Aangepaste annuleringsvoorwaarden welke i.v.m. de Coronacrisis! Klik hier voor meer info

Utrecht Logo

Unieke bedrijfsuitjes in Utrecht

Escape in the City

Escape in the City

Boeiend teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
2,5 - 4,5 uur
v.a. 12
Minute to Win it

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
5 uur
v.a. 12
The Murder Game

The Murder Game

Hoe goed zijn jullie in het oplossen van een moord?

Vanaf
€ 20,00 p.p. incl. BTW
3 uur
v.a. 8
Crazy 88

Crazy 88

Creatieve filmopdrachten door de stad, maak het leukste filmpje!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
3 - 5 uur
v.a. 12
Wij Houden Van Holland

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste Hollandse teamspel voor jong en oud!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
5 uur
v.a. 12
Populair
Expeditie Robinson in de Stad

Expeditie Robinson in de Stad

Uiteenlopende proeven, écht geschikt voor iedereen!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
3 uur
v.a. 12
Uniek
Levend Monopoly

Levend Monopoly

Het klassieke en fanatieke bordspel met de stad als bord!

Vanaf
€ 32,50 p.p. incl. BTW
3 - 5 uur
v.a. 25
De Jongens tegen De Meisjes

De Jongens tegen De Meisjes

Voor eens en altijd uitmaken welk geslacht eigenlijk het beste is!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
3 - 5 uur
v.a. 12
  • Unieke uitjes sinds 2003
  • Voor elk budget
  • Met passie georganiseerd
  • Wij maken blij!
GPS Menutocht

GPS Menutocht

Kaartlezen niet uw ding? Oriënteren met een GPS – iedereen kan het!

Vanaf
€ 30,00 p.p. incl. BTW
3 - 5 uur
v.a. 12
Wie is de Rat?

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
3 - 5 uur
v.a. 12
PubQuiz

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
4,5 uur
v.a. 12
Wij Houden Van Holland

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

Vanaf
€ 28,50 p.p. incl. BTW
5 uur
v.a. 12

Vrijgezellenfeest Utrecht stad

Dagje in Utrecht! Utrecht biedt jullie meer dan alleen de Dom. Utrecht werd reeds door de Romeinen bewoond. Zij bouwden een fort. Utrecht heette toen Trajectum. Het fort moet ongeveer gestaan hebben bij de huidige Dom. Er zijn vele hofjes, grachten, kerken, en musea. De karakteristieke Oudegracht slingert zich op een prachtige wijze door de historische en gezellige universiteitsstad. Vele sfeervolle cafe's en lekkere restaurants zijn te vinden in het altijd drukke centrum. Utrecht is de plaats om met elkaar te ontdekken via een personeelsfeest of leuk vrijgezellenfeest voor vrouwen!

De Stad Utrecht staat bekend als het centrale punt van Nederland. Met alle omliggende steden heeft de gemeente Utrecht bijna 500.000 duizend inwoners.Utrecht heeft ook als record het grootste Nederlandse treinstation van Nederland. Sinds 2020 hebben zij het grootste spoorwegknooppunt van Nederland.

De stad zelf is een van de gezelligste shopsteden van Nederland. Aan de grachten zitten diverse restaurantjes die honderden meters onder de stad zitten. Naast de restaurants zijn er ook veel winkels en andere uitgaangelegenheden. Ideaal voor een vrijgezellenfeest voor mannen! Voor vrijgezellenfeesten in Utrecht raden wij Escape in the City met Humphrey's aan! Hierbij gaan jullie getekend door de stad om jezelf te bevrijden. Daarna sluiten jullie gezellig af met 3 gangen diner en 2,5 uur onbeperkte drankjes! Goede deal toch?!

 

Een leuk, georganiseerd uitje in Utrecht!

Een teamuitje of bedrijfsuitje in Utrecht? Voor zowel mannen als vrouwen een geslaagde dag. Zo kan je kiezen uit tablet games, city games, dinerspellen, walking dinner of leuke workshops in Utrecht. Ga helemaal los en sluit de dag gezellig af met lekker eten en drinken. Er zijn verschillende indoor activiteiten zoals Hou van Holland Quiz, de PubQuiz, Escape diner tot 60 seconds of minute to win it! Een leuke game met je collega’s vrienden of familie aan de grachten van Utrecht staat garant voor een geslaagde dag. Altijd met professionele begeleiding. Tips en ideeën voor bedrijfsuitje? Bel of mail ons met al je mogelijke vragen en wij helpen je om er een onvergetelijke dag van te maken! Quiz, puzzel en spellen!

Vrijgezellenfeest Utrecht Stad

Een vrijgezellenfeest Utrecht organiseren? Een geslaagde dag met de toekomstige bruid of bruidegom in Utrecht! Vrijgezellenfeest mannen en vrouwen kan je bij Uitjes en Eten boeken! Unieke, hilarische activiteiten tot workshops. Kies voor een vrijgezellenfeest in Utrecht voor mannen én vrouwen en speel het spel Jongens tegen de meisjes inclusief diner met drankuitkoop!
Met uitjes en eten originele vrijgezellenfeesten, gezellige vrijgezellenfeesten en de leukste vrijgezellenfeesten in Utrecht! Ga geboeid de stad door met Escape the City! Of wat dacht je van fanatieke activiteit zoals Expeditie Robinson?! Een leuk vrouwen vrijgezellenfeest is city game of een workshop. Kies voor een erotische workshop, sushi workshop, chocolade workshop of een kookworkshop! In de regio Utrecht zijn er diverse locaties waar alle spellen en workshops gespeeld kunnen worden. De activiteiten zijn van één uur durende tot vijf uur durende programma’s.

Vrijgezellenfeest mannen of vrijgezellenfeest vrouwen

Kies voor een leuk vrijgezellenfeest voor mannen of vrijgezellenfeest voor vrouwen. Met uitjes en eten een onvergetelijk vrijgezellenfeest! Voor de mannen diverse Escape games, bubble voetbal tot the Hangover en naaktmodel schilderen. Op een vrijgezellenfeest in Utrecht kan het niet gek genoeg. Voor zowel mannen en vrouwen hebben wij geschikte programma’s. Hulp nodig bij het organiseren vrijgezellenfeest? Wij helpen je graag met de juiste activiteiten. Staat er net een activiteit niet bij op onze website die je wilt? Geen probleem! Wij maken het mogelijk. Kies voor een outdoor activiteit zoals Expeditie Robinson of dinnergames met drankuitkoop tot high tea en bonbon workshop om je vrijgezellenfeest Utrecht compleet te maken!

Escape Room in Utrecht tot Den Haag. Met een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kan en mag alles. Bij Uitjes en Eten te boeken een activiteit inclusief diner om jou originele vrijgezellenfeest, gezellige vrijgezellenfeest of vrijgezellenfeest in Utrecht compleet te maken.

logo uitjes en eten

Uitjes en eten
Rijksweg 47
1871PE SCHOORL


Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


Wij steunen de volgende doelen:

         


 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven