fbpx Dagje Groningen | Vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje!

Groepsuitje of uitje met het gezin? Klik hier voor Thuis uitjes!

Vrijgezellenfeest Groningen, Bedrijfsuitje of Personeelsuitje. Gezellig! Uitjes en Eten

Escape the Zoo (Kids/Parents)

Escape the Zoo (Kids/Parents)

HELP JIJ MEE! Vang de ontsnapte dieren? Interacctieve outdoor app game rondom jouw huis.

Vanaf
€ 12,50 p.p. incl. BTW
1.5 - 2 uur
v.a. 4
Weet ik Veel City Game!

Weet ik Veel City Game!

Unieke interactieve outdoor kennisquiz met mobiel. App uitje rondom jouw huis of kantoor.

Vanaf
€ 12,50 p.p. incl. BTW
1.5 - 2 uur
v.a. 4
Lego Masters City Game

Lego Masters City Game

Interactief kids/parents app uitje rondom huis. Verover de vrituele legostenen!

Vanaf
€ 12,50 p.p. incl. BTW
1.5 - 2 uur
v.a. 4

Bedrijfsuitje of Groepsuitje in Groningen

Groningen staat bekend om een uitbundig cultureel leven.Zoekt u een leuke en uitdagende activiteit voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Groningen? Uitjes en Eten laat u verrassen door de verschillende gezichten van zowel de stad als de provincie. Wij bieden u de meest uiteenlopende mogelijkheden van binnenactiviteiten zoals een Lipdub maken tot aan de leukste stadspelen zoals Stadsgamen en Levend Monopoly.

Onze veelzijdigheid in de verschillende programma's in combinatie met eten en drinken, maken jullie bedrijfsuitje of groepsuitje in Groningen gegarandeerd tot een groot succes!.

Ervaar het veelzijdige aanbod van Groningen!

Vrijgezellenfeest Groningen organiseren? Vrijgezellenfeest in Groningen is de manier om met de aanstaande bruid of bruidegom nog even gek te doen! Uitjes en Eten helpt je met het organiseren van een origineel vrijgezellenfeest in Groningen. Van City games zoals Escape the City, The Hunt, Expeditie Robinson tot dinerspellen incl. drankuitkoop voor jong en oud. Of kies spellen als The Hangover, Hou van Holland Quiz, Highland Games of een toffee escape room! Het centrum van Groningen bied verschillende mogelijkheden voor een leuk vrijgezellenfeest in Groningen. Van de verschillende workshops zoals bonbons maken, cocktail workshop of een erotische workshop! Alles is mogelijk! Ga de strijd aan met elkaar met de super leuke vrijgezellenfeesten van Uitjes en Eten.  Vrijgezellenfeest voor mannen en vrijgezellenfeest voor vrouwen met Uitjes en Eten zijn altijd originele vrijgezellenfeesten en geven je een onvergetelijke dag! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Doe vrijblijvend een offerte aanvraag voor jullie bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Groningen of een andere plaats in Nederland of België.

Bedrijfsuitje Groningen!

Bedrijfsuitje organiseren? Kies voor een leuke teambuilding activiteit in Groningen! Heerlijk dineren met vrienden of collega’s en vermaakt worden door de professionele begeleiders van Uitjes en Eten! Ga voor een leuk dinerspel zoals: Hou van Holland Quiz, Escape Diner, Pub quiz of het hilarische 60 seconds of minute to win it. Gezellig samen met vrienden of familie een quiz in groningen spelen! Ook city games zijn zeer geschikt als bedruifsuitje in groningen. Kruip in de huid van een detective en speel The Murder Game, een interactief appspel op je mobiele telefoon! De verschillende, leuke activiteiten in combinatie met lekker eten en drinken in Groningen zorgen voor een geslaagd uitje! Speel bijvoorbeeld Expeditie Robinson Groningen en ga de strijd aan met je collega’s. Verzamel zoveel mogelijk items om tijd te winnen voor de finale. Sluit het uitje af met lekker eten!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven