fbpx
Den Helder Logo

Vernieuwende groepsuitjes in Den Helder

Den Helder is een stad gelegen in de provincie Noord-Holland, in het noorden van Nederland. De stad heeft ongeveer 57.000 inwoners. Den Helder is vooral bekend vanwege zijn marinebasis en de veerbootverbinding naar het eiland Texel. Er zijn ook verschillende bezienswaardigheden in Den Helder, zoals het Marinemuseum, Fort Kijkduin en het Reddingsmuseum. Ontdek de Kop van Noord-Holland eens op een andere manier! Kies voor één van de stranduitjes of doe een leuke stadsontdekkingstocht met diverse foto-, film- en puzzelopdrachten oftewel Bikken en Klikken. Tot ziens in Marinestad Den Helder!
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Populair
Escape Diner
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

59,50 p.p.
Steps in the City
3 - 5,5 uur
v.a. 15 personen

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

32,50 p.p.
Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

10,50 p.p.
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

20,00 p.p.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

20,00 p.p.
Escape on the Beach
3 - 6 uur
v.a. 15 personen

Escape on the Beach

Het ultieme uitje op blote voeten in de lente en/of zomer!

20,00 p.p.

Groepsuitjes in de Marinestad

Den Helder is bijna omringd door water en daarom natuurlijk de perfecte en de belangrijkste marinebasis. Dat is waar de stad bekend om staat, maar er is natuurlijk veel meer dan dat te vinden. Fort Kijkduin is ook een van de trekpleisters en er is prachtige natuur te vinden.  

De stad in het puntje van Noord Holland beschikt over een rijke geschiedenis en prachtige bezienswaardigheden. De bouwwerken, de oorlogsmonumenten, de vuurtoren en diverse musea zijn een aanwinst voor de stad. Er komen tevens veel toeristen naar de stad en zijn omliggende dorpen. Mensen waaien graag uit op de dijk of gaan naar het strand. Op Willemsoord zijn er veel eetgelegenheden waar je kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Ga je liever voor een stadsuitje of voor een uitje op het strand? Het kan allemaal! Er is namelijk heen strand van 7 kilometer lang te vinden en die behoort ook nog tot de tien schoonste stranden van het land. Een unieke ontdekkingstocht waarbij plezier en gezelligheid zijn gegarandeerd. Een greep uit onze unieke buitenactiviteiten zijn: Escape in the City, Expeditie Robinson, Steps in the City óf diverse App-Games. Natuurlijk zijn er ook groepsuitjes voor binnen: Escape Diner, Minute to Win it of Wij Houden van Holland. Met een uitje in Den Helder kunnen jullie optimaal genieten van de sfeervolle omgeving! Ook bieden wij uitjes aan in andere plaatsen zoals een gezellig bedrijfsuitjes of teamuitje Schagen, Callantsoog en Petten!

De mogelijkheden van Den Helder

Het centrum van Den Helder biedt vele mogelijkheden voor een geslaagd uitje in de stad van de Jutters. De binnenstad kent een groot assortiment winkels en een overdekt winkelcentrum. Je kunt hier heerlijk rondwandelen en uitblazen op een van de vele terrassen. Naast het centrum zit ook het prachtig gerestaureerde terrein Willemsoord. Hier staan onder andere bezienswaardigheden zoals het Marinemuseum met een onderzeeboot en het Reddingmuseum 'Dorus Rijkers'. Tevens zijn hier ook veel diverse gezellige restaurants. Speel bijvoorbeel Levend Monopoly of Bikken en Klikken om het centrum te ontdekken. Voor een Outdoor activiteit hebben wij onder andere een Teambuilding Stad en Park.

Ontdek Den Helder met uw groepsuitje

In Den Helder genieten, ontdekken, samen gezellig en heerlijk eten en drinken? Uitjes en eten regelt uitjes tot in de puntjes. Wij organiseren met veel plezier en enthousiasme vele leuke en originele bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit al vele jaren. Onze ervaren gedreven begeleiders maken van jullie bedrijfsuitje een groot succes!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven