Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje volendam 3

Bent u op zoek naar een leuke dag weg waarbij u zich de hele dag vermaakt en alles tot in de puntjes verzorgd is? Dan zijn de spelprogramma's bij Uitjes en Eten iets voor u. U heeft de keuze uit verschillende activiteiten in combinatie met verschillende arrangementen. De activiteiten van Uitjes en Eten staan garant voor een leuke dag weg met plezier en heerlijk eten en drinken. 

Outdoor of door de stad? Een van onze dinerspelen of juist op het strand? Uitjes en Eten adviseert u graag en maken offertes op maat.

Waar u ook voor kiest, tijdens de leuke dagjes weg staan plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken centraal! Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elke leuke dag weg een succes wordt zodat u onbezorg kan genieten.

Onderstaand een selectie van onze leuke dagjes weg. Voor een compleet overzicht van onze leuke dagjes weg, kijk dan hier.

Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannend stadsspel voor een leuke dag weg. Jullie werken in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel van Uitjes en Eten staat garant voor een leuke dag weg. Een avondvullend programma voor jong en oud die plaats vind in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
24 ico

Strand Sport en Spel

Een teamspel op het strand met een licht competitief karakter. Ideaal voor een leuke dag weg naar het Strand. Aan het einde lekker met z'n allen aan de borrel met een heerlijke BBQ.

Vanaf

€ 26,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 15 personen
 
13 ico

Steps In The City

Stadsontdekkingstocht per step met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten. Geniet tussen de spelrondes ook nog eens van heerlijk eten en drinken. Een perfect uitje voor een leuk dagje weg.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Zinderend stadsspel voor een leuke dag weg. Probeer de vlag van de tegenstander te vinden! Dit zorgt voor sluwe tegenstanders en spanning. Werk met je team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
thumb bedrijfsfeest6

Fun en Feest

Het bedrijfsuitje Fun en Feest is een actief middagprogramma in combinatie met heerlijk eten en een afsluitend super feest! Kortom; ideaal voor een leuke dag weg!

Vanaf

€ 89,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 8 uur
Vanaf 30 personen
 
StadsGamen

StadsGamen

Een interactief stadsontdekkingsspel voor een leuke dag weg waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS, jullie krijgen opdrachten via SMS en voor onderweg nog diverse doe- en denkopdrachten.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u de stad en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken! Een grappige en leuke dag weg vol met plezier!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

We hebben het super gehad. En het spel is hartstikke leuk!!! Je bent onderweg al zo met de rat "bezig", goed dat we dat zelf ook een keer gedaan hebben. En dat iemand van jullie erbij is is ook goed!

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven