fbpx
limburg

Bedrijfsuitjes Limburg

Een bedrijfsuitje in de provincie Limburg is een geweldige manier om samen te genieten van de prachtige natuur, historische steden en bourgondische levensstijl van deze zuidelijke provincie. Of je nu kiest voor een actieve activiteit zoals steppen, of juist liever iets rustiger aan doet zoals een dinerspel in één van de gezellige restaurants, Limburg heeft voor ieder wat wils. Een bedrijfsuitje in Limburg biedt een perfecte combinatie van teambuilding en ontspanning in een prachtige omgeving.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

10,50 p.p.
Escape Quiz
3 uur
v.a. 15 personen

Escape Quiz

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

20,00 p.p.
De Jongens tegen De Meisjes
3 - 5 uur
v.a. 15 personen

De Jongens tegen De Meisjes

Voor eens en altijd uitmaken welk geslacht eigenlijk het beste is!

20,00 p.p.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

20,00 p.p.
Populair
Escape Diner
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

59,50 p.p.
Battle of the Brains
5 uur
v.a. 15 personen

Battle of the Brains

Proefjes aan tafel en breinbrekende quizvragen!

20,00 p.p.
Minute to Win it
5 uur
v.a. 15 personen

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

20,00 p.p.

Limburgse uitjes per regio

De historie is overal te proeven, in de cultuur, de prachtige gebouwen en natuurlijk in de gezellige restaurants. In diverse steden biedt Uitjes en Eten originele bedrijfsuitjes waar nog vaak over gesproken wordt.

We verzorgen geheel jouw bedrijfsuitje of groepsuitje naar wens, dit kan zijn voor grote groepen maar ook voor kleinere groepen. Onze programma's lopen uit een van Bikken en Klikken, een leuke puzzelwandeltocht met fotografieopdrachten tot aan het Escape Diner, waarbij de kluis gekraakt moet worden. Aan jullie de keuze, kijk hieronder voor alle mogelijkheden voor jullie uitje per regio. 

Graetheide

Tussen Sittard en de Maas ligt het Limburgse gebied de Graetheide. De streek was oorspronkelijk een bos en hoort bij het historische Land van Zwentibold. Ontdekt dit natuurgebied en ga op avontuur met een bedrijfs- of groepsuitje. Boek een van onze vele mogelijkheden!

Heuvelland 

Deze streek dankt zijn naam aan zijn heuvelachtig landschap. Het Heuvelland is erg belangrijk voor het toerisme in de regio. De steden Maastricht en Valkenburg zijn een grote trekpleister en dus de perfecte plek voor groepsuitjes. Boek nu een van de vele mogelijkheden in het Heuvelland!

Maasland

Langs de rivier de Maas in Nederland en België is de streek het Maasland te vinden. De streek heeft een heel gevarieerd landschap, taal en geschiedenis. Boek een van onze bedrijfs- of groepsuitjes en ontdek dit bijzondere en gevarieerde Maasland!

Maasplassen

De Maasplassen zijn kunstmatige meren in het Belgisch- en Nederlands-Limburg aan de Maas. In de loop van de jaren kwamen er stranden, watersportgebieden, natuurgebieden, jachthavens en camping bij het gebied. Een perfecte locatie dus voor een van onze vele outdoor activiteiten. Boek nu een van onze activiteiten voor jouw bedrijfs- of groepsuitje!

Mergelland 

Het Limburgse Mergelland dankt zijn naam aan de aanwezigheid van Mergel in het gebied. De streek staat bekend om zijn heuvellandschap, het natuurschoon en de pittoreske dorpen en gehuchten. Ontdek dit natuurlijke landschap doormiddel van een van onze groepsuitjes.

Midden-Limburg

De twee trekpleisters van de streek zijn de steden Weert en Roermond. Deze unieke locatie biedt voldoende mogelijkheden voor onze in- en outdoor activiteiten met jouw bedrijf of als groep.

Noord-Limburg

In de streek lig het pretpark Toverland wat het tot een trekpleister maakt. Kom dit gebied ontdekken met een van onze vele indoor- en uitdoorevenementen. Boek nu een van de vele mogelijkheden in Noord-Limburg!

Oostelijke Mijnstreek

Deze streek dankt zijn naam aan de industriële steenkoolwinning van de steenkool in de Limburgse bodem. Ontdek samen met een groepsuitje de rijke mijngeschiedenis van deze streek en ga terug in de tijd!

De Peel 

Het grotendeels afgegraven hoogveengebied de Peel is een streek op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Geniet van de rust en natuur tijdens een van de vele aangeboden uitjes. Beleef een onvergetelijke dag vol met plezier en avontuur!

Het Plateau van Margraten 

Het Plateau van Margaten is een gebied in de streken Mergelland en het Heuvelland. Het gebied is een perfecte locatie voor wandelingen en fietstochten. Ontdek dit bijzondere gebied met een van onze vele groepsuitjes en bekijk onze mogelijkheden.

Weerterland 

Weerterland is een samenvoeging van de gemeentes Weert en Nederweert. Dit afwisselende natuurgebied is rijk aan cultuur en gezellige stadjes aan het water. Ontdek dit verfrissende stukje Nederland met onze outdoor activiteiten. Beleef het samen als groep- of bedrijfsuitje.

Westelijke Mijnstreek

Deze streek dankt zijn naam aan de Staatsmijn Maurits waar het twintigste-eeuwse leven door werd bepaald. Ontdek samen met een groepsuitje de rijke mijngeschiedenis van deze streek.

Zuid-Limburg

De streek staat bekend om zijn gevarieerde reliëf en mooie natuurgebieden. Kom de steden Sittard-Geleen, Roermond, Someren of Weert ontdekken met een van onze vele indoor- en uitdoorevenementen.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven