Bel ons088 - 800 8400

Escape Uitjes

Landing escape

Zijn jullie op zoek naar een spannend, hilarisch, boeiend en onvoorspelbaar uitje? Dan zijn jullie bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Wie kent ze niet, de Escape Rooms. Dé nieuwe trend voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes en vrienden uitjes. Uitjes en Eten biedt voor zowel grote als kleine groepen verschillende varianten aan door heel Nederland.

Met Escape in the City en gaan jullie geboeid door de stad op zoek naar de antwoorden van de cijfersloten. Welk team lukt het als eerst om los te komen? Of speel Escape Diner en probeer met jullie team, tussen de gangen van het diner door, als eerste de kluis te kraken. Ontsnappen jullie liever tijdens een uitje op het strand? Dan is Escape on the Beach op jullie lijf geschreven.

Uitjes en Eten zorgt ervoor dat uw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrienden uitje op maat wordt opgesteld. Heerlijk eten en drinken, hersenkrakers en ontzettend veel plezier zorgen voor een onvergetelijk Escape Uitje!

200x150 uniek

Escape In The City met Humphrey's

Een unieke samenwerking tussen Restaurant Humphrey's en Uitjes en Eten. Een combinatie van hilarisch spel waarbij het hele team met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien gecombineerd met een drie gangen diner bij Humphrey's!

Vanaf

€ 59,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Escape the harbour

Escape the Harbour

Een samenwerking tussen Restaurant Rootz at the Harbour en Uitjes en Eten. Een hilarisch spel waarbij het hele team geketend met handboeien in de haven van Scheveningen op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien!

Vanaf

€ 62,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
200x150 uniek

Escape Diner met Humphrey's

Een unieke samenwerking tussen Restaurant Humphrey's en Uitjes en Eten. Bij het Escape Diner worden uitdagende puzzels en criptische aanwijzigingen om te 'ontspannen' overgoten met een heerlijk quiz-sausje! Geniet ook van een heerlijk diner!

Vanaf

€ 62,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb EITC

Escape In The City

Een hilarisch spel waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb ED bedrijfsuitje escape diner 1

Escape Diner

Nieuw in 2016! 'Escapes' zijn de trend van dit moment. Het Escape diner, een variant van de Escape Rooms, zit vol uitdagende puzzels en criptische aanwijzingen. Welk team behaald de meeste sleutels en opent in de finale als eerste de kluis?

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb EOTB Bedrijfsuitje Escape on the Beach 1

Escape On The Beach

Jullie gaan geboeid aan elkaar de strijd aan. Welk team kan hier het beste mee om gaan? Een heerlijk teamspel vol spanning, uitdaging, concentratie en samenwerking op het strand. Dat is waar Escape on the Beach om draait.

Vanaf

€ 26,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 15 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Over de feedback kan ik heel kort zijn, het was een zeer geslaagd evenement. De begeleiding van Desiree was top alles (steps, eten, route en opdrachten) waren zeer goed geregeld en van uitstekende kwaliteit. Verder hadden we zeer veel geluk met het weer dit

...

Veelgestelde vragen

Uitje voor een goed doel

Uitjes en Eten ondersteunt 2 goede doelen. Help ook met € 2,50 p.p. per programma. Uitjes en Eten verdubbelt uw bijdrage!

logo_tegenkracht  logo_wereldouders

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven