fbpx
Bachelor

Vrijgezellenfeest voor mannen

Met een vrijgezellenfeest voor mannen de stoere man in jezelf naar boven halen? Met originele vrijgezellenfeesten voor mannen kan je hierbij denken aan activiteiten zoals een PubQuiz of een Expeditie Robinson. Waar daag jij de vrijgezel mee uit?
Crazy 88 - Groom to Be
1,5 - 2 uur
v.a. 8 personen

Crazy 88 - Groom to Be

Een onvergetelijke dag voor de vrijgezelle man met geniale foto's en filmpjes!

18,50 p.p.
Expeditie Robinson Strand
3 - 6 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson Strand

Bekend van TV! Gekke teamspellen en ongekende opdrachten!

20,00 p.p.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Nieuw
Save the City
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

Save the City

Dé Escape Game voor buiten! Ben jij het virus te slim af?

10,50 p.p.
PubQuiz
4,5 uur
v.a. 15 personen

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

20,00 p.p.
The Murder Game
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Murder Game

Ga buiten op pad en los de moord als échte privedetectives op!

10,50 p.p.
Populair
Escape Diner
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

59,50 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen ideeën

Het is zover. Je beste maat gaat trouwen en dat kan jij natuurlijk niet ongezien voorbij laten gaan. Wij helpen je graag door een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor ‘de best man’  te organiseren! Ga je voor een actief uitje mannen in de stad? Of ga je voor een echte Escape in the City? Het kan allemaal! Wij organiseren leuke vrijgezellenfeesten in combinatie met een borrel of een diner en onbeperkt drankjes. Dat is wel zo handig bij een vrijgezellenfeest. Gaan jullie op ontdekking in een nieuwe stad in het land of liever naar een totaal onbekende stad? Alles voor dat unieke vrijgezellenfeest voor mannen!.

Activiteiten voor het vrijgezellenfeest

Onze eventmanager Lisa heeft de top 3 favoriete vrijgezellenuitjes voor je op een rij gezet. 

Expeditie Robinson Stad

Tijdens Expeditie Robinson Stad strijden jullie in verschillende kampen om de winst. Ga de strijd met elkaar aan in de eetproef of in de vertrouwensproef. Door de uiteenlopende proeven staat teambuilding en plezier gegarandeerd voorop! Sluit jullie actieve vrijgezellenfeest gezellig af met de mannen en een biertje op het terras!

De Kluis

Ga samen met je maten de strijd aan in dit bloedstollende spel De Kluis en kruip in de huid van een voortvluchtige crimineel. Ga de stad door op zoek naar de aanwijzingen die verstopt zijn en kraak de codes van de kluizen. Lukt het jullie om erachter te komen waar de buit verscholen zit? Dit vrijgezellenuitje mannen is zeker één van ons meest actieve vrijgezellenfeesten voor mannen. 

Crazy 88 Groom to Be

Op zoek naar originele vrijgezellenfeesten voor mannen? Kies dan voor Crazy 88 Groom to Be. Door middel van hilarische opdrachten die jullie in de stad kunnen doen, moeten jullie zoveel mogelijk punten zien te verzamelen. Wie van jullie gaat er winnen in deze epische strijd? Dit vrijgezellenuitje voor mannen valt zeker in onze top drie beste vrijgezellenuitjes voor mannen. 

Uitjes voor grote en kleine groepen door heel Nederland

Willen jullie het vrijgezellenfeest in Eindhoven, Rotterdam of Groningen organiseren? Uitjes en Eten organiseert originele uitjes  door heel Nederland en Vlaanderen. Zijn jullie met een kleinere groep mannen? Geen probleem! Kies voor het bloedstollende De Kluis of het actieve spel The Hunt. Ook met een grotere groep zijn er genoeg activiteiten die jullie kunnen doen met de mannen tijdens het vrijgezellenfeest zoals het avontuurlijke Expeditie Robinson Stad of ontsnap in de stad tijdens Escape in the City.

Regel vandaag nog het vrijgezellenfeest 

Enthousiast geworden? En willen jullie zelf eens een van onze actieve en originele vrijgezellen uitjes zoals Expeditie Robinson Strand of een PubQuiz uitproberen? Boek vandaag nog jullie uitje voor vrijgezellenfeest mannen en vraag naar de mogelijkheden! Wij helpen om geschikte activiteiten te vinden om voor jullie het leukste vrijgezellenfeest mannen te organiseren waarin gezelligheid gegarandeerd voorop staat!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven