Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Bergen NH

Uitjes en Eten organiseert door heel Nederland Teambuilding Bedrijfsuitjes. Actieve, betaalbare en goed georganiseerde programma's. Er is voor ieder wat wils. Op de step zoals Steps in the City? Lopend met bijvoorbeeld Wie is de Rat? Binnen een dinerspel spelen of juist buiten de stad verkennen? Waar u ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. De Teambuilding bedrijfsuitjes gaan altijd gepaard met heerlijk eten en drinken. Wij bieden een aantal uitjes die ideaal zijn voor een teambuilding bedrijfsuitje. Onder leiding van onze professionele begeleiders beleeft u een onvergetelijke dag.

Waar u ook voor kiest, wij zorgen er altijd voor dat plezier en gezelligheid centraal staan in onze programma's. Uiteraard wordt er ook gericht op teambuilding en lekker eten en drinken.Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk teambuilding bedrijfsuitje een succes wordt. Uiteraard allemaal om de strijd voor de felbegeerde trofee! De strijd met een knipoog!

Een selectie van onze teambuilding bedrijfsuitjes zijn hier onder te vinden. Voor een compleet overzicht van onze teambuilding bedrijfsuitjes, kijk hier

Budget Uitje

Budget Uitje

Kies één van onze teambuilding bedrijfsuitjes en sluit af met een heerlijke pizza of pasta in een sfeervol Italiaans restaurant!

 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
StadsGamen

StadsGamen

Een interactief teambuilding bedrijfsuitje waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS, jullie krijgen opdrachten via SMS en voor onderweg nog diverse doe- en denkopdrachten.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
3 ico

Bikken en Klikken

Een leuke teambuilding bedrijfsuitje door de stad met doe- en denk opdrachten en daarnaast nog spannende fotografieopdrachten waarbij de teams strijden om de Bikken en Klikken trofee.

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse spel van Uitjes en Eten. Voor jong en oud, vindt plaats in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken. Een echt teambuilding bedrijfsuitje met diverse spelonderdelen.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door de stad om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Teambuilding bedrijfsuitje waar stations, kanskaarten en lekker eten en drinken aan bod komen.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Dit teambuilding bederijfsuitje met diverse behendigheidspelletjes is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een hilarisch teambuilding bedrijfsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
13 ico

Steps In The City

Teambuilding bedrijfsuitje per step door de stad met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten. Geniet samen van lekker eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

We hebben genoten! Begeleiders Martine en Jelle hebben de samenstelling van de groep uitstekend aangevoeld en zijn van start gegaan met het vermaken van de kinderen om ze aan elkaar te laten wennen. Goed plan, en ook prettig (kan ik

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven