fbpx
Hilversum uitjes tekst

Zin in een top bedrijfsuitje in de Gooise hoofdstad Hilversum?

Hilversum is een stad in het midden van Nederland, in de provincie Noord-Holland. Het is een van de grotere steden in de regio en staat bekend om zijn media-industrie. Hilversum heeft veel bezienswaardigheden, waaronder het Museum Hilversum en de Dudok Architectuur. Veelzijdig Hilversum heeft veel prachtigs te bieden. Beleef Hilversum met een uniek en ontspannen bedrijfsuitje, groepsuitje of teamuitje. Wij organiseren en jullie genieten. Tot ziens in mooi Hilversum.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Wie is de Rat?
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

20,00 p.p.
Bikken en Klikken
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Bikken en Klikken

Ontdek de leuke straten en lekkere restaurants in de binnenstad!

20,00 p.p.
Nieuw
Crazy 88
1,5 - 2 uur
v.a. 8 personen

Crazy 88

88 minuten de tijd voor 88 uiteenlopende opdrachten!

10,50 p.p.
Steps in the City
3 - 5,5 uur
v.a. 15 personen

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

32,50 p.p.
The Murder Game
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Murder Game

Ga buiten op pad en los de moord als échte privedetectives op!

10,50 p.p.
Populair
Escape Diner
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

59,50 p.p.

Teamuitje in Hilversum

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. De gemeente duidt zichzelf aan als ‘tuinstad’ vanwege de prachtige groene omgeving dat deel uitmaakt van het Groene Hart. Tevens huisvest de stad veel landelijke omroepbedrijven en is het de ‘mediastad’ van Nederland.

Voor de natuurliefhebbers zijn er mooie natuurgebieden met unieke eigenschappen. Tevens wordt de stad omringt door meren, Plassen, Natuurreservaten, heiden en rivieren. Je kunt dus uren genieten van de prachtige en rustgevende omgeving.

Daarnaast beschikt het over een tal van bezienswaardigheden. Er zijn ruim 230 rijksmonumenten, enkele provinciale monumenten en ruim 330 gemeentelijke monumenten. Bijna alle monumenten stammen uit de 19e en 20e eeuw. Tevens zijn de musea, kerken en de industriële archeologie het bezichtigen waard. De historische en bruisende stad heeft veel te bieden, waardoor je je geen seconde verveelt!

Ontdek de stad op een unieke manier en kom langs de mooiste plekjes. Middels verschillende opdrachten genieten jullie van de omgeving, de teambuilding én natuurlijk van elkaar. Ga je liever te voet óf op de step? Het kan allemaal!

Een greep uit onze unieke buitenactiviteiten zijn: Escape in the City, Expeditie Robinson, Wie is de Rat? óf diverse App-Games. Natuurlijk zijn er ook groepsuitjes voor binnen: Escape Diner, PubQuiz of Wij Houden van Holland. Aansluitend kunnen jullie eventueel genieten van een heerlijk hapje en drankje. Bij ons kun je ook terecht voor een gezellig uitje zoals een vrijgezellenfeestje of afdelingsuitje Amersfoort, UtrechtBlaricum, Bussum of Naarden.

Ervaar de veelzijdigheid van Hilversum!

Hilversum is een stad met veel jonge architectuur. Uitjes en Eten laat jullie kennismaken met deze veelzijdige stad in jullie bedrijfsuitje of groepsuitje. Met elkaar genieten, ontdekken, en natuurlijk heerlijk eten en drinken staan bij Uitjes en Eten voorop. Wij organiseren vele uitdagende en leuke bedrijfsuitjes of groepsuitjes. Dit doen wij al jaren. Onze ervaring en enthousiaste begeleiders maken van jullie bedrijfsuitje een Top uitje!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven