fbpx
uee cat groep TEKST

Bedrijfsuitjes Gelderland

Escape in the City

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
2,5 - 4,5 uur
v.a. 12
Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Teamwork noodzakelijk

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
Populair
Expeditie Robinson in de Stad

Expeditie Robinson in de Stad

Uiteenlopende proeven, écht geschikt voor iedereen!

Vanaf
€ 23.50 p.p.
3 uur
v.a. 12
Wie is de Rat?

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
Bikken en Klikken

Bikken en Klikken

Ontdek de leuke straten en lekkere restaurants in de binnenstad!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
Crazy 88

Crazy 88

Creatieve filmopdrachten door de stad, maak het leukste filmpje!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
Steps in the City

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

Vanaf
€ 33,50 p.p.
3 - 5,5 uur
v.a. 12
The Murder Game

The Murder Game

Ga buiten op pad en los de moord als échte privedetectives op!

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 12
  • Unieke uitjes sinds 2003
  • Voor elk budget
  • Met passie georganiseerd
  • Wij maken blij!
Steps in the Woods

Steps in the Woods

Outdoor ontdekkingstocht op de step!

Vanaf
€ 33,50 p.p.
5 uur
v.a. 12
City Discovery Game

City Discovery Game

Interactieve stadsontdekkingstocht met diverse foto, film- en puzzelopdrachten!

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 12
Minute to Win it

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
5 uur
v.a. 12
Populair
Escape Game La Casa de Papel

Escape Game La Casa de Papel

Ben jij geschikt voor het team van El Profesor? Ontdek het binnen 1,5 uur!

Vanaf
€ 7,50 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 12

Gelderse uitjes per regio

Zijn jullie van plan een bedrijfsuitje of groepsuitje te organiseren? Wij van Uitjes en Eten willen jullie de mooie plaatsen van deze provincie laten zien. Je kan kiezen uit diverse steden en verschillende programma's.

De provincie kent mooie gelegen bossen, in Vierhouten verzorgen wij dan ook vele outdoor activiteiten waaronder Wie is Het Zwijntje, dit is een outdoor teamontdekkingstocht met GPS en camera waarbij het Zwijntje zorgt voor spanning, list en bedrog. Wilde jullie altijd al een film willen maken? wij verzorgen ook een creatieve workshop Film maken. Hieronder vind je de vele optie's, De keuze is aan jou! Jij kiest de stad en het programma, Uitjes en Eten verzorgt de rest.

Achterhoek 

De Achterhoek is een streek grenzend aan Overijssel en Duitsland. De streek heeft vele evenementen met als bekendste de Zwarte Cross. Deze locatie leent zich dus uitstekend voor onze in- en outdoor evenementen.

Betuwe

Tussen de rivieren de Waal en de Nederrijn ligt de streek de Betuwe. Deze streek staat vooral bekend om zijn rivierenlandschap en landbouw. Ontdek samen met een groepsuitje dit unieke rivierengebied. Beleef op natuurlijke wijze een onvergetelijke dag vol plezier in de Betuwe!

Bommelerwaard

De Bommelerwaard is een streek gelegen in het zuidwesten en wordt ook wel het rivieren eiland genoemd. De streek bestaat uit de twee gemeenten Zaltbommel en Maasdriel. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze in- en outdoor evenementen. Ga het avontuur aan en boek een uitje in Bommelerwaard!

De Duffelt

Deze laaggelegen streek wordt gekenmerkt door weidse uitzichten met boerderijen op hoge wierden. Perfect excuus dus om een groeps- of bedrijfsuitje te boeken en je onder te dompelen in de natuur!

De Gelderse Vallei

De Gelderse Vallei is een streek gelegen in Midden-Nederland. De streek ligt voor het grootste gedeelte in de provincie Gelderland maar er ligt ook een gedeelte in Utrecht. Ontdek in combinatie met een groepsuitje deze unieke streek. Maak keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten en ga op ontdekkingstocht.

De Graafschap

Deze streek leent zijn naam aan het oude graafschap Zutphen. De Graafschap gaat tegenwoordig door onder de naam de Achterhoek. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze in- en outdoor activiteiten.

IJsseldal

Deze streek dankt zijn naam aan de rivier de IJssel die door de streek stroomt. IJsseldal was een belangrijke handelsverbinding tussen de Hanzesteden. Boek een van onze vele groepsuitjes in deze vallei!

Land van Maas en Waal 

De streek ligt tussen de Maas en de Waal en heeft hier dan ook zijn naam van gekregen. Land van Maas en Waal is het meest landelijke van rivierenland. Ontdek deze streek en boek een van onze bedrijfsuitjes!

De Liemers

De Liemers is een streek en grenst in het zuidoosten aan de Duitse grens en wordt vaak gezien als een deel van de Achterhoek. Het omvat de o.a. gemeenten Anterlo, Bergh, didam, Duiven en Zevenaar. Dit gebied leent zich uitstekend voor onze bedrijfs- en groepsuitjes. Beleef samen dit gevoel en maak een keuze uit onze vele uitjes.

Montferland

Het gebied wordt bepaald door een aantal heuvels zoals de Hettenheuvel. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze groepsuitjes.

Neder-Betuwe

De Neder-Betuwe is een deel van het Gelderse rivierengebied. Dit gebied leent zich uitstekend voor onze bedrijfs- en groepsuitjes. Beleef samen dit gevoel en maak een keuze uit onze vele outdoor activiteiten.

Over-Betuwe

In het Gelderse rivierengebied ligt het oostelijke deel van de Betuwe. Over-Betuwe wordt in het zuiden begrensd door de rivier de Waal. Beleef samen dit gevoel en maak een keuze uit onze vele groeps- en bedrifjsuitjes.

Rijk van Nijmegen 

De streek ligt rondom de stad Nijmegen en tussen de Waal en het Land van Maas en Waal in. Rijk van Nijmegen dankt zijn naam aan de vroegere vrije rijksstad Nijmegen. Ontdek deze streek en boek een van onze uitjes!

Rivierengebied

Het rivierengebied is het gebied in Midden-Nederland waar de Rijn vanuit Duitsland Nederland binnenstroomt. Dit type landschap wat langs de grote rivieren voorkomt is beeldbepalend in het Nederlandse rivierenlandschap. Dit gebied leent zich uitstekend voor onze avontuurlijke outdoor activiteiten. Ga dit avontuur aan als bedrijfs- of groepsuitje!

Stedendriehoek 

De Stedendriehoek omvat de driehoek rondom de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Karakteristiek aan de regio is de landelijke omgeving. Kenmerkend voor deze landelijke omgeving zijn de bosrijke Veluwe, de open IJsselvalei en het coulisselandschap van de Graafschap Salland. Kortom de unieke locatie om dit gebied op een avontuurlijke manier te ontdekking door middel van onze groeps- of bedrijfsuitjes!

Tielerwaard 

De Tielerwaard is een onderdeel van de grotere landstreek de Betuwe. Wil je deze unieke omgeving ontdekken? Ga dan nu met jouw bedrijf of groeps-uitje het avontuur aan door middel van onze unieke outdoor activiteiten!

Veluwe

Deze overwegend beboste landstreek heeft geen duidelijke streekgrenzen. Het toerisme is op de Veluwe sterk ontwikkeld. Ontdek bijvoorbeeld Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Epe of Harderwijk samen met een groepsuitje. Beleef op natuurlijke wijze een onvergetelijke dag vol met plezier in de Veluwe!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven