Bel ons088 - 800 8400

bedrijfsuitje groeps uitje

Wilt u leuk dagje weg met collega's, vrienden of familie? Dan bent u hier aan het goede adres. Uitjes en Eten verzorgt voor een leuke prijs een leuke dag weg. Op verschillende locaties kunnen wij een scala aan arrangementen aanbieden. De leuke dagjes weg varieren van strandactiviteiten tot workshops, van outdoor teambuilding tot stadswandelingen. Voor elke groep kunnen wij een passend voorstel maken.

Populaire activiteiten voor een leuk dagje weg zijn bijvoorbeeld Escape in the City en Minute to Win it. Bij alle leuke dagjes weg staat teambuilding en plezier maken centraal. 

Vergeet ondertussen niet om te genieten van heerlijk eten en drinken in een van de restaurants waarmee Uitjes en Eten samenwerkt. 

Kortom, genoeg mogelijkheden voor een leuk dagje weg. Hulp nodig? Wij adviseren u graag. Wij denken mee en kijken wat er aansluit op jullie groep. Uiteindelijk zal de begeleider er voor zorgen dat jullie leuke dagje weg in goede banen zal verlopen.

Onderstaand een aantal mogelijkheden voor een leuk dagje weg. Kijk hier voor al onze uitjes!

The Ball

The Ball

Een gaaf uitje waarbij jullie met een mega-bal tijdens dit leuke dagje weg door de binnenstad ludieke opdrachten vervullen. Teambuilding en plezier centraal staat!

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
GPS Tocht Strand en Duin

Wie is het Zwijntje?

Een teamontdekkingstocht met GPS en een digitale camera waarbij het Zwijntje zorgt voor spanning, list en bedrog. Tijdens dit leuke dagje weg worden er diverse ludieke en spannende spelonderdelen gespeeld. Win uiteindelijk de felbegeerde trofee!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb Untitled 1 copy

Workshop Videoclip Maken

Dit is een gezellige en veelzijdige workshop voor een leuk dagje weg. Creëer de meest grappige, gezellige en sfeervolle videoclip voor het beste en persoonlijkste resultaat! Een blijvende herinnering voor het leven.

Vanaf

€ 24,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 3,5 uur
Vanaf 15 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Zinderend borspel die tot leven komt tijdens dit leuke dagje weg. Het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanning. Werk met je team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Wie is de Rat? is een spannend maar vooral leuk dagje weg waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u de stad. Crazy 88 is een geweldige invulling voor een leuk dagje weg. Uiteraard mag het eten en drinken niet ontbreken. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
7 ico

Dinerslag

DinerSlag speelt zich af in een restaurant en leent zich uitstekend voor een leuk dagje weg. Met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is het een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

We hebben afgelopen zaterdag een heel gezellig uitje met elkaar gehad. Ik heb vele enthousiaste reacties gehad. Het was goed georganiseerd. Jullie waren er op tijd, wij helaas niet maar met wat kleine aanpassingen, verliep het verder prima zonder dat

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven