fbpx
Wageningen uitjes tekst

Te gekke bedrijfsuitjes in Wageningen

Escape in the City

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
2 - 4 uur
v.a. 15
Populair
Expeditie Robinson in de Stad

Expeditie Robinson in de Stad

Uiteenlopende proeven, écht geschikt voor iedereen!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
2 - 5 uur
v.a. 15
Wie is de Rat?

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
2 - 5 uur
v.a. 15
Bikken en Klikken

Bikken en Klikken

Ontdek de leuke straten en lekkere restaurants in de binnenstad!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
2 - 5 uur
v.a. 15
Steps in the City

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

Vanaf
€ 40,50 p.p.
3 - 5,5 uur
v.a. 15
Nieuw
Crazy 88

Crazy 88

88 minuten de tijd voor 88 uiteenlopende opdrachten!

Vanaf
€ 17,50 p.p.
1,5 - 2 uur
v.a. 8
The Murder Game

The Murder Game

Ga buiten op pad en los de moord als échte privedetectives op!

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 8
Populair
Escape Diner

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

Vanaf
€ 66,00 p.p.
5 uur
v.a. 15

Teamuitje of Groepsuitje in Wageningen

Deze historische plaats welke al 757 jaar een stad is heeft zeerveel te bieden voor bedrijfsuitjes en teamuitjes. Er wonen echter al veel langer mensen is deze streek in Gelderland. Bij de Stadsbrink, waar nu het busstation is, woonden 5.000 jaar vóór onze jaartelling al mensen. Er zijn daar namelijk skeletten opgegraven die 7.000 jaar oud waren. Tevens was de stad bekend om de tabak die, al in de zeventiende eeuw, er veel werd verbouwd. De rijke geschiedenis is in diverse musea te bewonderen tijdens jullie personeelsuitje.

Het is een stad met veel inwoners en dit komt voornamelijk door de universiteit en de studenten die er wonen. In 1876 is de landbouwhogeschool hier gekomen. In de eeuw daarna is de school uitgegroeid tot een, over de hele wereld, bekende landbouwuniversiteit. Bewonder tijdens jullie uitje de vele bezienswaardigheden in de stad: kunst en cultuur, diverse monumenten en musea. Daarnaast is er voor de natuurliefhebbers veel groen en flora in het gebied.Kortom het is eindeloos genieten tijdens jullie bedrijfsuitje of teamuitje 

Combineer jullie groepsuitje met een mooi uitzicht, sfeervolle terrasjes en gezellige ollega's, vrienden en familie om je heen. Ontdek tijdens het uitje de stad op een unieke manier en kom langs de mooiste plekjes. Middels verschillende opdrachten genieten jullie van de omgeving, de teambuilding én natuurlijk van elkaar. een Teamuitje te voet óf op de step? Het kan bij ons allemaal!

Een greep uit onze unieke buitenactiviteiten zijn: Escape in the City, Wie is de Rat, Expeditie Robinson, Steps in the City óf diverse App-Games. Natuurlijk zijn er ook teamuitjes en groepsuitjes voor binnen: Escape Diner, PubQuiz,  Minute to Win it of Wij Houden van Holland. Aansluitend kunnen jullie met elkaar genieten van een heerlijk hapje en drankje. Nu alle uitjes ook te boeken in NijmegenEde, Veenendaal en Arnhem!

Plezier maken en ontdekken in Wageningen!

Een bedrijfsuitje of groepsuitje in Wageningen is genieten, ontdekken, samenwerken en heerlijk eten en drinken. Dat is een uitje in Wageningen van Uitjes en Eten. Wij organiseren met plezier en enthousiasme vele leuke en spannende bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit reeds jaren. Onze ervaren en enthousiaste begeleiders maken van jullie uitje een groot succes!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven