fbpx

Bedrijfsuitjes Gelderland

Voor leuke en gezellige activiteiten met je collega’s is een bedrijfsuitje in de provincie Gelderland zeker een aanrader. Of je nu op zoek bent naar een stadsactiviteit, een app uitje of een teambuilding activiteit, Gelderland biedt genoeg mogelijkheden. Wat je ook kiest, een bedrijfsuitje in Gelderland zorgt voor een onvergetelijke dag waarbij je samen met je collega's kunt genieten van een dag waar nog lang over nagepraat zal worden!
Populair
Expeditie Robinson in de Stad

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

Vanaf
€ 20,00 p.p.
2 - 5 uur
v.a. 15
Populair
The Hunt

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

Vanaf
€ 10,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 8
Wie is de Rat?

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

Vanaf
€ 20,00 p.p.
2 - 5 uur
v.a. 15
Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Teamwork noodzakelijk!

Vanaf
€ 20,00 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 15
Escape in the City

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

Vanaf
€ 20,00 p.p.
2 - 4 uur
v.a. 15
Bikken en Klikken

Bikken en Klikken

Ontdek de leuke straten en lekkere restaurants in de binnenstad!

Vanaf
€ 20,00 p.p.
2 - 5 uur
v.a. 15
Wij Houden Van Holland

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

Vanaf
€ 20,00 p.p.
5 uur
v.a. 15
PubQuiz

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

Vanaf
€ 20,00 p.p.
4,5 uur
v.a. 15

Gelderse uitjes per regio

Zijn jullie van plan een bedrijfsuitje of groepsuitje te organiseren? Wij van Uitjes en Eten willen jullie de mooie plaatsen van deze provincie laten zien. Je kan kiezen uit diverse steden en verschillende programma's.

De provincie kent mooie gelegen bossen, in Vierhouten verzorgen wij dan ook vele outdoor activiteiten waaronder Expeditie Robinson. Willen jullie graag één van de Hanzesteden ontdekken op een nieuwe manier? Dat kan met Escape in the City of Bikken en Klikken.

Achterhoek 

De Achterhoek is een streek grenzend aan Overijssel en Duitsland. De streek heeft vele evenementen met als bekendste de Zwarte Cross. Deze locatie leent zich dus uitstekend voor onze in- en outdoor evenementen.

Betuwe

Tussen de rivieren de Waal en de Nederrijn ligt de streek de Betuwe. Deze streek staat vooral bekend om zijn rivierenlandschap en landbouw. Ontdek samen met een groepsuitje dit unieke rivierengebied. Beleef op natuurlijke wijze een onvergetelijke dag vol plezier in de Betuwe!

Bommelerwaard

De Bommelerwaard is een streek gelegen in het zuidwesten en wordt ook wel het rivieren eiland genoemd. De streek bestaat uit de twee gemeenten Zaltbommel en Maasdriel. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze in- en outdoor evenementen. Ga het avontuur aan en boek een uitje in Bommelerwaard!

De Duffelt

Deze laaggelegen streek wordt gekenmerkt door weidse uitzichten met boerderijen op hoge wierden. Perfect excuus dus om een groeps- of bedrijfsuitje te boeken en je onder te dompelen in de natuur!

De Gelderse Vallei

De Gelderse Vallei is een streek gelegen in Midden-Nederland. De streek ligt voor het grootste gedeelte in de provincie Gelderland maar er ligt ook een gedeelte in Utrecht. Ontdek in combinatie met een groepsuitje deze unieke streek. Maak keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten en ga op ontdekkingstocht.

De Graafschap

Deze streek leent zijn naam aan het oude graafschap Zutphen. De Graafschap gaat tegenwoordig door onder de naam de Achterhoek. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze in- en outdoor activiteiten.

IJsseldal

Deze streek dankt zijn naam aan de rivier de IJssel die door de streek stroomt. IJsseldal was een belangrijke handelsverbinding tussen de Hanzesteden. Boek een van onze vele groepsuitjes in deze vallei!

Land van Maas en Waal 

De streek ligt tussen de Maas en de Waal en heeft hier dan ook zijn naam van gekregen. Land van Maas en Waal is het meest landelijke van rivierenland. Ontdek deze streek en boek een van onze bedrijfsuitjes!

De Liemers

De Liemers is een streek en grenst in het zuidoosten aan de Duitse grens en wordt vaak gezien als een deel van de Achterhoek. Het omvat de o.a. gemeenten Anterlo, Bergh, didam, Duiven en Zevenaar. Dit gebied leent zich uitstekend voor onze bedrijfs- en groepsuitjes. Beleef samen dit gevoel en maak een keuze uit onze vele uitjes.

Montferland

Het gebied wordt bepaald door een aantal heuvels zoals de Hettenheuvel. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze groepsuitjes.

Neder-Betuwe

De Neder-Betuwe is een deel van het Gelderse rivierengebied. Dit gebied leent zich uitstekend voor onze bedrijfs- en groepsuitjes. Beleef samen dit gevoel en maak een keuze uit onze vele outdoor activiteiten.

Over-Betuwe

In het Gelderse rivierengebied ligt het oostelijke deel van de Betuwe. Over-Betuwe wordt in het zuiden begrensd door de rivier de Waal. Beleef samen dit gevoel en maak een keuze uit onze vele groeps- en bedrifjsuitjes.

Rijk van Nijmegen 

De streek ligt rondom de stad Nijmegen en tussen de Waal en het Land van Maas en Waal in. Rijk van Nijmegen dankt zijn naam aan de vroegere vrije rijksstad Nijmegen. Ontdek deze streek en boek een van onze uitjes!

Rivierengebied

Het rivierengebied is het gebied in Midden-Nederland waar de Rijn vanuit Duitsland Nederland binnenstroomt. Dit type landschap wat langs de grote rivieren voorkomt is beeldbepalend in het Nederlandse rivierenlandschap. Dit gebied leent zich uitstekend voor onze avontuurlijke outdoor activiteiten. Ga dit avontuur aan als bedrijfs- of groepsuitje!

Stedendriehoek 

De Stedendriehoek omvat de driehoek rondom de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Karakteristiek aan de regio is de landelijke omgeving. Kenmerkend voor deze landelijke omgeving zijn de bosrijke Veluwe, de open IJsselvalei en het coulisselandschap van de Graafschap Salland. Kortom de unieke locatie om dit gebied op een avontuurlijke manier te ontdekking door middel van onze groeps- of bedrijfsuitjes!

Tielerwaard 

De Tielerwaard is een onderdeel van de grotere landstreek de Betuwe. Wil je deze unieke omgeving ontdekken? Ga dan nu met jouw bedrijf of groeps-uitje het avontuur aan door middel van onze unieke outdoor activiteiten!

Veluwe

Deze overwegend beboste landstreek heeft geen duidelijke streekgrenzen. Het toerisme is op de Veluwe sterk ontwikkeld. Ontdek bijvoorbeeld Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Epe of Harderwijk samen met een groepsuitje. Beleef op natuurlijke wijze een onvergetelijke dag vol met plezier in de Veluwe!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven