fbpx
Zaltbommel uitjes tekst

Uitdagende bedrijfsuitjes in Zaltbommel

Zaltbommel is een vestingstad in de provincie Gelderland, in het midden van Nederland. Het is een charmante stad met een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de middeleeuwen. Het historische centrum van Zaltbommel is goed bewaard gebleven en heeft veel mooie oude gebouwen en straatjes. Ook zijn er veel leuke winkels en restaurants te vinden, vooral langs de pittoreske Waalkade. Ten slotte is Zaltbommel een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige natuur van de Bommelerwaard en de rest van de Betuwe.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
Wie is de Rat?
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

20,00 p.p.
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

10,50 p.p.
Bikken en Klikken
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Bikken en Klikken

Ontdek de leuke straten en lekkere restaurants in de binnenstad!

20,00 p.p.
Nieuw
Crazy 88
1,5 - 2 uur
v.a. 8 personen

Crazy 88

88 minuten de tijd voor 88 uiteenlopende opdrachten!

10,50 p.p.
The Murder Game
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Murder Game

Ga buiten op pad en los de moord als échte privedetectives op!

10,50 p.p.
Steps in the City
3 - 5,5 uur
v.a. 15 personen

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

32,50 p.p.

Teamuitje of Groepsuitje in Zaltbommel

Deze prachtige stad, in het hart van Nederland, is ideaal voor teamuitjes en bedrijfsuitjes. Er is veel kunst en cultuur in de buitenlucht te ontdekken. Er vinden in de stad veel culturele evenementen plaats. Bewonder tijdens jullie personeelsuitje of teamuitje de stad die rijk is aan bezienswaardigheden: gemeentelijke –en rijksmonumenten, beschermde stads- en dorpsgezichten en een historische buitenplaats.

De toonaangevende Sint Maartenskerk geeft de stad een karakteristiek aanzien. De watertoren, de Waalkade, het Gasthuis, de Eben-Haëzerkerk en de waterpoort zijn het bezichtigen waard. Je verveelt je tijdens jullie teamuitje geen seconde in deze bruisende stad!

Combineer jullie groepsuitje of teamuitje met een mooi uitzicht, sfeervolle terrasjes en gezellige mensen om je heen. Ontdek de stad op een unieke manier en kom langs de mooiste plekjes. Middels verschillende opdrachten genieten jullie van de omgeving, de teambuilding én natuurlijk van elkaar. Liever een teamuitje te voet óf op de step? Het kan bij Uitjes en Eten allemaal!

Een greep uit onze unieke buitenactiviteiten zijn: Escape in the City, Expeditie Robinson, Bikken en Klikken, Steps in the City óf diverse App-Games. Natuurlijk zijn er ook teamuitjes en groepsuitjes voor binnen: Escape Diner, Minute to Win it, PubQuiz of Wij Houden van Holland. Aansluitend van jullie teamuitje of groepsuitje kunnen jullie eventueel genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Andere plaats in de buurt? Ook bieden wij in andere steden leuke dingen aan zoals een afdelingsuitje of vrijgezellenfeest Tiel of Den Bosch!

Een top uitje in Zaltbommel!

Genieten, ontdekken, teambuilding en heerlijk eten en drinken staan bij Uitjes en Eten voorop. Wij organiseren vele leuke en uitdagende bedrijfsuitjes of groepsuitjes. Dit doen wij al vele jaren. Ervaring en enthousiasme maakt van jullie bedrijfsuitje een groot succes!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven