fbpx

Bedrijfsuitjes Friesland

Wij Houden Van Holland

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
5 uur
v.a. 12
PubQuiz

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
4,5 uur
v.a. 12
The Robbery

The Robbery

Kruip in de huid van een crimineel en beroof de buit! 

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 12
Uniek
Escape Diner met Humphrey's

Escape Diner met Humphrey's

Combineer het Escape Diner met Humphreys!

Vanaf
€ 68,50 p.p.
4,5 uur
v.a. 12
Uniek
Escape met Humphreys

Escape met Humphreys

Combineer Escape in the City met Humphreys!

Vanaf
€ 64,00 p.p.
5,5 uur
v.a. 12
Bikken en Klikken

Bikken en Klikken

Ontdek de leuke straten en lekkere restaurants in de binnenstad!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
Crazy 88

Crazy 88

Creatieve filmopdrachten door de stad, maak het leukste filmpje!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
Steps in the City

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

Vanaf
€ 33,50 p.p.
3 - 5,5 uur
v.a. 12
De Jongens tegen De Meisjes

De Jongens tegen De Meisjes

Voor eens en altijd uitmaken welk geslacht eigenlijk het beste is!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 12
Minute to Win it

Minute to Win it

Gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
5 uur
v.a. 12
The Braintainment Show

The Braintainment Show

Proefjes aan tafel en breinbrekende quizvragen!

Vanaf
€ 23,50 p.p.
5 uur
v.a. 12
Bouw Masters City Game

Bouw Masters City Game

Interactief kids/parents app uitje rondom huis. Verover de vrituele bouwstenen!

Vanaf
€ 7,50 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 4

Friese uitjes per regio

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of groepsuitje? Wij van Uitjes en Eten hebben een veelzijdige selectie van de leukste uitjes voor je op een rijtje gezet. De Friezen staan bekend als een trots volk. Ze hebben een eigen erkende taal, een heel bekende vlag, een Fries volkslied en wapen.

Willen jullie graag de steden ontdekken, wij verzorgen veel spannende en interactieve activiteiten, in en rond de stad. Hierbij staat teambuilding en plezier centraal. Maar uiteraard kunnen jullie ook kiezen voor een bedrijfsuitje of teamuitje op maat. 

Ameland 

Tussen Terschelling en Schiermonnikoog vind je het prachtige Waddeneiland Ameland. Geniet van de rust en natuur tijdens een van de vele aangeboden groeps- en bedrijfsuitjes. Beleef een onvergetelijke dag in Nes,of Ballum vol met plezier en avontuur!

Het Bildt

Het Bildt is een kuststrook liggend aan de Waddenzee. De streek maakte vroeger deel uit van de Middelzee. De locatie aan zee biedt veel mogelijkheden voor bedrijfsuitjes. Van strandfeesten tot stadsarrangementen. Het Bildt biedt gegarandeerd een gezellige dag uit!

Dokkumer Wouden

Deze streek is het gebied op de zandrug naast Dokkum. De Dokkumer wouden horen bij de Friese zandgebieden. Voor onze in- en outdoor activiteiten biedt deze locatie dus genoeg mogelijkheden voor een groepsuitje.

De Friese Wouden 

De eeuwenoude landschappen van bossen en houtwallen en de kleinschaligheid is wat de Friese Wouden perfect maakt voor uitjes. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze in- en outdoor evenementen. Ga het avontuur aan en boek een uitje in de Friese Wouden!

Gaasterland

Anders dan de rest is deze streek heuvelachtig en bosrijk. Gaasterland behoort tot de mooiste landschappen van Nederland. Perfect excuus dus om een groeps- of bedrijfsuitje te boeken en je te onderdompelen in de natuur!

Kleistreek

Tussen Leeuwarden en de Waddenzee bevindt zich het mooie natuurgebied de Kleistreek. De klei vormt zijn eigen cultuurgebied. Deze unieke locatie biedt op deze manier voldoende mogelijkheden voor onze activiteiten met jouw bedrijf of als groep.

Oostergo

Oostergo was één van de drie streken waar Friesland vroeger uit bestond. Deze prachtige stad neemt je terug in de tijd en laat je een nostalgische dag beleven tijdens je teamuitje. Maak keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten.

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland en leeft voornamelijk van het toerisme. Het eiland haalt zijn kracht uit de rust die het biedt mede dankzij het autoverbod. Schiermonnikoog is de perfecte locatie voor een avontuurlijk groeps- of bedrijfsuitje!

Stellingwerven

Deze streek onderscheidt zichzelf van de rest van de provincie omdat er deels een andere taal wordt gesproken dan het traditionele Fries. Ontdek Stellingwerven samen met een groepsuitje. Tijdens een van onze activiteiten ontdek je de rijke geschiedenis van de provincie.

Terschelling 

Tussen Ameland en Vlieland bevindt zich de gemeente Terschelling. Net als de andere Waddeneilanden is het toerisme de belangrijkste bron van inkomsten voor de gemeente. Dit Waddeneiland bruist van de evenementen en is daarom een perfecte locatie voor groepsuitjes. Wij bieden dan ook voldoende keuze om hier een topdag te beleven!

Vlieland

Tussen Texel en Terschelling bevindt zich het Waddeneiland Vlieland. Van alle Waddeneilanden van Nederland heeft Vlieland de hoogste duintop. Boven op de duintop staat de vuurtoren van de gemeente, wat ervoor zorgt dat de vuurtoren wel 51 meter boven de zeespiegel staat. Een perfecte reden dus om dit eiland te verkennen in combinatie met een van onze groepsuitjes.

Westergo

Deze streek was een van de drie streken waar de provincie uit bestond. Het grootste gedeelte van de streek bestaat uit platteland en dit maakt het de perfecte locatie voor een groepsuitje. Maak keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten.

Westerlauwers

Deze ten westen van het IJsselmeer liggende stad heeft in de loop van de jaren zijn Friese karakter verloren. Westerlauwers is ook de taal die in de provincie wordt gesproken. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze in- en outdoor evenementen.

Zwevenwouden

Zevenwouden is de laatste van de drie streken die is ontstaan. Ontdek samen met een groepsuitje de rijke geschiedenis van deze streek.

Zuidwesthoek

Deze streek moet het vooral hebben van het plaatsje Sneek waar in zomer veel mensen naar toe komen om te feesten. Maar ook de rest van het jaar worden vele evenementen gehouden, dit is daarom de perfecte locatie voor groepsuitjes.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven