fbpx

DE 3 LEUKSTE KERSTUITJES VOOR DE FEESTDAGEN

30 oktober 2023, door Jerry

 Kerstuitjeblog

Met de winterse kou en fonkelende lichtjes in het vooruitzicht, is het weer tijd om ons te verheugen op één van de mooiste momenten van het jaar: Kerstmis. En wat is er nou mooier om dit jaar af te sluiten met een speciaal kerstuitje? Voor vrijwel elk bedrijf is het gebruikelijk om het jaar gezamenlijk af te sluiten. Als collega’s een moment op elkaar beter te leren kennen. Of juist het moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en wellicht al een blik te werpen op het jaar wat komen gaat.

Organiseer jij dit jaar een kerstuitje?

Wil jij er dit jaar een speciaal kerstfeest van maken, dan is een kerstuitje de ideale manier. Maar wat voor soort uitje valt bij iedereen in de smaak? En welke leuke activiteiten zijn voor iedereen geschikt? Houd hier rekening mee tijdens de zoektocht naar een origineel uitje voor tijdens de feestdagen. Uiteraard kunnen wij jullie helpen bij het vinden van het meest gezellige kerstuitje en maken we er een onvergetelijk kerstfeest van. Wij hebben de 3 leukste kerstuitjes voor je op een rij gezet!

Ik Hou van Kerst!

Klinkt een interactieve quiz in combinatie met een heerlijk kerstdiner voor jou als een mooi uitje? Dan is het Ik Hou van Kerst spel het ideale uitje voor jouw groep. Op het moment dat jullie binnen komen, zullen jullie je direct thuis voelen in de kerstsfeer. De zaal is prachtig versierd en het is natuurlijk leuk om jouw eigen foute kersttrui ook aan te trekken. Onder begeleiding van onze enthousiaste quizmaster spelen jullie verschillende spelrondes en wordt de gezellige avond afgesloten met een spectaculaire finale. Uiteraard neemt het winnende team de trofee mee naar huis!

Kerst PubQuiz

Welke vrienden of collega’s bezitten de meeste algemene (kerst)kennis? Ontdek het met de Kerst PubQuiz en zorg dat je goed met elkaar samenwerkt! Onze quizmaster leidt de Kerst PubQuiz en zorgt ervoor dat iedereen bij het spel betrokken wordt. Na een aantal voorrondes is het richting het einde van de avond tijd voor de allesbeslissende finale. Welk team bezit de meeste kennis en maakt de verwachtingen waar? Het team dat uiteindelijk de finale wint, neemt de felbegeerde Kerst PubQuiz trofee mee naar huis!

Escape Diner Kerst-Special

Ontsnap uit 2023. Tijdens het Escape Diner Kerst-special wordt jouw (kerst)kennis getest en de samenwerking met jouw teamgenoten op de proef gesteld. Onze quizmaster zorgt ervoor dat het spel soepel verloopt en iedereen zich op zijn gemak voelt. Na een paar afwisselende spelrondes, wordt er toegewerkt naar de climax: de spannende kerstfinale. Welk team houdt de zenuwen onder bedwang en gaat er met de trofee vandoor?

Boek vandaag nog jullie kerstuitje

Boek nu nog jullie kerstuitje en sluit het jaar op een mooie wijze af. Bekijk de mogelijkheden onder kerstuitjes en wees er zeker van dat jouw kerstuitje gepland staat. Onze begeleider is er klaar voor om jullie op een enthousiaste manier te begeleiden en er een prachtige avond van te maken! Mocht jouw ideale kerstuitje er nog niet tussen staan, bekijk dan onze andere uitjes of neem contact op voor passend advies!

Bekijk alle kerstuitjes

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een kerstuitje ongeveer?

Het kerstuitje zelf duurt zo'n 2,5 uur. Veelal wordt het geboekt in combinatie met een lunch of een diner waardoor er in totaal zo'n 4 tot 5 uur voor staat.

Vanaf hoeveel personen kan ik een kerst uitje boeken?

Een kerstuitje bieden wij aan vanaf 15 personen. Het is uiteraard mogelijk om het kerstuitje met bijvoorbeeld 12 personen te organiseren, maar hierbij betaal je de prijs voor 15 personen.

Wat kost een kerstuitje?

De kosten voor een kerstuitje starten vanaf €20 p.p. Tussen de bovenstaande drie kerstuitjes zit er verder geen verschil in de prijs. 

Populaire uitjes

h

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven