fbpx

Deze bedrijven gingen jullie voor!

Wij verzorgen bedrijfsuitjes en teamuitjes van kleine tot grote merken. Hieronder een greep uit de bedrijven die wij, in de afgelopen jaren, met plezier van dienst zijn geweest.

                  rabobank-logo.png

"Een Online Kerst PubQuiz met persoonlijke vragen gedaan bij Uitjes en Eten. Positief, veel enthousiasme en leuke invulling van de avond!"

- Rabobank 's-Hertogenbosch

   


                Knipsel.PNG

"Iedereen vond het een gezellig en goed georganiseerd uitje. We kennen Groningen al een hele tijd, maar we hebben haar nu eens van een andere kant gezien. Erg leuk!"

- UWV Groningen

   

                 psy.png

“Onze pubquiz met Fons was heel gezellig: competitief en met veel variëteit in vragen. Het inzetten van de Joker was een grappige vondst. Ook de finaleronde was goed in elkaar gezet. De begeleiding van Fons (onze quizmaster) was professioneel en uitermate doortastend met de nodige humor. Het is een echte aanrader om dit te combineren met een diner. Iedereen was enthousiast over ons teamuitje!”

- Psy to Be

                  davinci-logo.png                                                                                  

"Het is super georganiseerd. De combinatie van eten en een stadswandeling is heel erg leuk. We hebben veel geleerd en veel gezien in onze eigen stad. Ook heel leuk: de opdrachten bij het voorgerecht én dat onze begeleider tijdens de wandeling een extra spel had voorbereid. Kortom, we vonden het allemaal een super geslaagde dag. Wij dit vinden het leukste dagje uit tot nog toe!"

- Da Vinci College

              Gemeente Alkmaar        

"Vanaf het moment van binnenstappen tot de uitwerking ben ik zeer tevreden over de manier van handelen, terugkoppelen, klantvriendelijkheid e.d. Vooral de reacties van mijn collega's na het uitje waren heel positief."

- Gemeente Alkmaar

               logo-elma-mediapartner.jpg        

"We zochten een lokaal bedrijfsuitje. UitjesenEten.nl heeft de verwachtingen overtroffen, we hebben de stad Alkmaar (op een hele leuke manier) van een andere kant kunnen zien. In de coronatijd hebben we genoten van de Online Wij Houden van Holland Quiz onder leiding van onze quizmaster. Fijn dat we toch nog wat leuks konden doen. Echt een aanrader!"

- Elma Media

                   Interpolis-logo.png

“Een geslaagde avond die goed was verzorgd. De interactie tussen de spelleider en deelnemers was ook goed!”

- Interpolis

 
        Erasmus-universiteit-tile-612x300.png

“Ons tweede uitje met Uitjes en Eten! Zeker weer voor herhaling vatbaar. Alle zorgen worden uit handen genomen. We kunnen zelf ook genieten van een dagje uit. Echt super!”

- Erasmus Universiteit Rotterdam

                  antimex.png

"Ons bedrijfsuitje was keurig geregeld! Uitgebreide lunch en diner. Wie is de Rat is echt een leuk concept om de stad in spelverband te ontdekken, een aanrader."

- Anticimex 

 

 

              Naamloos.png            

“Keurig geregeld allemaal. Lunch en diner waren perfect. Bikken en Klikken is echt een aanrader als teamuitje. We hadden ook de mazzel dat het prachtig weer was.”

- Belastingdienst

                          TU_Delft_logo_RGB-1.x55920.png

"Wie is de Rat? Super genoten van het spel en het weer. Leuke opdrachten en ook de napret bij het kijken naar de foto's. Helemaal geweldig georganiseerd!"

- TU Delft

                   total-logo-1024x768.png

"Wij hebben nu voor de derde keer ons Teambuildingsuitje door Uitjes en Eten laten organiseren, en net als de afgelopen keren: Uitstekende organisatie!"

- Total

              fonds.png

“Erg leuk uitje met collega's gehad! De digitale Pubquiz bevatte leuke diverse vragen en de host was erg enthousiast. Ook fijn dat ze voor aanvang van de quiz nog even belde om wat dingen af te stemmen. Zeker een aanrader!”

- Fonds Slachtofferhulp

   


Nog meer uitjes!

Wij maken niet alleen bedrijven blij, ook vriendengroepen, teamgenoten, families of een groep vrijgezellen!

 

 

“Het was super georganiseerd en er werd door De spelleider goed met ons mee gedacht om de dag tot een super dag te maken. Organisatie super, service helemaal super! Kort om we hebben een leuke dag en de mooie foto’s gehad, een geslaagd onderdeel van het vrijgezellenfeest.”

- Linda Rutten

 

 

“Met onze vriendengroep Escape in the City gedaan. We hebben genoten en gelachen. Geweldige opdrachten. Met dank ook aan onze begeleider Maikel. Wat een topgozer! De organisatie snel en accuraat. Een echte aanrader!”

- Jeanette Wooning

 

 

“Leuke spellen, voor iedereen van onze familie prima te doen. Daarnaast zeer professioneel en vriendelijk in zowel telefonisch als mailcontact. Ik heb een paar keer gebeld, verschillende mensen aan de lijn gekregen, maar vanwege goede documentatie met een referentienummer waren zij van alle afspraken op de hoogte. Jullie gaven de mogelijkheid om de factuur in delen te voldoen, 25% voor en 75% na, zeer coulant”.

- Marrit

 

 

“Expeditie de mol: goed georganiseerd met leuke opdrachten. We werden ook goed begeleid. Verder leuke spelelementen die voor iedereen uitvoerbaar waren of anders goed in te delen met verschillende opdrachten. We werden voor het diner aan 2 tafels gezet maar we zijn aan 1 tafel gaan zitten, wat ook gemakkelijk kon. Maar dat was ook echt het enige verbeterpunt.”

- Lenie Struijf

 

 

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven