fbpx

Originele bedrijfsuitjes

Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

10,50 p.p.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
Steps in the City
3 - 5,5 uur
v.a. 15 personen

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

32,50 p.p.
De Alleskunners Indoor
5 uur
v.a. 15 personen

De Alleskunners Indoor

Hilarische spellen waarin iedereen kan schitteren!

20,00 p.p.
Populair
Escape Diner
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

59,50 p.p.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Escape Box DIY
1,5 - 2 uur
v.a. 8 personen

Escape Box DIY

Escape Box Do It Yourself versie. Werk samen en vind de sleutel tot het Levenselixer!

10,50 p.p.
Nieuw
De Kluis
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

De Kluis

Kruip in de huid van een crimineel en beroof de kluis! 

10,50 p.p.

Bedrijfsuitjes en teamuitjes vanaf 8 personen

Daag jij je collega’s uit tijdens een leuk bedrijfsuitje of teamuitje met allerlei fysieke en mentale proeven? Of maak je er liever samen een feestje van met Hollandse meezingers? Wij organiseren alle uitjes voor kleine en grote groepen en ze zijn geschikt voor jong en oud. Bedrijfsuitjes versterken de groepsband, verbeteren de onderlinge sfeer én de betrokkenheid bij de onderneming. En het is nog leuk ook! Wij maken jullie bedrijfsfeest of personeelsfeest tot een succes. Zowel binnen- als buiten groepsuitjes vanaf 8 personen!

Bedrijfsuitje ideeën

Bij Uitjes en Eten bieden wij verschillende unieke bedrijfsuitjes aan. Van actieve uitjes tot aan een goed geregeld diner in combinatie met een spel. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij verschillende activiteiten voor leuke bedrijfsuitjes ontwikkeld. Graag zetten wij de verschillende uitjes voor je op een rijtje. Daarom hebben wij de top 10 bedrijfsuitjes voor jou op een rijtje gezet! Toch kunnen wij voorstellen dat de vele ideeën voor een bedrijfsuitje wat vragen met zich meebrengt. Daarom zullen wij hieronder een aantal uitjes toelichten.  

Leuke bedrijfsuitjes

Expeditie Robinson Stad, Escape in the City en Blikken en Klikken zijn enkele favorieten van onze klanten. 

Expeditie Robinson Stad

In verschillende kampen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Welke kwaliteiten beheers jij? Maar misschien wel belangrijker: welke kwaliteiten hebben jouw kampgenoten? Aan de hand van verschillende proeven wordt getest welk team het beste samen kan werken. Expeditie Robinson Stad is een actief bedrijfsuitje dat dus gespeeld wordt in teams. Door de proeven zo goed mogelijk uit te voeren, behaalt jouw team een voorsprong voor de allesbeslissende finale. Een uniek bedrijfsuitje dat ook gecombineerd kan worden met een lunch, diner of borrel. Hierbij zien wij vaak dat de verschillende proeven besproken worden en of het winnende kamp de terechte winnaar was. Het team dat tijdens de spannende finale van dit bijzondere bedrijfsuitje als eerste de code weet te kraken, gaat er met de trofee vandoor. Deze trofee heeft inmiddels bij vele bedrijven een prachtig plekje gekregen. Expeditie Robinson Stad behoort zeker tot de top vijf leukste uitjes. 

Escape in the City

Weet jij met jouw team als eerste te ontsnappen? Met Escape in the City voer je verschillende teamopdrachten in de stad uit. Naast dat het erg leuk is om nieuwe opdrachten met je collega’s uit te voeren, is het daarnaast ook de perfecte manier om een stad te leren kennen. Tijdens dit originele bedrijfsuitje ga je dus per team de stad in om de antwoorden op de verschillende opdrachten te vinden. Het team dat de opdrachten door de stad heen het best weet uit te voeren, start de finale met een voorsprong. De finale van dit actieve bedrijfsuitje vindt plaats op een centrale plek met alle teams. Hierin proberen de teams zo snel mogelijk de code te kraken. Is jouw team het beste in het uitvoeren van de opdrachten of presteert jouw team het beste onder spanning in de zinderende finale? Boek nu jouw bedrijfsuitje en wij zorgen voor een geslaagd uitje!

Bikken en Klikken

Bij Bikken en Klikken gaat het om een interactieve stadstocht waarbij er in teams stadsspecifieke opdrachten worden gedaan. De opdrachten kunnen worden ingeleverd door de mooiste foto’s te klikken. Tijdens dit unieke bedrijfsuitje worden er verschillende teambuilding opdrachten uitgevoerd. Welk team weet de mooiste plaatjes te schieten? Het winnende team neemt de felbegeerde trofee mee naar huis. Na afloop van het uitje ontvangen jullie de foto’s per mail. Verder is dit een perfect uitje om te combineren met eten en drinken. Benieuwd naar de verschillende opdrachten of activiteiten van dit bedrijfsuitje? Neem gerust contact op en mijn collega Lisa legt het graag aan je uit!     

Gezellige en originele teamuitjes!

De uitgelezen kans om als bedrijf te groeien! Leer elkaar kennen op een geheel andere manier. Bij Uitjes en Eten bieden wij zowel binnen uitjes als buiten uitjes aan.
Gaan jullie als bedrijf voor teambuilding activiteiten op het strand, een Escape in the City in het centrum van Amsterdam of willen jullie lekker centraal in het land een bedrijfsuitje in Utrecht of Amersfoort. Spanning en sensatie, goede samenwerking en hilariteit. Tijdens een outdoor activiteit leren jullie elkaar pas écht goed kennen. Of doen jullie liever een Ik Hou van Holland dinerspel in een gezellig restaurant? Ga de strijd aan met je collega’s!

Bedrijfsuitjes door heel Nederland

Alle bedrijfsuitjes worden door heel Nederland georganiseerd. Hierbij hebben wij met vele locaties al ervaring. In overleg met jou gaan wij op zoek naar de beste locatie. De locatie is uiteraard belangrijk voor het organiseren van een bedrijfsuitje. Wij bieden verschillende binnen uitjes aan die bijvoorbeeld gespeeld kunnen worden in combinatie met een lunch of diner. Hiervoor hebben wij landelijk vele samenwerkingen met goede restaurants om er zeker van te zijn dat het een geslaagd uitje zal worden. Daarnaast is het ook mogelijk een uitje op het strand te organiseren. Vooral in de zomer organiseren wij op het strand veel actieve bedrijfsuitjes waarbij teambuilding en plezier voorop staan. Voor onze stranduitjes komen wij regelmatig op locatie in Zandvoort, Scheveningen en Hoek van Holland. Verder worden onze andere activiteiten voor bedrijfsuitjes ook veel georganiseerd in grotere steden als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Plan nu jouw bedrijfsuitje

Bij Uitjes en Eten bieden wij talloze mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, teamuitje, groepsuitje of personeelsuitje. Of je nu kiest voor Escape in the City, Expeditie Robinson, Steps in the City, Bikken en Klikken, Ik hou van Holland, Escape Diner, Jongens tegen de Meisjes of één van de app uitjes zoals Crazy 88, the Hunt of de Murder Game, Uitjes en Eten zorgt voor een naadloze organisatie en een onvergetelijke ervaring. Versterk de band met je collega's, bouw vertrouwen op en geniet van de unieke charme van onze uitjes. Plan vandaag nog je uitje bij Uitjes en Eten en creëer onvergetelijke herinneringen!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven