Bel ons088 - 800 8400

dordrecht personeelsuitjeVoor het personeelsuitje van mei kiest Uitjes en Eten ditmaal Dordrecht. Dordrecht is de oudste stad van Zuid-Holland maar nog altijd bruisend. In 2012 is de stad nog uitgeroepen tot evenementenstad van Nederland. Het staat vol met attracties, er zijn veel culturele activiteiten en genoeg historische gebouwen te bewonderen.

Komen jullie voor het personeelsuitje uit Rotterdam dan stappen jullie eenvoudig op de waterbus nabij de Erasmusbrug vervolgens laat u bij de laatste halte Dordrecht Merwekade afzetten.

Een unieke attractie in Dordrecht is de ark van Noach. Het grootste houten schip kan eenvoudig worden bereikt vanaf met een andere veerpont. Aan boord van de Ark leert u alles over het verhaal van Noach en hoe het leven aan boord er vroeger moet uit hebben gezien. U kunt verschillende levende dieren, zoals konijnen, geiten, paarden en walibis, tegen komen en diverse replicas van dieren bewonderen. Dit uitje in Dordrecht boekt u eenvoudig bij Uitjes en Eten.

Vanaf de pont van uit Rotterdam kunt u ook rechts aanhouden. U komt dan bij een wit gebouw. Bellevue Groothoofd. Dit hotel heeft een mooi uitzicht over het water en is een ideale plek om een bedrijfsuitje in Dordrecht te starten. Tijdens de uitjes lopen we langs de grachten, zien we de oud Hollandse aken in het water liggen. Tevens ontdek je oude magazijnen, zoals Stockholm, gebouwd in 1730.

Andere attracties zijn onder andere de Grote Kerk of Onze Lieve Vrouwekerk. Dit is de oudste van de stad. Deze kruisbasiliek is in Brabants Gotische stijl gebouwd. Als u goed kijkt naar de toren ziet u dat deze onvoltooid is. De vroegere markthal van Dordrecht is tegenwoordig het stadhuis. Vroeger werd het als Lakenhal gebruikt voor Vlaamse kooplieden die hier hun lakens verhandelden. De oude gevel van het stadhuis raakte het in de 19e eeuw kwijt. Hier voor in de plaats werd er een nieuwere gevel gebouwd, met trap en leeuwen.

Met onze spelprogramma’s en rondleidingen loopt u ook door de Vriessestraat. Deze straat staat bekend om een kwalitatief goed aanbod van kleine onafhankelijke winkeltjes.

Wilt u een compleet dagprogramma in Dordrecht organiseren vanuit Rotterdam dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor een overzicht van onze losse personeelsuitjes in Dordrecht klikt u hier.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. De communicatie met jullie tijdens de voorbereiding en op de dag zelf, hebben wij als prettig ervaren. Het was ook fijn dat het programma zo flexibel was dat het mogelijk was om eigen

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven