fbpx
Wageningen uitjes tekst

Te gekke bedrijfsuitjes in Wageningen

Wageningen is een stad in het oosten van Nederland, in de provincie Gelderland. De stad staat bekend om zijn universiteit en onderzoeksinstituten, die zich richten op de landbouw en de natuurlijke omgeving. Wageningen heeft ook een prachtige omgeving, met veel groen en mooie wandel- en fietsroutes. De stad heeft een aantal mooie parken. Een andere populaire attractie in Wageningen is de Grote Kerk, een prachtige gotische kerk uit de 15e eeuw. In studentenstad Wageningen is er genoeg te beleven. Bekijk hieronder het diverse aanbod activiteiten en vraag een offerte op maat aan.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Wie is de Rat?
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

20,00 p.p.
Bikken en Klikken
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Bikken en Klikken

Ontdek de leuke straten en lekkere restaurants in de binnenstad!

20,00 p.p.
Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

10,50 p.p.
Steps in the City
3 - 5,5 uur
v.a. 15 personen

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

32,50 p.p.
Nieuw
Crazy 88
1,5 - 2 uur
v.a. 8 personen

Crazy 88

88 minuten de tijd voor 88 uiteenlopende opdrachten!

10,50 p.p.
The Murder Game
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Murder Game

Ga buiten op pad en los de moord als échte privedetectives op!

10,50 p.p.

Teamuitje of Groepsuitje in Wageningen

Deze historische plaats welke al 757 jaar een stad is heeft zeerveel ted bekend om d bieden voor bedrijfsuitjes en teamuitjes. Er wonen echter al veel langer mensen is deze streek in Gelderland. Bij de Stadsbrink, waar nu het busstation is, woonden 5.000 jaar vóór onze jaartelling al mensen. Er zijn daar namelijk skeletten opgegraven die 7.000 jaar oud waren. Tevens was de stae tabak die, al in de zeventiende eeuw, er veel werd verbouwd. De rijke geschiedenis is in diverse musea te bewonderen tijdens jullie personeelsuitje.

Het is een stad met veel inwoners en dit komt voornamelijk door de universiteit en de studenten die er wonen. In 1876 is de landbouwhogeschool hier gekomen. In de eeuw daarna is de school uitgegroeid tot een, over de hele wereld, bekende landbouwuniversiteit. Bewonder tijdens jullie uitje de vele bezienswaardigheden in de stad: kunst en cultuur, diverse monumenten en musea. Daarnaast is er voor de natuurliefhebbers veel groen en flora in het gebied.Kortom het is eindeloos genieten tijdens jullie bedrijfsuitje of teamuitje 

Combineer jullie groepsuitje met een mooi uitzicht, sfeervolle terrasjes en gezellige ollega's, vrienden en familie om je heen. Ontdek tijdens het uitje de stad op een unieke manier en kom langs de mooiste plekjes. Middels verschillende opdrachten genieten jullie van de omgeving, de teambuilding én natuurlijk van elkaar. een Teamuitje te voet óf op de step? Het kan bij ons allemaal!

Een greep uit onze unieke buitenactiviteiten zijn: Escape in the City, Wie is de Rat, Expeditie Robinson, Steps in the City óf diverse App-Games. Natuurlijk zijn er ook teamuitjes en groepsuitjes voor binnen: Escape Diner, PubQuiz,  Minute to Win it of Wij Houden van Holland. Aansluitend kunnen jullie met elkaar genieten van een heerlijk hapje en drankje. Natuurlijk kan dit niet alleen in Wageningen, neem ook een kijkje een leuk afdelingsuitje NijmegenEde, Veenendaal en Arnhem!

Plezier maken en ontdekken in Wageningen!

Een bedrijfsuitje of groepsuitje in Wageningen is genieten, ontdekken, samenwerken en heerlijk eten en drinken. Dat is een uitje in Wageningen van Uitjes en Eten. Wij organiseren met plezier en enthousiasme vele leuke en spannende bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit reeds jaren. Onze ervaren en enthousiaste begeleiders maken van jullie uitje een groot succes!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven