fbpx
Heerenveen uitjes tekst

Originele bedrijfsuitjes in Heerenveen

Heerenveen is een stad in de provincie Friesland in het noorden van Nederland. Het is een moderne stad met een rijke geschiedenis en er zijn veel bezienswaardigheden te zien, zoals het Abe Lenstra Stadion en Museum Belvédère. Heerenveen is ook bekend om zijn schaatsgeschiedenis en er zijn veel schaatsmusea en evenementen in de stad, zoals de jaarlijkse Schaatsmarathon van Heerenveen. De omgeving van Heerenveen is vlak en heeft veel meren en kanalen, waardoor het een populaire bestemming is voor watersporters en bootliefhebbers. Als je in de buurt bent, is een bezoek aan Heerenveen zeker de moeite waard!
Populair
Expeditie Robinson in de Stad
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Expeditie Robinson in de Stad

Het uitje om teambuilding te bevorderen!

20,00 p.p.
Populair
The Hunt
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Hunt

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

10,50 p.p.
Escape in the City - appuitje
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

Escape in the City - appuitje

Het appspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

10,50 p.p.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

20,00 p.p.
Steps in the City
3 - 5,5 uur
v.a. 15 personen

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

32,50 p.p.
Wij Houden Van Holland
5 uur
v.a. 15 personen

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

20,00 p.p.
Wie is de Rat?
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

20,00 p.p.
Populair
Escape Diner
5 uur
v.a. 15 personen

Escape Diner

Kraak de codes en voer cryptische opdrachten uit! Spannend uitje!

59,50 p.p.

Teamuitje of Groepsuitje in Heerenveen

Het van oudste veenkanaaldorp van Nederland gelegen in de provincie Friesland is ideaal voor een personeelsuitje of teamuitje. Heerenveen is, voor jong en oud, een gezellige stad waar veel te ontdekken is. Op cultureel gebied heeft de stad enorm veel te bieden: diverse musea, een authentiek theater en jaarlijks terugkerende historische festiviteiten en evenementen. Kortom het is de Friese plaats voor teamuitjes.

Het beschikt over vele bezienswaardigheden, rijksmonumenten, prachtige architectuur en bijzondere kerken. Natuurlijk is de plaats ook bekend door Thialf: het belangrijkste schaatsstadion van Nederland en de plaats van de voetbalclub sc Heerenveen met op hun shirt de traditionele Friese pompeblêden. 

Naast jullie teamuitje of bedrijfsuitje kun je er ook gezellig winkelen en heb je een ruim aanbod aan restaurants. De natuurliefhebbers kunnen genieten van de rust en de prachtige omgeving van het recreatiegebied De Heide. Je verveelt je dus geen seconde in Heerenveen!

Er valt dus veel te ontdekken en daarom organiseren wij graag hier jullie personeelsuitje of vriendenuitje. Ontdek de stad op een unieke manier en kom langs de mooiste plekjes. De vele uitdagende activiteiten laten je de plaats op de mooiste manier zien en tevens genieten jullie er volop van. Kiezen jullie voor een teamuitje te voet óf op de step ? Uitjes en Eten organiseert het.

Een greep uit onze unieke stadsuitjes is: Escape in the City, Bikken en Klikken, Expeditie Robinson, Wie is de Rat, Steps in the City óf diverse App-Games. Natuurlijk zijn er ook groepsuitjes en teamuitjes voor binnen: PubQuiz, Escape Diner of het bekende Wij Houden van Holland. Natuurlijk mag een hapje en drankje niet ontbreken. Willen jullie toch in een andere Friese plaats het teamuitje? kijk even naar andere plaatsen voor een leuke activiteit zoals een teamuitje of bedrijfsuitje Drachten, Sneek en Lemmer!

Oant sjen!

 

Een gezellig uitje in Heerenveen!

In Heerenveen genieten, ontdekken, samenwerken en met elkaar heerlijk eten en drinken. De uitjes van Uitjes en Eten staan hier garant voor. Wij organiseren met groot plezier en enthousiasme vele leuke en originele bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit al vele jaren. Onze ervaren en gedreven begeleiders maken van jullie uitje een daverend succes! Hieronder een selectie van de bedrijfsuitjes en groepsuitjes die Uitjes en Eten aanbiedt in Heerenveen.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven