Bel ons088 - 800 8400
Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeestje | Compleet verzorgd feest bij Uitjes en Eten

Bedrijfsfeestjes waren nog nooit zo leuk! Uitjes en Eten zal jullie de middag/avond van jullie leven bezorgen. Bij ons kunnen jullie op vele plaatsen terecht, zowel binnen als buiten. De keuze is aan jullie: gaan jullie voor de sfeer en zoeken jullie een gezellig restaurant op waar de PubQuiz plaatsvindt? Of gaan jullie toch liever de stad verkennen doormiddel van een speurtocht? Achteraf zal er dan het feest plaatsvinden. Het kan allemaal!

De bedrijfsfeestjes zijn dus zowel binnen als buiten, maar er is nog meer keuze. Jullie kunnen ook nog kiezen uit één van de vele steden, de mooie stranden of de spannende outdoor locaties. Kortom, wij zijn in heel Nederland te vinden!

Bedrijfsfeestjes zitten niet alleen bomvol teambuilding, maar ook met onwijs lekker eten, drinken en vooral plezier. Onze enthousiaste begeleiders laten geen uitje voorbij gaan zonder dat het een succes wordt.

Een bedrijfsfeestje is niet alleen geschikt voor een bedrijf, maar ook voor een: voetbalteam, een groep vrienden/vriendinnen, een familie die wat te vieren heeft of zelfs een vrijgezellenfeest. Alle groepen vanaf 12 personen of meer zijn van harte welkom. Komen jullie niet aan 12 personen, maar lijkt het jullie toch heel leuk? Vraag dan even naar de mogelijkheden via: 088-8008400.

De cafés, restaurants en andere accommodaties worden zorgvuldig geselecteerd afhankelijk van de grootte van de groep. Hebben jullie zelf een locatie waar jullie het uitje willen laten plaatsvinden, dan kan dat ook. Wij zorgen ervoor dat de gekozen activiteiten goed passen bij de locatie. Het bedrijfsfeestje zal een onvergetelijke middag/avond worden.

Houden jullie van spelletjes? Doen jullie graag dingen in teamverband? Zijn jullie goed in het herkennen van muziek? Of doen jullie liever iets waarbij je geheugen versteld staat? Houden jullie ook van een feestje? Het is allemaal mogelijk met één van de compleet verzorgde bedrijfsfeestje van Uitjes en Eten!

Een bedrijfsfeestje is niet aan leeftijd gebonden. Hoe oud of jong je ook bent, het is voor iedereen een geweldig uitje. Voor de jonge collega’s een uitgelezen kans om zich te bewijzen tegenover de oudere ervaren collega’s. Zullen ze het onderste uit de kan halen? Wij, van Uitjes en Eten, organiseren deze uitjes in heel Nederland en Vlaanderen.

Hieronder vinden jullie een selectie van onze bedrijfsuitjes:

lees meer
Fun en Feest

Fun en Feest

Het bedrijfsuitje Fun en Feest is een actief middagprogramma in combinatie met heerlijk eten en een afsluitend super feest

Vanaf

€ 89,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 8 uur
Vanaf 30 personen
Strand Fun en Feest

Strand Fun en Feest

Het uitje Strand Fun en Feest is een combinatie van Strand Sport en Spel, een heerlijke BBQ en een spetterende Strandparty met DJ.

Vanaf

€ 89,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 8,5 uur
Vanaf 30 personen
Wij Houden Van Holland Dinerspel

Wij Houden Van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel van Uitjes en Eten. Voor jong en oud, vindt plaats in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
PubQuiz

PubQuiz

Super gezellige avond met hilarisch teamspel in pubsfeer inclusief lekker eten en drinken. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
Muziek Quiz Live

Muziek Quiz Live

Live de leukste en meest interactieve muziekquiz van Nederland. Niet alleen wordt er live gespeeld en zijn de diverse rondes super gevarieerd, maar jullie mogen zelf ook een paar instrumenten bespelen. Samenwerken, meedoen en genieten!

Vanaf

€ 30,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 4,5 uur
Vanaf 12 personen
The Braintainment Show

The Braintainment Show

Een combinatie van de TV programma's Het Instituut, Mindf*ck, Proefkonijnen, Streetlab en Galileo. Met The Braintainment Show biedt Uitjes en Eten een programma met vele vragen en wetenschappelijke experimenten!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
Magic Dinner show

Magic Dinner show

De Magic Dinner Show laat je versteld staan! Aan tafel vertoont de goochelaar de meest bizarre magische wonderen, op enkele centimeters afstand.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 2,5 uur
Vanaf 25 personen
Escape on the Beach

Escape on the Beach

Een heerlijk teamspel op het strand! Spanning, uitdaging, concentratie en samenwerken. Dat is waar Escape on the Beach om draait.

Vanaf

€ 26,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 15 personen
Teambuilding Stad en Park

Teambuilding Stad en Park

Samenwerken binnen jullie team en de strijd met een knipoog tegen de andere teams. Actieve, sportieve en uitdagende activiteiten in een park of op een mooi plein.

Vanaf

€ 27,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
Workshop Mindf*ck met onze Goochelaar!

Workshop Mindf*ck met onze Goochelaar!

Een workshop vol spanning, sensatie en verbazing.. Het onmogelijke wordt mogelijk tijdens deze workshop Mindf*ck door onze eigen Goochelaar!

Vanaf

€ 39,95

excl. BTW p.p.
Ongeveer 1,5 uur
Vanaf 25 personen

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben en hele leuke middag/avond gehad. Wij vonden het helemaal super dat jullie een paraplu kwamen brengen. Een hele dikke pluim voor jullie en nogmaals BEDANKT.

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven