fbpx

Bedrijfsuitjes Noord-Brabant

Online Kerst PubQuiz

Online Kerst PubQuiz

Live Stream aan en Kerst Quizzen maar! Kijk samen terug op het bijzondere jaar 2021.

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 2
Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Teamwork noodzakelijk

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
Online Ik Hou van Holland Quiz

Online Ik Hou van Holland Quiz

Wie durf jij teamcaptain te maken en te laten draaien aan "hét rad"? 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 2
De Grote Online Bingo Show

De Grote Online Bingo Show

Bingooo! Win jij de meest flauwe online prijzen? 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1,5 - 2 uur
v.a. 2
Wij Houden Van Holland

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
5 uur
v.a. 12
Kerst PubQuiz

Kerst PubQuiz

Kijk samen terug op 2021 en geniet van deze complete Kerst PubQuiz!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
5 uur
v.a. 12
Escape Game - Het virus

Escape Game - Het virus

Dé Escape Game voor buiten! Ben jij het virus te slim af?

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 12
Populair
Online PubQuiz

Online PubQuiz

Met deze ludieke PubQuiz zit je altijd goed! 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 2
  • Unieke uitjes sinds 2003
  • Voor elk budget
  • Met passie georganiseerd
  • Wij maken blij!
Escape Diner

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
5 uur
v.a. 12
Uniek
Escape met Humphreys

Escape met Humphreys

Combineer Escape in the City met Humphreys!

Vanaf
€ 64,00 p.p.
5,5 uur
v.a. 12
Online Hotse Knotse TV Quiz

Online Hotse Knotse TV Quiz

Speel deze te gekke Quiz gebaseerd op bekende Nederlandse TV spellen! 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1,5 - 2 uur
v.a. 2
Populair
Escape Game La Casa de Papel

Escape Game La Casa de Papel

Ben jij geschikt voor het team van El Profesor? Ontdek het binnen 1,5 uur!

Vanaf
€ 7,50 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 12

Brabantse uitjes per regio

Voor een leuk bedrijfsuitje of groepsuitje ben je hier op het goede adres! Wij van Uitjes en Eten bieden de leukste arrangementen aan in de verschillende Brabantse steden als Breda, Den Bosch of Nijmegen. Uitjes en Eten past zich volledig aan naar jullie wensen. Hebben jullie behoefte aan een stadsprogramma zoals Stadsgamen, een interactief ontdekkingsspel waarbij gebruik gemaakt wordt van GPS, of liever een Dinerspel? Alles is mogelijk. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk bedrijfsuitje of groepsuitje weer een groot succes wordt.

De Baronie van Breda 

De Baronie van Breda ligt in het westen van de provincie. Dit gebied kent de mooiste en oudste bossen van de omgeving en heeft lange lanen, heide, vennetjes en beken. Met onze groep- en bedrijfsuitjes kun je dit gebied uitstekend ontdekken en teruggaan in de tijd van prinsen, stropers en smokkelaars!

De Biesbosch

De streek de Biesbosch staat bekend als een waterrijk natuur- en recreatiegebied. Meest kenmerkend van de streek zijn de zoetwatergetijden. Geniet van de rust en natuur tijdens een van de vele groepsuitjes. Beleef een onvergetelijke dag in de natuur vol met plezier!

De Brabantse Biesbosch 

De Brabantse Biesbosch is het grootste gebied van de Biesbosch en is eigendom van Staatsbosbeheer. De streek heeft meerdere bezoekerscentra en is hiermee perfect voor onze in- en outdoor activiteiten. Beleef een dag vol met plezier en natuur!

Brabantse Stedenrij 

De Brabantse Stedenrij is de verzamelnaam van de steden Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg, Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch en Oss. Genoeg ruimte dus voor een van onze groeps- en bedrijfsuitjes. 

Brabantse Wal 

Grenzend aan Zeeland en België ligt de streek de Brabantse Wal. De streek staat bekend om zijn opvallende verhoging in het landschap en heet ook wel Zoom. Ontdek deze bijzondere streek door middel van een van onze vele groepsuitjes.

Kempen 

De streek is een diluviale zandstreek in het noordoosten. De Kempen hebben hun naam te danken aan het Latijnse woord Campina wat open vlakte betekent. Kom dit gebied ontdekken met een van onze vele indoor- en uitdoorevenementen.

Het Land van Cuijk

Dit voormalige heerlijkheid in het noordoosten grenst aan de Maas en de Peel. De streek heeft vooral veel weilanden in zijn landschap en is gebouwd op zandruggen. Ga dit avontuur aan als bedrijfs- of groepsuitje!

Land van Heusden en Altena

Het Land van Heusen en Altena is te vinden in het noorden. De streek heeft een kleigrond wat erg afwijkt van de rest van de provincie die voornamelijk een zandgrond hebben. Kom dit gebied ontdekken met een van onze vele teamuitjes.

Langstraat

Deze streek in de provincie vormde eeuwenlang het centrum van de schoen- en lederproductie. Tegenwoordig staat Langstraat het meest bekend om het pretpark de Efteling die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. De perfecte plek voor een van onze groepsuitjes.

Maasland

De streek is te vinden ten oosten van ’s-Hertogenbosch en ten zuiden van de Maas. Maasland was een van de kwartieren van de Meierij van ’s-Hertogenbosch als Kwartier van Maasland. Boek een van onze bedrijfsuitjes en ontdek dit bijzondere en gevarieerde Maasland.

Meierij van 's-Hertogenbosch

De Meierij van ’s-Hertogenbosch is te vinden in het oosten van de provincie Noord-Brabant. De streek vormde vroeger het noordoostelijke kwartier van het hertogdom Brabant. Ga terug in de tijd in deze historische omgeving en beleef samen met je bedrijfsuitje een gezellige dag.

De Peel 

Het grotendeels afgegraven hoogveengebied de Peel is een streek op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Geniet van de rust en de natuur tijdens een van de vele aangeboden uitjes. Beleef een onvergetelijke dag vol met plezier en avontuur!

Westhoek

Deze streek is een cultuurhistorische regio liggend. De westhoek is samenstelt door drie drooggelegde polders waarop daarna steden en dorpen zijn gebouwd. Kom dit gebied ontdekken met een van onze vele outdoor actviteiten.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven