fbpx

Deze bedrijven gingen jullie voor!

Wij verzorgen bedrijfsuitjes en teamuitjes van kleine tot grote merken. Hieronder een greep uit de bedrijven die wij, in de afgelopen jaren, met plezier van dienst zijn geweest.

 

 

- Gemeente Alkmaar -

 

"Vanaf het moment van binnenstappen tot de uitwerking ben ik zeer tevreden over de manier van handelen, terugkoppelen, klantvriendelijkheid e.d. Vooral de reacties van mijn collega's na het uitje waren heel positief."

 

- Rabobank 's-Hertogenbosch -

 

"Een Online Kerst PubQuiz met persoonlijke vragen gedaan bij Uitjes en Eten. Positief, veel enthousiasme en leuke invulling van de avond!"

 

- UWV Groningen -

 

"Iedereen vond het een gezellig en goed georganiseerd uitje. We kennen Groningen al een hele tijd, maar we hebben haar nu eens van een andere kant gezien. Erg leuk!"

 

- GGD IJsselland -

 

"Het was in één woord geweldig!!"

 

- Buma/Stemra -

 

"Duidelijke communicatie, duidelijke offertes, goed contact tussen moment van boeken en moment van de activiteit. De facilitator was geweldig en de inhoud van het Escape the Beach programma was afwisselend, funny, fysiek en denkkracht wisselden elkaar af. Dit alles in een ontspannen sfeer. Hulde!"

 

- Da Vinci College -

 

"Het is super georganiseerd. De combinatie van eten en een stadswandeling is heel erg leuk. We hebben veel geleerd en veel gezien in onze eigen stad. Kortom, we vonden het allemaal een super geslaagde dag. Wij dit vinden het leukste dagje uit tot nog toe!"

 

- Belastingdienst -

 

“Keurig geregeld allemaal. Lunch en diner waren perfect. Bikken en Klikken is echt een aanrader als teamuitje. We hadden ook de mazzel dat het prachtig weer was.”

 

- Interpolis -

 

“Een geslaagde avond die goed was verzorgd. De interactie tussen de spelleider en deelnemers was ook goed!”

 

- Erasmus Universiteit Rotterdam -

 

“Ons tweede uitje met Uitjes en Eten! Zeker weer voor herhaling vatbaar. Alle zorgen worden uit handen genomen. We kunnen zelf ook genieten van een dagje uit. Echt super!”

 

- Anticimex -

 

"Ons bedrijfsuitje was keurig geregeld! Uitgebreide lunch en diner. Wie is de Rat is echt een leuk concept om de stad in spelverband te ontdekken, een aanrader."

 

- TU Delft -

 

"Wie is de Rat? Super genoten van het spel en het weer. Leuke opdrachten en ook de napret bij het kijken naar de foto's. Helemaal geweldig georganiseerd!"

 

- Total -

 

"Wij hebben nu voor de derde keer ons Teambuildingsuitje door Uitjes en Eten laten organiseren, en net als de afgelopen keren: Uitstekende organisatie!"

 

- Fonds Slachtofferhulp -

 

“Erg leuk uitje met collega's gehad! De digitale Pubquiz bevatte leuke diverse vragen en de host was erg enthousiast. Ook fijn dat ze voor aanvang van de quiz nog even belde om wat dingen af te stemmen. Echt top!”

 

- Royal Haskoning DHV -

 

“Wij hebben de Escape Game La Casa de Papel gespeeld. Geweldig spel. Het zit enorm goed in elkaar. Leuke interactie. Leuk alternatief om online te spelen i.p.v fysiek. Zeker een aanrader!”

 

- UMCG -

 "Ik wil jullie bedanken voor het organiseren van de kerstbingo! Het is super goed ontvangen door het team. De bingomaster was erg enthousiast en bracht een berg positieve energie met zich mee. Doordat ze makkelijk switchte van Engels naar Nederlands, kon iedereen het goed volgen! Er werd veel gedanst, gelachen en stiekem meegezongen.”

Nog meer uitjes!

Wij maken niet alleen bedrijven blij, ook vriendengroepen, teamgenoten, families of een groep vrijgezellen!

 

 

- Linda Rutten -

 

“Het was super georganiseerd en er werd door de spelleider goed met ons mee gedacht om de dag tot een super dag te maken. Organisatie super, service helemaal super! Kort om we hebben een leuke dag en de mooie foto’s gehad, een geslaagd onderdeel van het vrijgezellenfeest.”

 

Jeanette Wooning -

 

“Met onze vriendengroep Escape in the City gedaan. We hebben genoten en gelachen. Geweldige opdrachten. Met dank ook aan onze begeleider Maikel. Wat een topgozer! De organisatie snel en accuraat. Een echte aanrader!”

 

- Lenie Struijf -

 

"We werden goed begeleid. Leuke spelelementen die voor iedereen uitvoerbaar waren of anders goed in te delen met verschillende opdrachten. We werden voor het diner aan 2 tafels gezet maar we zijn aan 1 tafel gaan zitten, wat ook gemakkelijk kon. Maar dat was ook echt het enige verbeterpunt.”

 

 - Nicole -

 

"Wat een feest, gekkigheid gezelligheid en ruimte voor onze tussentijdse dansjes we hebben een tegekke avond gehad en dat is echt mede door Jaap! Ik kan dit echt voor elk Vrijgezellenfeest je aanraden! Ontzettend bedankt dit zullen we Nooit vergeten!!"

 

 

- Marrit - 

 “Leuke spellen, voor iedereen van onze familie prima te doen. Daarnaast zeer professioneel en vriendelijk in zowel telefonisch als mailcontact. Ik heb een paar keer gebeld, verschillende mensen aan de lijn gekregen, maar vanwege goede documentatie met een referentienummer waren zij van alle afspraken op de hoogte."

 

- Volleybalvereniging Reflection Opmeer - 

 

"Super teamuitje met enthousiaste begeleiding!! Het spel zat ook goed in elkaar.”

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven