fbpx
frieland

Bedrijfsuitjes Friesland

Friesland biedt diverse mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje! Zowel bij de vele Friese meren als in de pittoreske Elfstedenstadjes is het mogelijk om een mooie dag te beleven met één van onze activiteiten. En wat dacht je van het strand van Lemmer? Perfect voor een Expeditie Robinson of Escape on the Beach. Tot ziens in het mooie Fryslân!
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Expeditie Robinson Strand
3 - 6 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson Strand

Bekend van TV! Gekke teamspellen en ongekende opdrachten!

20,00 p.p.
Minute to Win it
5 uur
v.a. 15 personen

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

20,00 p.p.
De Jongens tegen De Meisjes
3 - 5 uur
v.a. 15 personen

De Jongens tegen De Meisjes

Voor eens en altijd uitmaken welk geslacht eigenlijk het beste is!

20,00 p.p.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

20,00 p.p.
Escape on the Beach
3 - 6 uur
v.a. 15 personen

Escape on the Beach

Het ultieme uitje op blote voeten in de lente en/of zomer!

20,00 p.p.
Escape Quiz
3 uur
v.a. 15 personen

Escape Quiz

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

20,00 p.p.
Strand Sport en Spel
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Strand Sport en Spel

Ongedwongen teamactiviteiten op het strand!

20,00 p.p.

Friese uitjes per regio

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of groepsuitje? Wij van Uitjes en Eten hebben een veelzijdige selectie van de leukste uitjes voor je op een rijtje gezet. De Friezen staan bekend als een trots volk. Ze hebben een eigen erkende taal, een heel bekende vlag, een Fries volkslied en wapen.

Willen jullie graag de steden ontdekken, wij verzorgen veel spannende en interactieve activiteiten, in en rond de stad. Hierbij staat teambuilding en plezier centraal. Maar uiteraard kunnen jullie ook kiezen voor een bedrijfsuitje of teamuitje op maat. 

Ameland 

Tussen Terschelling en Schiermonnikoog vind je het prachtige Waddeneiland Ameland. Geniet van de rust en natuur tijdens een van de vele aangeboden groeps- en bedrijfsuitjes. Beleef een onvergetelijke dag in Nes,of Ballum vol met plezier en avontuur!

Het Bildt

Het Bildt is een kuststrook liggend aan de Waddenzee. De streek maakte vroeger deel uit van de Middelzee. De locatie aan zee biedt veel mogelijkheden voor bedrijfsuitjes. Van strandfeesten tot stadsarrangementen. Het Bildt biedt gegarandeerd een gezellige dag uit!

Dokkumer Wouden

Deze streek is het gebied op de zandrug naast Dokkum. De Dokkumer wouden horen bij de Friese zandgebieden. Voor onze in- en outdoor activiteiten biedt deze locatie dus genoeg mogelijkheden voor een groepsuitje.

De Friese Wouden 

De eeuwenoude landschappen van bossen en houtwallen en de kleinschaligheid is wat de Friese Wouden perfect maakt voor uitjes. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze in- en outdoor evenementen. Ga het avontuur aan en boek een uitje in de Friese Wouden!

Gaasterland

Anders dan de rest is deze streek heuvelachtig en bosrijk. Gaasterland behoort tot de mooiste landschappen van Nederland. Perfect excuus dus om een groeps- of bedrijfsuitje te boeken en je te onderdompelen in de natuur!

Kleistreek

Tussen Leeuwarden en de Waddenzee bevindt zich het mooie natuurgebied de Kleistreek. De klei vormt zijn eigen cultuurgebied. Deze unieke locatie biedt op deze manier voldoende mogelijkheden voor onze activiteiten met jouw bedrijf of als groep.

Oostergo

Oostergo was één van de drie streken waar Friesland vroeger uit bestond. Deze prachtige stad neemt je terug in de tijd en laat je een nostalgische dag beleven tijdens je teamuitje. Maak keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten.

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland en leeft voornamelijk van het toerisme. Het eiland haalt zijn kracht uit de rust die het biedt mede dankzij het autoverbod. Schiermonnikoog is de perfecte locatie voor een avontuurlijk groeps- of bedrijfsuitje!

Stellingwerven

Deze streek onderscheidt zichzelf van de rest van de provincie omdat er deels een andere taal wordt gesproken dan het traditionele Fries. Ontdek Stellingwerven samen met een groepsuitje. Tijdens een van onze activiteiten ontdek je de rijke geschiedenis van de provincie.

Terschelling 

Tussen Ameland en Vlieland bevindt zich de gemeente Terschelling. Net als de andere Waddeneilanden is het toerisme de belangrijkste bron van inkomsten voor de gemeente. Dit Waddeneiland bruist van de evenementen en is daarom een perfecte locatie voor groepsuitjes. Wij bieden dan ook voldoende keuze om hier een topdag te beleven!

Vlieland

Tussen Texel en Terschelling bevindt zich het Waddeneiland Vlieland. Van alle Waddeneilanden van Nederland heeft Vlieland de hoogste duintop. Boven op de duintop staat de vuurtoren van de gemeente, wat ervoor zorgt dat de vuurtoren wel 51 meter boven de zeespiegel staat. Een perfecte reden dus om dit eiland te verkennen in combinatie met een van onze groepsuitjes.

Westergo

Deze streek was een van de drie streken waar de provincie uit bestond. Het grootste gedeelte van de streek bestaat uit platteland en dit maakt het de perfecte locatie voor een groepsuitje. Maak keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten.

Westerlauwers

Deze ten westen van het IJsselmeer liggende stad heeft in de loop van de jaren zijn Friese karakter verloren. Westerlauwers is ook de taal die in de provincie wordt gesproken. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze in- en outdoor evenementen.

Zwevenwouden

Zevenwouden is de laatste van de drie streken die is ontstaan. Ontdek samen met een groepsuitje de rijke geschiedenis van deze streek.

Zuidwesthoek

Deze streek moet het vooral hebben van het plaatsje Sneek waar in zomer veel mensen naar toe komen om te feesten. Maar ook de rest van het jaar worden vele evenementen gehouden, dit is daarom de perfecte locatie voor groepsuitjes.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven