fbpx
Drenthe

Bedrijfsuitjes Drenthe

Een bedrijfsuitje in Drenthe biedt een mix van ontspanning en avontuur, met activiteiten zoals Steps in the Woods in de uitgestrekte bossen, teambuilding in Meppel, of genieten van een citygame in Emmen of Assen. Een enorme aanbod aan activiteiten in een rustgevende omgeving vind je in de provincie Drenthe!
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Steps in the City
3 - 5,5 uur
v.a. 15 personen

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

32,50 p.p.
De Jongens tegen De Meisjes
3 - 5 uur
v.a. 15 personen

De Jongens tegen De Meisjes

Voor eens en altijd uitmaken welk geslacht eigenlijk het beste is!

20,00 p.p.
Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

10,50 p.p.
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

20,00 p.p.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
Wie is de Rat?
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

20,00 p.p.
Escape Quiz
3 uur
v.a. 15 personen

Escape Quiz

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

20,00 p.p.

Drentse uitjes per regio

Een prachtige provincie met mooie steden die rijk zijn aan kunst en cultuur. Wij hebben uitjes voor jullie in vele fantastiche steden. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw collega's een ongeëvenaarde dag beleven met leuke activiteiten en lekker eten en drinken. We zorgen er graag voor om met een ongedwongen sfeer, jullie een tevreden gevoel te geven. Wij verzorgen bedrijfsuitjesgroepsuitjes en daarnaast nog vele outdooruitjes. Plezier, teambuilding en ontdekken staan centraal in onze vele arrangementen, wanneer jullie graag kiezen voor een spel tijdens het eten hebben wij naast het Dinerspel en Wij houden van Holland nog vele andere spellen. Wij hebben de leukste steden voor jullie op een rijtje gezet zoals AssenEmmen en Meppel! Liever een andere plaats of online? Dat kan ook! Veel van onze spellen kan je ook in je eigen dorp of stad spelen. Aan jullie de keuze!

Hondsrug

Met zijn unieke zandruggen en stroomdalen is dit de perfecte locatie voor een avontuurlijk uitje. Ontdek samen met een groepsuitje dit unieke natuurgebied. Beleef bijvoorbeeld Emmen en Coevorden op natuurlijke wijze een onvergetelijke dag vol met plezier en avontuur in de Hondsrug!

Middenveld

Ga terug in de tijd in deze prachtige omgeving en beleef samen met je bedrijfsuitje een nostalgische Hollandse dag. Maak een keuze uit onze verschillende teamuitjes.

Noordenveld

De hoofdplaats is Roden en de streek bestaat uit prachtige veenkoloniën en het dekzandlandschap. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze groeps- en bedrijfsuitjes.

Oostermoer

Deze streek leent zijn naam aan het moeras of moer. Deze duurzame streek biedt talloze mogelijkheden voor bedrijfsuitjes. Het oostermoerfeest is een jaarlijks terugkerend feest. Dit maakt het de trekpleister voor dit gebied.

Rolderrug

Deze rug is ongeveer 60 kilometer met lange en smalle hoger gelegen plaatsen. De dorpel Rolde, Nieuw-amsteradm en o.a. Grolloo liggen er. Een jaarlijks terugkerend evenement is de Indian Summer trailrun, wat dit gebied tot unieke trekpleister maakt.

Zuidenveld 

Dit is het grootste dingspel van het landschap, wat voor een groot deel bestaat uit woeste gronden en veengebieden. Deze unieke locatie biedt voldoende mogelijkheden voor onze in- en outdoor activiteiten met jouw bedrijf of als groep.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven