Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje groningen 3

Door het hele land verzorgt UitjesenEten.nl personeelsfeesten op maat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het programma Fun en Feest waarbij een buitenactiviteit zoals Bikken en Klikken, Crazy 88 of Wie is de Rat? wordt gecombineerd met een heerlijk diner en aansluitend een feestavond met DJ. Uiteraard kan een personeelsfeest ook anders ingevuld worden met een dinerspel naar keuze. Een aantal mogelijkheden zijn Minute to Win it, de PubQuiz of misschien liever een personeelsfeest met thema zoals Ik Hou van Holland. borrel of diner. Wilt u meer informatie over een personeelsfeest of wilt u een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op en u ontvangt binnen 48 uur een passend voorstel.

Plezier, teambuilding, ontdekken, samenwerken en natuurlijk lekker eten en drinken staan centraal in de programma's. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk personeelsfeest een succes wordt. Waar u ook voor kiest, UitjesenEten.nl zorgt ervoor dat het een onvergetelijk personeelsfeest wordt voor iedereen!

Een selectie van onze personeelsfeesten staan hier onder beschreven. Meer mogelijkheden voor de invulling van jullie personeelsfeest? Kijk dan hier.

thumb bedrijfsfeest6

Fun en Feest

Het personeelsfeest Fun en Feest is een actief middagprogramma in combinatie met heerlijk eten en een afsluitend super feest!

Vanaf

€ 89,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 8 uur
Vanaf 30 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze personeelsfeest van Uitjes en Eten: Wij Houden van Holland! Een spel voor jong en oud die plaats vindt in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
7 ico

Dinerslag

Een personeelsfeest vol met activiteiten! Met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is het een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannend personeelfeest in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u de stad en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken! Kortom: een fantastische invulling voor jullie personeelsfeest!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
11 ico

Pubquiz

Super gezellige avond met hilarisch teamspel in pubsfeer inclusief lekker eten en drinken. Tijdens dit personeelsfeest wordt u getrakteerd op diverse spelrondes waar een hoog IQ niet voor nodig is!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door de stad om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad. Dat is het personeelsfeest Levend Monopoly.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Iedereen heeft een leuke tijd gehad in Haarlem. Een hele leuke route waardoor Haarlem een ander gezicht kreeg. Met de camera op pad was ook geweldig. Lekker gegeten in de restaurants. Begeleiding was goed en gezellig, ook tussendoor in de

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven