Zeeland

Op zoek naar een bedrijfsuitje in de provincie Zeeland dat zowel actief als uitdagend is? Overweeg dan een uitje naar de provincie Zeeland! Deze prachtige provincie staat bekend om haar mooie stranden, gezellige steden en adembenemende natuur. Of je nu een sportief bedrijfsuitje wilt organiseren, of juist naar een teambuilding activiteit op zoekt bent. In Zeeland is er van alles mogelijk met Uitjes en Eten.
Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

10,50 p.p.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Steps in the City
3 - 5,5 uur
v.a. 15 personen

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

32,50 p.p.
Populair
Escape Diner
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

59,50 p.p.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

20,00 p.p.
Escape in the City - appuitje
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

Escape in the City - appuitje

Het appspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

10,50 p.p.
Wie is de Rat?
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

20,00 p.p.

Zeeuwse uitjes per regio

Op zoek naar een goed georganiseerd bedrijfsuitje of teamuitje? Deze provincie biedt een prachtig 'decor' en geschikte natuurlijke omstandigheden voor een geheel georganiseerde uitje. De veelzijdigheid van de steden maken de provincie tot één van de leukste locaties voor zowel groepsuitjes als bedrijfsuitjes.

Willen jullie liever een stadsprogramma zoals Bikken en Klikken, een leuke wandelpuzzeltocht met fotografieopdrachten. Of kiezen jullie voor een Strand Sport en Spel programma. Voor een bedrijfsuitje of groepsuitje kunnen jullie met Uitjes en Eten alle kanten op! Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Midden-Zeeland

De twee belangrijkste steden van Midden-Zeeland zijn Middelburg en Vlissingen, dit zijn dan ook de toeristen trekpleisters. Maak je keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten en boek een uitje.

Noord-Beveland

De streek ligt een meter boven zeeniveau en is volledig plat. Ontdek Kamperland of Kortgene met een van onze vele bedrijfs- en groepsuitjes.

Noord-Zeeland

In de streek zijn een aantal rijksmonumenten en oorlogsmonumenten te vinden. Maak een keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten en boek een uitje in Noord-Zeeland.

Schelde en Maasdelta

De Schelde en Maasdelta is een rivierdelta in Nederland en België. De rivierdelta wordt gevormd door de Rijn, Maas en de Schelde, het hart van de delta. Kom deze bijzondere delta ontdekken en boek een van onze teamuitjes.

Schouwen-Duiveland

Dit eiland ligt op delen onder de zeespiegel. De stad Renesse is de trekpleister van de gemeente dat jaarlijkse vele toeristen trek. De perfecte locatie voor een van onze groepsuitjes!

Sint Philipsland

Dit schiereiland is een dorp in de gemeente Tholen. Sint Philipsland bestaat uit de twee dorpen Anna Jacobapolder en Sint Philipsland. Kom dit bijzondere eiland ontdekken met een van onze vele teamuitjes.

Tholen

Tholen is een voormalig eiland en bestaat o.a. uit de gemeenten Oud-Vossemeer, Scherpenisse en Poortvliet. Het eiland is ontstaan uit een aantal eilanden die op hun beurt weer zijn ontstaan door het inpolderen van schorren. Ontdek dit unieke eiland en boek een van onze vele groeps- en bedrijfsuitjes!

Walcheren

Walcheren is het dichtstbevolkte voormalige eiland van de provincie. Ontdek Middelburg, Veere en Vlissingen in combinatie met een van onze vele groepsuitjes.

Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen omvat Sluis, Terneuzen en Hulst. Boek een van onze in- en outdoor evenementen en ontdekt deze bijzondere streek!

Zuid-Beveland

Deze landstreek en schiereiland is het oostelijk deel van Midden-Zeeland. Zuid-Beveland kenmerkt zich voornamelijk door de dijken rond de polders en de zeeklei bodem. Een perfecte locatie voor een van onze bedrijfs- en groepsuitjes!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven