fbpx

1,5 - 2 uurv.a.8 personen

Inclusief

  • In elkaar vouwbare Escape Box en speciaal ontworpen spelonderdelen
  • Gebruik van de Uitjes en Eten app
  • Prijs voor het winnende team
  • Benodigdheden worden per post verstuurd

Het Levenselixer DIY

Stel jouw team samen en ontrafel dit mysterie aan de keukentafel bij jouw thuis! Pakketje ontvangen? Vouw de Escape Box in elkaar en open envelop 1. Download de Uitjes en Eten app en log in om het spel te starten. Jullie gaan terug in de tijd naar het jaar 1892 en wanen je in de wereld van industriële ontwikkelingen, uitvinders en wetenschappelijke ontdekkingen. Kies jouw personage en volg het verhaal van Professor Maxwell Invento, een beroemd Alchemist, die bezig was met het produceren van zijn nieuwe creatie: een Levenselixer!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de sleutel tot het Levenselixer te vinden? Verzamel je team, activeer je zintuigen en beleef een onvergetelijk avontuur!

Wat is een Escape Box?

Jullie worden uitgedaagd om binnen de tijd puzzels op te lossen, aanwijzingen te vinden en codes te kraken. Met deze codes speel je in de box ruimtes vrij, wat jullie elke keer een stap verder brengt. Samenwerken is essentieel. Gebruik de Uitjes en Eten app als je gids door dit avontuur. Kom je er niet uit? Raadpleeg de hints. Lost jullie team de Escape Box op met de minste hints? Dan winnen jullie de échte Escape Box trofee!

Kies jouw personage!

Dompel je onder in dit mysterie door in de huid te kruipen van één van de vier speelkarakters. Elk personage heeft een andere expertise, wat deze Escape Box keer op keer een unieke ervaring maakt. De personages zijn gebaseerd op de vier leefstijlen van het BSR-model. Het model brengt vier menstypen in kaart die duidelijk van elkaar zijn te onderscheiden; de rode wereld: vrijheid, de gele wereld: harmonie, de blauwe wereld: controle en de groene wereld: veiligheid. Het is een handige tool dat gebruikt wordt bij het vormen van een marketing- en communicatiestrategie. Welke leefstijl pas bij jou? Doe de nu de test!

Programma uitje (aanpasbaar naar wens)

15.00 - 15.15 Ontvangst met indeling teams en uitleg programma🤝

15.15 - 16.45 Escape Box🗝️

16.45 - 17.00 Afsluiting met prijsuitreiking🏆

Prijzen

Aantal personen  

 Prijs per persoon 

8 t/m 45 

 22,50 - 20,50 p.p. excl. BTW

46 t/m 80

 18,50 - 16,50 p.p. excl. BTW

81 t/m 150

 14,50 - 12,50 p.p. excl. BTW

151 t/m 250

 10,50 p.p. excl. BTW

251 of meer

 op maat

Vraag vrijblijvende offerte aan
  • Het ultieme teambuildingsuitje!
  • Zelfstandig te spelen
  • Verschillende raadsels en puzzels
  • Plezier gegarandeerd

Escape Box DIY

Jij en je team worden uitgedaagd om de mysterieuze formule van het Levenselixer te ontrafelen. Maar wees gewaarschuwd, de tijd tikt en enkel de slimste geesten zullen slagen. Los intrigerende puzzels op, ontcijfer codes en onthul geheime kamers vol met verbazingwekkende uitvindingen. Welkom bij de Escape Box: De Sleutel tot het Levenselixer! Een meeslepend avontuur speciaal ontworpen voor echte Escape Room liefhebbers.

Inventiviteit

Samenwerken

Spanning

Strategie

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven