fbpx
Duurzame uitjes

Op maatschappelijk verantwoorde wijze een uitje organiseren!

Uitjes en Eten probeert zo goed mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We hebben uitjes ontwikkeld met een duurzame touch, proberen zo goed mogelijk om te gaan met het hergebruik van materialen, en doneren het statiegeld dat we terugkrijgen van flesjes/blikjes uit ons Uitjes en Eten borrelpakket aan Serious Request. Hebben jullie leuke duurzame ideeën voor jullie eigen bedrijfsuitje, schroom dan niet om ons te bellen of te mailen, en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden!
Duurzaam
Expeditie Rubbishon in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Rubbishon in de Stad

Het teambuildingsuitje met een duurzame tint!

20,00 p.p.
Uniek
E-chopper Tour
3 - 5,5 uur
v.a. 15 personen

E-chopper Tour

Fun op wielen: Ontdek de omgeving op een duurzame en ontspannen wijze!

95,50 p.p.

Wat doet Uitjes en Eten aan duurzaamheid?

Uitjes en Eten neemt duurzaamheid zeer serieus en zet zich actief in voor een groenere en milieuvriendelijkere toekomst. We geloven in de kracht van duurzame keuzes en streven ernaar om onze activiteiten en evenementen op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier te organiseren. Om onze inzet voor duurzaamheid te tonen, hebben we verschillende initiatieven en beleidsmaatregelen geïmplementeerd:

Duurzame bedrijfsuitjes 

Bij Uitjes en Eten hebben we duurzaamheid al geruime tijd hoog in het vaandel staan als een hoge prioriteit. We hebben onszelf vaak afgevraagd: hoe kunnen we activiteiten ontwikkelen die niet alleen leuk zijn voor groepen, maar ook bijdragen aan duurzaamheid? We willen voorkomen dat groepen de hele tijd bezig zijn met opruimen van afval, maar we willen wel ons steentje bijdragen. Daarom hebben we een innovatieve tussenoplossing bedacht! We hebben aan zes van onze bestaande activiteiten een duurzaam tintje toegevoegd. De kern van het spel blijft hetzelfde, maar we hebben leuke, interactieve elementen geïntegreerd die duurzaamheid benadrukken. Vraag een offerte aan voor het duurzame uitje dat het beste bij jullie bedrijf past!  

Serious Request 

Het is mogelijk om jullie uitje te upgraden door drankjes en snacks via onze  'Servicekaart' te bestellen. Als jullie extra drankjes via deze 'Servicekaart' hebben besteld, bieden wij de optie om lege blikjes en flesjes weer in te nemen en vervolgens in te leveren bij een servicepunt. De opbrengst hiervan zal ten goede komen aan ons 'Serious Request Potje'. Aan het einde van het jaar zullen we de volledige opbrengst hiervan aan Serious Request schenken. 

Hergebruik van materialen

Materialen bij Uitjes en Eten worden zo veel mogelijk gerecycled. Zo zijn alle bladen geplastificeerd of zal het spel gespeeld worden met behulp van de Uitjes en Eten app. Waar we in het verleden veel ballonnen gebruikte, zijn dat nu geplastificeerde kaartjes. 

Begeleiders uit de buurt 

Van Groningen tot Antwerpen en van Maastricht tot aan Texel, het Uitjes en Eten-team is overal te vinden om mensen blij te maken. Je kunt wel stellen dat we dus te maken hebben met een groot werkgebied. Het lukt Uitjes en Eten steeds beter om in elke stad een vakkundige begeleider te werven. Dit scheelt aanzienlijk in kilometers op de weg, daarnaast weet een lokale begeleider vaak nog leuke extra informatie te geven over 'hun eigen stadje'. Win-win dus!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven